Naszą misją jest poszerzanie wiedzy u pacjenta chirurgii plastycznej, medycyny estetycznej oraz dziedzin pokrewnych, na temat możliwości i ograniczeń tych dziedzin medycyny, oraz uświadamianie im tak korzyści jak i zagrożeń wynikających z podejmowanych decyzji.
N.Kidman, matko! ona ma straszne te cycki.Jest bardzo wychudzona może dlatego taki efekt ale te piersi sa tez nie równe i sukienka bardzo zle dobrana.straszne,mam nadzieje ze mój doktor nie zrobi mi czegoś takiego bo załamała bym sie.
może i ma bardzo ''świeżę" ale chyba w lustro przed wyjściem nie spojrzała.........
po botox tez nie za bardzo naturalnie wyglądała
nie śluza jej te operacji..........
co do Gardias, to mara robiła jej sesję i mówi że ma naturalne, ale ja pamiętam ją z tzg i naprawdę miała dużo mniejsze sama się zastanawiam co ona tam ma, obstawiam implanty albo macrolane
szkoda strzepic jezyka na was... wszystko wiecie najlepiej i uwazacie sie za ekspertki... nie ma ani kwasu ani implantow, jest w nowym twoim stylu pokazana topless- kto chce niech sam zobaczy i nie madruje tu tylko po to aby piane bic. bronie jej, bo wkurza mnie takie gadanie. ale moge wam dac namiar na stylistke z mojej sesji, bo staniki dobrala rewelacyjnie.