super, że jest w ciąży.. może i trochę za wcześnie, ja tam zawsze jestem przekonana ciąży po dłuższym stażu

alee to nie sa na pewno nieopowiedzialni ludzie, żeby nie wiedzieć co i jak. Wkurzają mnie tylko te komentarze o Ali, naprawdę uważam ją za sympatyczną dziewczynę od zawsze, od Zosi z Pana Tadeusza ehhe i w ogóle lubię jej typ urody (oooczy

), jej sposób wypowiedzi, zachowanie itd. Elegancka i poważna dziewczyna nie pisali o niej w brukowcach, bo zawsze trzymała poziom i zajmowała się tym, co powinna a nie gwiazdorzeniem. No i zaczęla się spotykać z Farellem, zaszła w ciążę, to już od góry do dołu na nią najeżdzają, że łatwa, że kariera przez łóżko itd itd.. ja rozumiem, gdyby to dziewczyna bez wykształcenia, przeszłości ..ale ona kurczę dostała rolę z Farelem a nie zaszła w ciążę, żeby mieć rolę

. W Amerykańskich produkcjach, ze znanymi aktorami tak z ulicy raczej się nie gra. A to, że gra w jakiś ambitniejszych filmach a nie w tych, które można obejrzeć w multiplexach, to nie powód, żeby kpić sobie z jej aktorstwa.
Ostatnio się śmiałam po tych wszystkich pudelkach.. jak to by wyglądało góralskie wesele Ali z Farelem, no bo ona niby z Krakowa, ale chyba górlaskie by miała?:)