virriel pisze:...To jej rzekome IQ 156 (o ile się nie mylę) zostało stwierdzone na podstawie testu i potwierdzone certyfikatem Mensy....
Te jej rzekome iq zostalo stwierdzone na podstawie narodowego testu iq w tvn czy cos takiego- czyli na podstawie tego badziewia, ktore testem by sie wstydzili nazywac

. Czy osiagnela taki wynik, czy nie - tego niestety nie wiem. Wiem natomiast to, ze ona nigdy do mensy nie nalezala ani nie nalezy. Nie poddala sie takze zadnym typowym testom(albo poddala, ale sza! na ten temat, bo troszku jej nie wyszlo

), choc ze świta swa ponoc raz na zebraniu sie pojawila
Ah chcialam jeszcze napisac, ze choc jej wizerunek przedstawia osobe plytka, kiczowata.. a jej zasob slownictwa okrojony jest do 4 slow- to wcale nie znaczy ze nie moze miec wysokiego iq...
Mi tam ona
<><, jak i 99,9% piosenkarek/aktorek. Choc przyznaje, ze od jakiegos czasu mnie meczy, gdzie nie popatrze tam doda, doda doda... uff..
Ale uwazam, ja za ladna osobe.. no i czasami to nawet lubie jej posluchac - choc to nie moj styl muzyczny. Temat mialbyc o piersiach dody, wiec i tak zakoncze swoj wywod :)
Po mojemu biustu nie zmniejszyla.. Widze po sobie, jak duzo zalezy od odpowiedniego stanika, badz innej bardziej wierzchniej juz garderoby.. W push-up piersi mam niemal pod obojczykiem

- de facto fajnie to wyglada.. tak ponetnie.. niczym stars z pirates

A jak naloze miekki to wygladam zdecydowanie mniej okazale.. i z boku i z przodu i wogole bezsesnu :|

Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)