śmieszne czasami są te wypowiedzi, jeśli ktoś jej nie lubi to po co zaglądać w ten watek

a jeśli chce się ktoś powyżywać to zachowuje sie prawie tak samo jak Doda której sam nie lubi, bo fakt jej zachowanie.... wyzywa sie na każdym słownie, czynami i wogóle.... może warto załozyć nowy watek pt "nienawidze dody bo..." i tam sie "wyżywajcie"

jesli wam ulży

.... a wypominać operację plast., solarium, tipsy, gdzie prawie każda z nas tutaj na forum ma to wszystko jest nie adekwatne do swoich wypowiedzi jakie stawicie, a jeszcze smieszne jes jest ocenianie zdjecia zrobionego chyba 2 lata temu.... jak widac Doda wygląda juz inaczej i jej twarz nie wygląda jak spieczony kurczak na rożnie
o zachowaniu dody proponuje pisać w nowym watku , którego tytuł już wyżej napiasałam ( jesli ktoś ma taką potrzebę) to chyba jest wątek o jej cyckach a przerodził się w " nie nawidzę jej bo..... jest głupia bo.... jakie ona mi tipsy i .... itd., wow naprawdę trzeba mieć jakieś problemy, czy ktoś ją z nas zna osobiście ??????? a może akurat dla tej która ją tak nie nawidzi byłaby bardzo miła

ja też w tym watku dodałam wcześniej swoje 3 grosze o zachowaniu, ale generalnie piszę o jej wyglądzie, .
... podobają mi się jej cycki, wyglądają fajnie, może je sobie zbliżać, i mają fajny rowek w bluzeczkach, i wcale nie są mega ogromne (do jej budowy ciała) nawet w cyckach osiągnęła to co innym się nie udaje osiągnąć, ma fajne i naturalnie wyglądające piersi

jest ładna
a to czy jest ładna oceniam po tym jak wyglądała wcześniej bo zespół Virgin zainteresował mnie jeszcze przez BAREM gdy na scenie pojawiła się KOBIETA w rockowym zespole, a nie kolejny FACET , a zdjęc bez retuszu jest peło, można nawet policzyc ile ma zmarszczek pod oczami, co i tak nie ujmuje jej urodzie bo ten efekt potęguje puder same o tym dobrze wiemy po jakim podkładzie mamy zmarchy pod oczami

ile z Was ma zmarchy pod oczami i ratuje się kremami, korektorami rozświetlającymy
a co do glanów, podartych dzinsów i T-shirtu to sie nie zgadzam , że byłoby "gorzej" właśnie tak wyglądała na początku istnienia zespołu, sama się tak ubierałam, tyle ze moje ubrania zawsze były czyste i zazwyczaj lekko sexi, jest nie wielka różnica między dziwacznością ( Camden Town Londynie- polecam odwiedzić) którą i tak toleruję, ale nie myślę, że ktoś jest gorzej ubrany, dziś zamiast glanów noszę czarne szpilki, ale niegdy się ich nie pozbędę, na koncert są jak znalazł
CYCKI ma fajne