doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 25 lip 2007, 11:05

podzielam zdanie myaki87
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 25 lip 2007, 12:17

śmieszne czasami są te wypowiedzi, jeśli ktoś jej nie lubi to po co zaglądać w ten watek :?: a jeśli chce się ktoś powyżywać to zachowuje sie prawie tak samo jak Doda której sam nie lubi, bo fakt jej zachowanie.... wyzywa sie na każdym słownie, czynami i wogóle.... może warto załozyć nowy watek pt "nienawidze dody bo..." i tam sie "wyżywajcie" ;) jesli wam ulży ;) .... a wypominać operację plast., solarium, tipsy, gdzie prawie każda z nas tutaj na forum ma to wszystko jest nie adekwatne do swoich wypowiedzi jakie stawicie, a jeszcze smieszne jes jest ocenianie zdjecia zrobionego chyba 2 lata temu.... jak widac Doda wygląda juz inaczej i jej twarz nie wygląda jak spieczony kurczak na rożnie ;)

o zachowaniu dody proponuje pisać w nowym watku , którego tytuł już wyżej napiasałam ( jesli ktoś ma taką potrzebę) to chyba jest wątek o jej cyckach a przerodził się w " nie nawidzę jej bo..... jest głupia bo.... jakie ona mi tipsy i .... itd., wow naprawdę trzeba mieć jakieś problemy, czy ktoś ją z nas zna osobiście ??????? a może akurat dla tej która ją tak nie nawidzi byłaby bardzo miła :?: ja też w tym watku dodałam wcześniej swoje 3 grosze o zachowaniu, ale generalnie piszę o jej wyglądzie, .

... podobają mi się jej cycki, wyglądają fajnie, może je sobie zbliżać, i mają fajny rowek w bluzeczkach, i wcale nie są mega ogromne (do jej budowy ciała) nawet w cyckach osiągnęła to co innym się nie udaje osiągnąć, ma fajne i naturalnie wyglądające piersi :-) jest ładna

a to czy jest ładna oceniam po tym jak wyglądała wcześniej bo zespół Virgin zainteresował mnie jeszcze przez BAREM gdy na scenie pojawiła się KOBIETA w rockowym zespole, a nie kolejny FACET , a zdjęc bez retuszu jest peło, można nawet policzyc ile ma zmarszczek pod oczami, co i tak nie ujmuje jej urodzie bo ten efekt potęguje puder same o tym dobrze wiemy po jakim podkładzie mamy zmarchy pod oczami ;) ile z Was ma zmarchy pod oczami i ratuje się kremami, korektorami rozświetlającymy ;)

a co do glanów, podartych dzinsów i T-shirtu to sie nie zgadzam , że byłoby "gorzej" właśnie tak wyglądała na początku istnienia zespołu, sama się tak ubierałam, tyle ze moje ubrania zawsze były czyste i zazwyczaj lekko sexi, jest nie wielka różnica między dziwacznością ( Camden Town Londynie- polecam odwiedzić) którą i tak toleruję, ale nie myślę, że ktoś jest gorzej ubrany, dziś zamiast glanów noszę czarne szpilki, ale niegdy się ich nie pozbędę, na koncert są jak znalazł :-)

CYCKI ma fajne :p

Awatar użytkownika
Megano
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Megano » 25 lip 2007, 12:20

Brawo Karolinka popieram w 100% to co piszesz
Nareszcie mam to co chcia³am!

Awatar użytkownika
_dagusia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _dagusia_ » 25 lip 2007, 15:14

ja również, i uważam że fajny pomysł na wątek, nienawidzę dody bo ...

ja tam się nie będę udzielać, nie jestem ani jej fanką, ani zagożałaą pzreciwniczką jak niektóre z wypowiadających się tu dziewczyn.

wisi mi i powiewa, jak się zachowuje, ubiera, co mówi i robi ... ale nie uważam żeby zasłużyła na oczernianie i porównywanie do qrewek ...

wkońcu jakby nie było ZADNA z obecnych tu na forum jej nie zna, wiec nie rozumeim po co tyle emocji w obgadywaniu jej.

jak się komuś nie podoba jej śpiew, styl, czy tam jego brak, oraz np. teledysk, to po co się nakręcać pisząc o niej?

pozdrawiam, i nie bijcie za to co pisze ;-p
jU¿ pO !!! mam cycuszki !!!

