Natalia Siwiec

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Natalia Siwiec

Post autor: Dessert » 27 lip 2013, 11:09

Cyryl oczywiście masz rację gdy krytyka jest na siłę tylko z zazdrości. Tylko naprawdę! Co dla jednego jest ładne drugiego może odrzucać. I ciężko jest zazdrościć komuś TAKICH ust, no nie wiem, może po prostu obie mamy inne postrzeganie piękna (giggle natomiast dziwi mnie, że właśnie gdy krytykowana jest uroda to zawsze jest osoba, która napisze, że ktoś jej po prostu zazdrości. Czy ludzie rzeczywiście są tacy płytcy? (giggle aż mi się śmiać chce z tego, bo nikt nie powie: "Oj zazdrościsz, bo on ma wrażliwą duszę i jest artystą." Każdy powie: "Zazdrościsz, bo ma lepszą klatę od ciebie." (giggle to jest masakra.
Każda ma coś, co szpeci, nikt nie jest idealny, a nawet jak ma wszystko idealne to może być tak, że to ze sobą nie współgra i wcale idealnym się nie jest. Bo każda rzecz z osobna owszem, ale w całości już coś nie halo. Tak ma np. MOIM ZDANIEM Megan Fox. Zatem widzisz... nie chodzi o to by być idealnym, tylko by wszystko współgrało ze sobą tworząc ładną całość. Tym samym osoba z małymi ustami może być uważana za piękną. W ogóle to ja Ci powiem, że ja mam tak, że jak ktoś ma ładne oczy to mi to w sumie styka i jeśli nic nie szpeci, nie wysuwa się na pierwszy plan, bo są nimi oczy to mi się to podoba. Natalia ma ładne oczy, ale usta wysuwają się na pierwszy plan i to mi się nie podoba.
Natomiast widzisz, sama piszesz by zachować umiar jak z alkoholem i niestety, ale Natalka tego umiaru wg mnie nie zachowała. Tyle.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

Awatar użytkownika
cyryl-bea
Administrator Beauty
Administrator Beauty

Post autor: cyryl-bea » 27 lip 2013, 11:16

oczywiscie ze masz racje w tym co piszesz masz prawo stwierdzic ze jej usta ci sie nie podobaja
i masz prawo to wyrazic
sa tacy ktorym sie podobaja i tez maja prawo o tym pisac a nawet sobie takie zrobic

ale bardziej na miescu byloby stwierdzenie
"na tym zdjeciu usta mi sie nie podobaja"
lub"takie usta jak ma na tym zdjeciu"
lub "jesli ma takie usta jak tu widze",
a nie ze ona takie usta ma i juz, bo to stwierdza fakt ze takie posiada i bierzemy to jako pewnik, a jakie faktycznie te usta ma tego niesety nie wiemy (angel

i na pewno tego typu wypowiedz gdzie opisujemy co widzimy tu i teraz, nie powinna nikogo urazic

i tu przytocze przyklad
ktos palnął jakas glupote to co mozemy zrobic:
skwitowac ze jest glupi!
lub stwierdzic ze postapil glupio i ze powinien uwazac jesli nie chce bysmy pomysleli iz jest glupi

niby calkiem podobne opinie a jak rozne a przeciez ta druga jest tylko bardziej precyzyjna nic wiecej, a jednak nie boli (happy

jestesmy tu po to, aby sobie pomagac a nie krytykowac
jesli powiemy tak:

moim zdaniem przesadzasz usta masz juz za wielkie a kazde kolejne powiekszenie cie oszpeci takie moje zdanie
mozemy kogos uchoronic przed kolejnym powiekszeniem, a na pewno nikogo to nie powinno urazic

ale jesli powiemy
wygladasz jak pokraka z tymi ustami
jedynym cel jaki osiagniemy to zrobimy komus przykrosc

pamietajcie ze to nie jest normalne forum dla przecietnych kowalskich tu miedzy nami sa celebrytki, aktorki, piosenkarki itp
i kazdy chcialby tu czuc sie dobrze a od was a nie ode mnie to zalezy na ile sie to uda (emo

poza tym nie wiadomo czy owej pani sie podobaja te usta na tym akurat zdjeciu, ale co ma zrobic urwac sobie leb? musi przeczekac az sie uloza albo pogodzic sie z tym co widzi mimo iz moze to odbiegac od rzeczywistosci i dnia codziennego nie ona wybrala te fote do wklejenia tu na forum

