A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: A gdzie robiła Doda? cz.II

Post autor: nesia » 05 lut 2010, 14:39

joannessa pisze: my zdajemy sobie z tego sprawe niestety wiekszosc facetow uwaza ze ona sie taka urodzila i to jest niedozeczne
Dlaczego niestety ? Co Ciebie / nas obchodzi co o niej myslą faceci, czy sie taka urodziła czy poprawiła? Jednym sie podoba, innym nie. Normalna sprawa. Czyżbym zazdrość wyczuwała w Twoim poscie (smirk
Dziewczyny dajcie jej spokoj, raczej niedozeczne jest to że piszecie co ona zrobiła mając tyle a tyle lat; a przeglądając forum natykam się na watki gdzie piszecie ze zrobiłyscie to czy tamto a chciałybyscie zrobic jeszcze coś (clin Normalna kolej - ta która ma pieniądze i wielką chęc na zmiany będzie zmieniała - tak jak i Doda. A są gusta i guściki ale o tym sie nie rozmaia (nerd
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
JonaS
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: JonaS » 05 lut 2010, 15:16

nesia
nie wiem czy zaowazylas ale wlasnie o tym jest ten watek (giggle
14.04.2010 - nos
04.03.2011 - implant brody
27.01.2015 - Silimed Maximum 330 HI (wys.11,1 szer.11,1 proj.5,4)
29.07.2015 - lifting szyi
03.02.2020 - korekta powiek górnych
16.01.2023 - plastyka brzucha z liposukcją
26.03.2024 - Vaserlipo 360 +BBL, Liplift
21.03.2025 - face + neck lift
22.09.2025 - plastyka brzucha, lift Mentor SILTEX Round HP Cohesive I, L 350 (11,7 proj. 4,9) P 375 (12, proj 5)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 05 lut 2010, 15:18

joannessa pisze:nesia
nie wiem czy zaowazylas ale wlasnie o tym jest ten watek (giggle

Zauwazyłam - tytuł wątku A GDZIE ROBIŁA DODA?
Czy ktoś tu nie czyta ze zrozimieniem (clin

Wyraziłam tylko swoją opinie (happy
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
kotbury
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kotbury » 05 lut 2010, 15:30

A mnie się podoba Doda. Od stóp do głów. Zaczynając od głowy - ma ładne długie gęste włosy. Kolor blond też ok - ostatnio nosi naprawdę ładny chłodny odcień, lepszy niż kilka lat temu. Wlosy rozjaśniane, ale na 99% swoje, bez doczepiania. Twarz - pewnie drobne poprawki były. Ladny owal twarzy, zwłaszcza w dolnej części, ładnie zarysowana szczęka - przepraszam za tak anatomiczne podejście.Nos ma ładny, dość wysoko osadzony,europejski, ale kształtny, szlachetny, nie pozioma zjeżdalnia. Usta - ewidentnie poprawiane, ale ładnie, lepiej niż u Górniak. Figura idealna, pupa JEST, w przeciwieństwie do wielu innych "piękności".
Jedyne co bym w niej zmieniła to może właśnie lekkie wymodelowanie brwi - podniesienie do góry jak ma np Szulim.

A jeśli ktoś mnie wkurza z celebrytów to Żmuda-Trzebiatowska. To jej uroda mnie po prostu drażni

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 05 lut 2010, 15:48

nesia pisze: .......
owszem wyraziłaś ale w dość nie przyjemny sposób... pisząc coś o zazdrości do joannessy i o tym ze co ja i nas obchodzi co myślą faceci... (wow
uważam ze jej stwierdzenie jest bardzo słuszne ze mężczyzni myślą ze taka sie urodziła , ponieważ oni w większości nie zdaja sobie sprawy z mozliwości jakie ma medycyna estetyczna...
nie widze w tym nic nie stosownego ...
nie bardzo rozumiem twój atak...
pozdrawiam (whew
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 05 lut 2010, 16:21

kotbury akurat włosy to ona ma na ogół doczepiane, a swoje ma marniutkie i zniszczone.

