Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
Makijażysta Magda Pieczonka, nie wiem czy można zaliczyć to znanych osób, ale maluje gwiazdy i chyba sporo ludzi ją kojarzy. Dziś oglądałam na pewnym portalu tutorial makijażu w jej wykonaniu i coś mi nie pasowało. Zajrzałam do starych filmików i wydaje mi się, że Magda ma nowy nosek. Zniknął gdzieś orli profil.
Fafi pisze:No zrobiony na 100 %. Może jeszcze opuchnięty i dlatego konturowany mocno (?)
dokładnie, konturowany ze względu na niedoskonałości pooperacyjne
swoją drogą powinno się raczej założyć wątek ,, znane osoby bez korekty noska,, bo zabieg ten jest bodajże najczęściej i bez względu na wiek wykonywanym wsród aktorów i celebrytów.
Ina_Benita w tym porównaniu wygląda rewelacyjnie. Czubek bardzo ładny w porównaniu do tego co było. Zazdroszczę i sama chciałabym wiedzieć czyje to dzieło...
Wg mnie wygląda super, nosek bardzo ładny.końcówka najlepsza,bo swoją miała nieciekawą.
Lubię ją.
Widać ,ze jej tez się podoba bo zadziera go na każdym prawie zdjeciu
Fafi dokładnie tak jak piszesz, Magda Pieczonka ma zupełnie inny nos. wrzuciłam sobie jej ostatni filmik i ma na nim nos jak...Dygant bardzo widoczne dziurki mają teraz obie, takie "wywinięte" do góry na zakończeniu skrzydełek i bardzo podobne profile. może u tego samego chirurga się cięły.