czasmi wystarczy tylko w takim temacie przypomniec po co tu jestesmy "i przypomniec jak postrzega nas zlosliwa sasiadka z drugiego pietra ktora swoje zycie traci na obserwacji sasiadow" zeby dyskusja wrocila na odpowiednie tory (emo (sun

poza tym omawianie zdjec sesyjnych to dosc czesto omawiany artyzm osob ktore zdjecia obrabialy i nie maja zbyt wiele wspolnego z rzeczywistym wygladem osoby
wiem to po sobie mi dosc czesto na zdjeciach powiekszali usta ktore i tak byly ogromne (giggle ze czasmi mialam problem zeby sie rozpoznac
poza tym zdjecie to zdjecie sami po wlasnych wiemy ze na jednych wygladamy swietnie na innych nie mozemy uwierzyc w nasza brzydote na szczescie naszych nie udanych nikt nie publikuje (beer
widzialam laske na zywo i w ogole nie zwrocilabym uwagi na to ze ma cos z ustami nie tak, ale jak wiadomo usta dzis sa takie jutro inne i moglam ja widziec w lepszym momencie zycia (angel
cyryl-bea

Przeczytanie regulaminu ze zrozumieniem treści, jest podstawą miłej zabawy na forum!

Youtube: tu
Portal: tu
Facebook: tu

https://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... g-oczy.gif
https://beautywpolsce.com/forum/upload/1 ... Obraz1.jpg

Awatar użytkownika
Dessert
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Dessert » 27 lip 2013, 16:12

No cóż, dlatego ja staram się zawsze przy swoich wypowiedziach pisać, że to moje zdanie, bo może to zostać źle odebrane, że generalizuję czy coś.
Jeśli chodzi o zdjęcia sesyjne, jak również wideo, które jest puszczane w obieg to wiara w to, że tak tam ludzie wyglądają jest dla mnie niczym wiara dzieci w Świętego Mikołaja. Znam się trochę na obróbce i takie dziwy jakie można zrobić w programach graficznych to aż się w pale nie mieszczą, dlatego foty i video po obróbce - niet! No ale sama o tym doskonale wiesz. Co innego ludzie niezwiązani z grafiką, naiwnie wierzą i dążą do czegoś, co nie istnieje.
Ludzie mogą wybaczyć talent i inteligencję. Ale nie urodę. Piękna kobieta w potocznej opinii musi być głupia i trudno zmienić ten stereotyp.

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 06 sie 2013, 17:43

Zastanawia mnie czym ona ma brwi zrobione, czy to makijaż perm. Kiedyś miała zupełnie inne. Może przeszczep, bo nawet jeśli jej odrosły za pomocą odżywek, to nie tak gęsto chyba. One nie wyglądają na robione jakimiś zwykłymi sposobami, typu zwykły makijaz. Np. na basenie też miała takie geste i ciemne, ale Monika Pietrasińska na zdjęciach z plazy, czy nawet na filmiku ma zwykłe, jasne i rzadkie, widac, że ogólnie to je mocno maluje.

Nie wiem jaki efekt daje botoks. Jak jest różnica - nie lepiej raz makijażem perm. dorysować wyżej, niż co pół roku botoksem podnosić.

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 15 sie 2013, 14:33

Według mnie Natalia to piękna kobieta i bardzo mi się podobają jej usta- czy ktoś wie u kogo je oszczykuje?

Awatar użytkownika
Julka20
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Julka20 » 15 sie 2013, 16:52

żgadzam się,dla mnie tez jest piękna

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 15 sie 2013, 21:40

Natalia kiedyś:

http://www.se.pl/multimedia/galeria/902 ... rozbierac/" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
justyncha
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: justyncha » 15 sie 2013, 22:44

WOW!! Teraz wyglada o wiele lepiej :)
Dr Skupin-Nosek 24.05.07
Poprawka nosa-24.03.09
Dr Kubasik-30.01.13 Mentor CPG 323 345cc. Szer. 11.5 cm, Wys. 10.8 cm, Proj. 5.8 cm

celka-xx
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: celka-xx » 17 sie 2013, 18:54

Tego nie widziałyscie (Natalia na początku, potem 2:05 i na końcu):

http://www.youtube.com/watch?v=bBi6g3mX-TQ" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
niebieska
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: niebieska » 17 sie 2013, 20:39

a ja Wam powiem, ze uwazam, ze ona wcale piekna nie jest- malutkie oczka, kartoflany nos.
jest za to bardzo zgrabna i niesamowicie fotogeniczna, makijaz robi jej urode na zdjeciach.
gorzej sie robi, kiedy usta otwiera- groza! (makeup

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”