" PIENI¡DZE SZCZʦCIA nie daj± ... dopiero ZAKUPY " M. Monroe

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 25 lip 2007, 19:54

Ale się bulwersujecie- aż strach się bać :p :badgrin:
Ja jej nie lubię, jak już wcześniej mówiłam wręcz mam na nią uczulenie, ale nie tylko na nią- tylko na wszelkie temu podobne połączenia kiczu i wulgarności. Z drugiej strony potrafię dostrzec w niej również pozytywne cechy i docenić osiągnięcia. A zaglądam tu jak mi się nudzi, z tego samego powodu od czasu do czasu czytam Cosmo :p To takie małe odmużdżonko po trudnym roku studiów i wieczorami spędzonymi nad książkami od anatomii.
Mayka- złości Cię ptarzenie stereotypowo na dziewczyny nadużywające solarium, z tlenionymi blond włosami, a sama robisz dokładnie to samo wypoiwadając się o osobach lubiących nieco ostrzejszą muzykę. Moim zdaniem nie ma nic złego w noszeniu glanów i ubieraniu się na czarno, chociaż to też nie mój styl.
A jeszcze co do tipisów, solarki, blond wlosow itp. - nikt tu przecież nie napisał, że to coś złego. Nie doszukujcie się hipokryzji. Niuans polega na tym iż, kobieta o nieco bardizej wysublimowanym poczuciu estetyki może miec tlenione włosy, nosić tipsy i chodzic regularnie na solarium, ale nie wygląda po tym jak karykatura lalki Barbie lub po prostu Doda... Bo własnie w tym tkwi sedno sprawy- ona nie zna umiaru, nie tylko w kwestiach urody... Wiec nie dziwcie się, że nie wszsytkim się to podoba- a każdy ma przecież prawo do wyrażania swojej dezaprobaty i wcale nie świadczy to o przejawach zazdrości lub problemach ze samym sobą, a tymbardziej o skrywanym uwiebieniu :badgrin: . Nie wiem czemu tak trudno jest zrozumieć, że można mieć inne ambicje niż zostanie wulgarną piosenkarką uwielbianą przez gimnazjalistki. Są tysiące ciekawszych i pożyteczniejszych zajęć- a tak jak napisała Mara, to są ambicje na poziomie 12-latek.
A tak w ramach anegdotki, to powiem wam jeszcze, że profesorowie ŚLAM także nietrawią naszej Dorotki i odmóżdżają się rozmowami na jej temat przy kawie i gazecie Rewia oraz Twoje Imperium w przerwach pomiędzy obronami doktorskimi ;) :badgrin: Ale sądzę, że to napewno z zazdrości :p ;) Bo przecież coż to jest być światowej sławy lekarzem w porównaniu z osiągnięciami naszej Dodzi ;)
I jeszcze na zakończenie chciałam przypomieć, że nie zauważyłam żeby któś tutaj ją porównywał do qrwy, a wy się czepilyście tego jak rzep psiego ogona :|
Ten temat zaczyna wzbudzać zbyt wiele emocji. Może faktycznie czas na założenie nowego- tylko proponuję jakiś jeszcze bardziej odmóżdżający :-D Ludzie wakacje są... ;)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 25 lip 2007, 21:05

karolinka pisze:a wypominać operację plast., solarium, tipsy, gdzie prawie każda z nas tutaj na forum ma to wszystko jest nie adekwatne do swoich wypowiedzi
mozna byc opalona, miec dlugie, zadbane paznokcie, ladnie zrobione cialo i nie wygladac tandetnie. prawie robi roznice ale trzeba umiec ja dostrzec:
virriel pisze:Niuans polega na tym iż, kobieta o nieco bardizej wysublimowanym poczuciu estetyki może miec tlenione włosy, nosić tipsy i chodzic regularnie na solarium, ale nie wygląda po tym jak karykatura lalki Barbie lub po prostu Doda...
karolinka pisze:ma fajne i naturalnie wyglądające piersi
kazdy ma swoj gust ale ja mialam takie i zrobilam poprawke. powtorze jeszcze raz- jakby ktos mi znowu zrobil takie piersi (vide 2 stozki z sutkami za wysoko) to poszlabym pod noz po raz kolejny.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 25 lip 2007, 21:37

