Paris Hilton cz.1

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 01 sie 2005, 16:41

kim on jest?

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 01 sie 2005, 16:47

no i prosze jak się tpik uspokoił!!! a ja zostałam zasypana na priva pytanami kto jest mistrzem ciętej riposty.....no wujek staszek!!!!
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 01 sie 2005, 16:50

wujek staszek mistrz cietej ropisty ujawni sie ale w innym topicu. dziekuje za spokoj, wracajmy do hiltona... ;)
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 01 sie 2005, 17:19

Oj ska, nie trafiłaś - hipokryzja jest tym czym gardzę....min. dlatego nie lubie Francuzow (chory naród) :roll:

To, ze lubie niektore czesci ciala (mowiac "piekne" wcale nie musza takie byc) i nie znaczy ze jestem prozna :!: to raczej moja droga do harmonii, samoakceptacji ....to wlasnie jest najtrudniejsze :wink:

Poza tym wracajac do Paris...jest wlasnie tak samo jak z moja czescia "ciala". Jedni beda ja wielbić i nasladowac...zas na innych nie zrobi zadnego wrazenia (badz co badz, nie zaistnialaby gdyby nie nazwisko...jest szczesciarą:D)

Tak czy siak temat jest dziwny, tak mozna rozpatrywac kazdą sławną osobe...a najgorsze, ze ona wcale taka szczegolna nie jest...no i te mody a to na tą osobę czy na tamtą...to trochę dziecinne :D

Dlatego takie moje zdziwienie :wink:
Uwazam, ze dzieki takim tematom rowniez poznajemy siebie, choc w malutkiej czesci wiemy cos o sobie.... :)

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
ska-ska
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ska-ska » 01 sie 2005, 17:23

co Wy wszystkie macie z tym "oj"????? :lol:
widać na forum można szybko podłapać jakieś choróbsko!brrr

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 01 sie 2005, 17:30

A tak mi jakos wyszlo, chcialam wyrazic to co czuje, ze nie spodobalo mi sie to co napisalas o mnie.....choc ja nic tobie nie zarzucilam :wink:

Temat jest Paris Hilton :D

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 01 sie 2005, 17:47

ahhhhhhh a to kobiety wlasnie :D :D :D :D
hehe dziewczyny przestancie sie sprzeczac to bez sensu jakas Hilton (hehe musze przyznac, ze nie interesuje mnie zupelnie ten chory swiat bogatych, ktorzy najczesciej mysla wylacznie o wlasnej d....)ani to ladne, ani to zgrabne ani zapewne madre skoro afiszuje sie tym ile traci dziennie na make up :)))))))))))) Wyluzujcie......a zarzucanie komus, ze jest prozny bo zrobil sobie cycyki uwazam jest troszke nie namiejscu-bo skad mozecie wiedziec dlaczego np ja sobie zrobilam?????
Pewnie Was zdziwi fakt-ze zrobilam je bo dostalam prawie naglowe-z powodu kompleksu na tym punkcie-moje malzenstwo wisialo na wlosku bo wstydzilam sie rozebrac przy swoim mezu-(zapewne wiele z Was sie teraz smieje ale taka byla prawde)WIEC O JAKIEJ PROZNOSCI TU MOZE BYC MOWA!!!!!!!!!!

A mysle, ze takich kobiet jak ja, ktore poprawiaja sobie to czy tamto nie po to zeby poderwac jakiegos faceta ale po to zeby sobie samej pomoc, jest na tym forum wiecej-wiec wkladnanie wszystkich do jednago worka z napisem PROZNE jest obrazliwe!!!!!

z mojej strony byloby na tyle.....

Gość

Post autor: Gość » 01 sie 2005, 17:54

jasmin

ja nikomu nic nie zarzucam ....moje zdanie jest tylko takie , ze kazdy ma a w sobie chociaz odrobine próżności....jedni troche wiecej....

ze mnie probowaly pewne osoby zrobic wariatke , tylko dlatego, ze nie moge zaakceptowac nowego nosa i tez moje narzeczeństwo wisi na wlosku....a nikt nie moze mnie zrozumiec....i tez probowaly wrzucic mnie do jednego worka....ha...

Paris mi sie nie podoba i pisalam juz o tym wcześniej , ale lubie ja za to, ze nie udaje osoby skromnej ....i generalnie ma gdzies wszytsko....

to by bylo tyle....

Jasmin
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Jasmin » 01 sie 2005, 18:34

heheheh Mila-ta cala Paris to niby przed kim mialaby udawac skromnosc????
Ona ma w tylku co my-zwykli smiertelnicy-sobie o niej myslimy-bo to ona ma kase a nie my :wink:
a ze ma generlanie wszystko gdzies......hmmmmmm tym wlasnie objawia sie Jej proznosc!!!!

Mila-sama sobie odpowiedz na pytanie- czy do poprawki nosa (do ktorej zapewne pojdziesz skoro nie mozesz obecnego zaakceptowac)jest wynikiem Twojej proznosci czy tez wlasnie niemoznosci zaakceptowania siebie??

Dziewczyny ja tu nikogo nie mam zamiaru atakowac-tylko smieszy mnie fakt-ze nad osoba jakiejs panienki napisalyscie juz wiele stron...coz jak to ktos napisal swiat nie jest sprawiedliwy ale ktos-kto ma chociaz troszke oleju w glowie i zdaje sobie sprawe, ze codziennie 50.000 osob umeira w Afryce w skutek niedozywienia-inforamcje ile wydaje dziennie na make up lub rownie podobna bzdure... powienien zostawic dla siebiea nie chelpic sie przed calym swiatem!
Takie jest moje zdanie

oki zmykam do innego watku bo ten chyba nie dla mnie-to juz lepiej poogladam sobie tych przystojniaczkow co Val wkleja :P :P :P

Awatar użytkownika
bla
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bla » 01 sie 2005, 20:47

ska-ska pisze:
możecie mnie wyrzucić,kiedy chcecie

ska, nie dramatyzuj, nie jestesmy takie jak ty

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”