Ciężko pewnie będzie znaleźć zdjęcie Dody bez makijażu gdzie wygląda ładnie, bo to nie jest ciekawe. Zawsze lepiej się sprzeda artykuł pt.: "jakaś tam gwiazda bez makijażu wygląda tragicznie" niż taki gdzie chwaliliby jej naturalny wygląd.

Nie będę się z wami spierać bo to nie ma sensu. Po prostu mówię co widziałam, a widziałam Dodę, która siedziała koło mnie, nie miała pół grama makijażu i jest naprawdę bardzo ładną dziewczyną i ma fajną figurkę. Nie zapominajmy, że aparat/kamera zawsze dodaje kilku kilogramów. Doda ma dosyć mocną budowę i na zdjęciach często może to wyglądać słabo, ale w rzeczywistości jest bardzo fajną laską.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
dona7
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: dona7 » 05 lut 2010, 17:33

lil saxi zgadzam sie z toba ona jest naprawde atrakcyjną kobitka....
Kasprzyk T. - Silimed Natural 410 XH 360 HI op.18.02.2014r....? sama nie wiem ....

dr.Keller-Skomska - korekcja czubka nosa.... 04.07.2012.... ZREZYGNOWAŁAM....
dr.Jan Rykała Łódź - nosek...- 09.08.2012r. juz sie denerwuje bardzo...))) marzenie pomału sie spełnia ...trzymajcie kciuki...))) Już PO czekamy na efekty )))

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 05 lut 2010, 20:05

dla mnie Doda może nie jest jakąś pięknością ale uważam ją za bardzo atrakcyjną kobietę
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 05 lut 2010, 21:17

dona7 pisze:
nesia pisze: .......
owszem wyraziłaś ale w dość nie przyjemny sposób... pisząc coś o zazdrości do joannessy i o tym ze co ja i nas obchodzi co myślą faceci... (wow
uważam ze jej stwierdzenie jest bardzo słuszne ze mężczyzni myślą ze taka sie urodziła , ponieważ oni w większości nie zdaja sobie sprawy z mozliwości jakie ma medycyna estetyczna...
nie widze w tym nic nie stosownego ...
nie bardzo rozumiem twój atak...
pozdrawiam (whew
Atak? Chyba żartujesz - przeczytaj jeszcze raz całą wypowiedz joannessy a szczegolnie ------my zdajemy sobie z tego sprawe niestety wiekszosc facetow uwaza ze ona sie taka urodzila i to jest niedozeczne--------------wybacz ale jesli nie jest to jakaś wewnętrzna zazdrość czy brak pewności siebie to nie kumam o co dziewczynie chodzi że wwaliła tu jeszcze widzimisie facetów.
Na marginesie - tym którym się podoba - super niech tak myślą, niech myślą tez że i dziewczyny z tego forum sa z natury takie piękne a nie po poprawkach plastycznych (clin
23.02.07 - ;)

Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
natalya
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: natalya » 05 lut 2010, 22:32

tylko ze czasami faceci wytykaja wady urody dziewczynom, porownujac je do dody, ze ona niby taka ladna, a cala reszta to pasztety, ktore tylko zazdroszcza;) tylko nie biora pod uwage tego, ze jakby jakakolwiek dziewczyna zrobila operacje, ktore zrobila doda, tez by tak dobrze wygladala albo i lepiej.
dziwic sie potem, ze taka moda na operacje, skoro wszystkim sie to podoba (clin

a doda jest rzeczywiscie ladna, nie przeszkadza mi wcale, ze poprawiala sobie urode, jezeli chce i moze to niech robi. na dodatek ona naprawde dobre rezulaty uzyskala. i nie ma znaczenia czy uroda jest naturalna czy operacyjna, wazne ze jest. denerwuje mnie tylko porownywanie urody naturalnej ktora nie zawsze jest perfekcyjna, z uroda pooperacyjna. sa to dwie odrebne rzeczy, ktorych porownywac sie nie powinno, co nie oznacza, ze ta druga jest gorsza, ale jest to juz zupelnie cos innego.
18.07.07 dr Cieslik- calkowita korekcja nosa
12.08.08 dr Cieslik- powiekszenie ust

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”