to ze mialam op. nie znaczy, ze wszystkie silikonowe cycki mi sie podobają (i tak jak virriel zauwazyla nikt tu nie potepial jej o op.)....lubie proporcje i dobrze zrobione cycki, ktore sie w oczy nie rzucają ze są sztuczne (i zeby bylo jasne nie chodzi mi tu tylko o rozmiar, duze cycki tez mozna dobrze zrobic)....u dody niestety widac to na kilometr ze ma robione cyce....z resztą mara widzi to samo :roll:

virriel dokladnie odmożdzenie....ja w oczekiwaniu na wizyte do gin-endo tez sie naczytam tego badziewia hahhahhha....ostatnio czekalam 1 h....ojjj poczytalam....same stare numery z 2006 roku...dlatego jestem nie na czasie :badgrin: i podniecam sie widokiem Dody jako kurczaka smazonego :badgrin:

a o kolejnym watku o Dodzie zapomnijcie :p

luziiik dziewczyny.....nie przejmujcie sie tak :-)
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 25 lip 2007, 22:05

kik@ pisze:lubie proporcje i dobrze zrobione cycki, ktore sie w oczy nie rzucają ze są sztuczne....co u dody niestety widac to na kilometr....z resztą mara widzi to samo
nie mam teraz czasu wkleić zdjęć, właśnie jak na cycki robione wyglądają naturalnie i poprę to zdjęciami

a dwa stozki przykleojne do klatki to prawie każda ma po operacji, zdjęcia takowych już były tu zamieszczane, te na plaży ( zrobione krótko po operacji, podobnie jak z sesji dla ckm tamtego czasu, dzisiaj wyglądają rewelacyjnie, a co do piersi mary, no cóż ja nie zauważyłam, że miała identyczne jak Doda, a sztywne stożki jak wspomniałam prawie każda ma po operacji, mara miałaś okrągłe i własnie tak wyglądały a Doda ( nie wiem) ale wyglądają mi na anatomy ale na ten temat nie dyskutuję, bo to wie tylko ona ;)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 25 lip 2007, 22:06

Zawsze ją doceniałam, bo ma głos, ma pomysł na siebie i nie jest kolejną szarą mychą. Zastanawiałam się, czy ona naprawdę rżnie medialnego głupa a na co dzień jest normalna, wrażliwa i łagodna. I doszłam do takich wniosków;
Wysoki poziom inteligencji niestety nie oznacza, że ktoś jest wychowany. Znam mnóstwo inteligentnych i wykształconych chamów.
Nie sądzę, że ona inaczej zachowuje się w życiu prywatnym. Bo jeśli ktoś jest tak bezpośredni i chamski w pracy(która notabene stanowi w jej przypadku jakieś 90% życia) to przenosi to zachowanie do domu.

Ten artykuł umocnił mnie w moim przekonaniu o niej
http://www.pudelek.pl/artykul/4278/doda ... ony_pedal/

Kilka dni temu przeczytałam, że w jakimś mieście przed jej koncertem poszła fama, że w radiu udzieliła wywiadu, iż jedzie na ten koncert popatrzeć jak 'bawią się buraki i wieśniaki". Fani byli już podbuzowani. Ona się spóźniła. W czasie występu dostała w czoło zapalniczką. Zeszła ze sceny, a kiedy po usilnych błaganiach organizatorów wrócila dokończyć koncert powiedziała do fanów coś w stylu "MAM WAS WSZYSTKICH W PIŹ***E" I dołożyła wiązanke o burakach i wieśniakach.

TO JĄ ZDYSKREDYTOWAŁO całkowicie w moich oczach jako artystkę. Pomijam jej wygląd, głupawe teksty i rżenie konia, ale 'gwiazda' która żyje tylko i wyłącznie dzięki kasie fanów MUSI mieć do nich szacunek. A ona go nie ma. I właśnie to zachowanie zmieniło mój pogląd na nią o 180%. Jest pusta jak bębny Rolling Stones'ów i nawet jej wysokie IQ nic tu nie poradzi.....Jak ktoś się urodził chamem, to chamem umrze............
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
milucha
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: milucha » 25 lip 2007, 22:10

karolinka pisze:właśnie jak na cycki robione wyglądają naturalnie i poprę to zdjęciami, wglądają lepiej od nie jednych prezentowanych tutaj
"Bezposrednosc" Dody sie udziela co...?
Marzenia sie spelniaja,trzeba tylko mocno chciec...

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”