doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 05 lis 2007, 13:02

Tu jest jeszcze jak się zaczęło i komentarz Salety do całej sytuacji http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=5116

milucha tvp ją zaprosiła i pozwala jej na wszystko, bo wierzą że Doda jest najlepszym środkiem na podniesie oglądalności
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
agatuis
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: agatuis » 05 lis 2007, 22:31

Ja tego programu nie ogladam bo nie mam ochoty sluchac piep...Dody ,a takich jak ja jest chyba wiecej.
02.04.07 plastyka Brzuchanski

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 05 lis 2007, 23:26

Ja oglądam kątem oka, jak się na piątkowe imprezy szykuję. Normalnie też nie siedziałabym przed tv. Program jest denny jak nie wiem co, a jednak oglądalność jest dobra. agatuis niestety jesteśmy chyba w mniejszości, bo jest cała rzesza ludzi która jednak to ogląda i to głównie ze względu na Dodę. Smutna prawda.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 10 lis 2007, 22:34

Ja też tego nie oglądam, właśnie ze względu na tą głupawą Dode, naprawdę jej chamstwo i prostactwo wcale mnie nie kręci :badgrin:

Awatar użytkownika
Rina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rina » 15 lis 2007, 18:17

virriel pisze:...To jej rzekome IQ 156 (o ile się nie mylę) zostało stwierdzone na podstawie testu i potwierdzone certyfikatem Mensy....
Te jej rzekome iq zostalo stwierdzone na podstawie narodowego testu iq w tvn czy cos takiego- czyli na podstawie tego badziewia, ktore testem by sie wstydzili nazywac :badgrin: . Czy osiagnela taki wynik, czy nie - tego niestety nie wiem. Wiem natomiast to, ze ona nigdy do mensy nie nalezala ani nie nalezy. Nie poddala sie takze zadnym typowym testom(albo poddala, ale sza! na ten temat, bo troszku jej nie wyszlo ;) ), choc ze świta swa ponoc raz na zebraniu sie pojawila 8-)
Ah chcialam jeszcze napisac, ze choc jej wizerunek przedstawia osobe plytka, kiczowata.. a jej zasob slownictwa okrojony jest do 4 slow- to wcale nie znaczy ze nie moze miec wysokiego iq...

Mi tam ona <><, jak i 99,9% piosenkarek/aktorek. Choc przyznaje, ze od jakiegos czasu mnie meczy, gdzie nie popatrze tam doda, doda doda... uff..
Ale uwazam, ja za ladna osobe.. no i czasami to nawet lubie jej posluchac - choc to nie moj styl muzyczny. Temat mialbyc o piersiach dody, wiec i tak zakoncze swoj wywod :)
Po mojemu biustu nie zmniejszyla.. Widze po sobie, jak duzo zalezy od odpowiedniego stanika, badz innej bardziej wierzchniej juz garderoby.. W push-up piersi mam niemal pod obojczykiem :badgrin: - de facto fajnie to wyglada.. tak ponetnie.. niczym stars z pirates :-D A jak naloze miekki to wygladam zdecydowanie mniej okazale.. i z boku i z przodu i wogole bezsesnu :| :evil:
Nie wymagam wiele od życia. Jestem symbolem seksu i to mi wystarcza :)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 17 lis 2007, 10:38

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 17 lis 2007, 11:05

no no musze przyznac ze ladnie wyglada na tych zdjeciach. jak nie ona :)
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 17 lis 2007, 11:08

Czy mi się wydaje, czy ona ma wąsy?
A tak swoją drogą to mam identyczne spodnie i są to jedne z moich ulubionych i tak samo jak ona też czasem wkładam czarny golfik i pasek- już się tak więcej nie ubiorę, nie chcę wyglądać jak Dodzia :doubt: :p :badgrin:

Awatar użytkownika
monikunda
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: monikunda » 17 lis 2007, 12:42

Ma wasy wlasnie widac :-) Podobne jak ja mam hehheh:) Tyle ze ja jestem brunetka a ona przeciez blondynka wiec nie wiem skad:) Niestety nie ladnie to wyglada i trzeba z tym chodzic czesto do kosmetyczki.....nie dlugo musze isc :roll:
06.11.2007 dr Skupin -325 hp Juz po.........bylo warto:))))))))

Awatar użytkownika
daria_1
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: daria_1 » 17 lis 2007, 15:12

fuuuu ile tapety :doubt:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”