plotki, ploteczki cz. 6

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 07 cze 2007, 20:53

agatapas pisze:Kurcze no bez przesady. Nie lubię Dody, ale głos dziewczyna ma. Może się komuś barwa nie podobać, ale mówić że jak z festynów dla moherków. Sorry mara ale dla mnie to przegięcie.

A te zachodnie gwiazdy na live brzmią wcale nie lepiej. Skoro tak strofujesz innych, sama też czasem powinnaś się zastanowić co mówisz.
to juz nie moge miec wlasnego zdania na temat muzyki? mnie sie jej glos autentycznie kojarzy z jakimis festynami, zeby nie powiedziec wprost disco polo bo juz wogole mnie zlinczujecie... owszem, ma mocny glos ale to nie jest dla mnie nie wsyztsko. ma mocny ale plytki, mam wrazenie, ze wszystkie jej kawalki brzmia tak samo a ona jakby spiewala ciurkiem. z reszta niewiele polskich piosenkarek moze sie szczycic glosowa ekwilibrystyka jak to ma miejsce u zagranicznych gwiazd. jaki kraj taki szolbiznes ;)

edit- abyscie mnie dobrze zrozumialy- jej glos kojarzy mi sie ze spiewaniem starszych pan w kosciele, takie charakterystyczne jakby bulgotanie- nie umiem tego okreslic, cos miedzy zawodzeniem a bulgotaniem. dlatego kojarzy mi sie to z jakimis takimi pisniami. ona swietnie by sie nadala do spiewania piesni religijnych wg mnie. podobne brzmienie mialy kiedys piosenkarki disco polo ale doda jest mocniejsza od nich. tyle moich skojarzen.
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
olivka23
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivka23 » 07 cze 2007, 22:22

sooooooo true Mara...

ps: Szanuje cudze zdanie ale nie zamienie go ze swoim...

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 08 cze 2007, 11:06

Nicole pisze:....ta dziewczyna juz podrosla, a w szansie ma tutaj 10 lat - posluchajcie jej spiewu- nawet po kukulskiej widac, ze ma zmieszana mine - coz, ta dziewczyna zasluguje na kariere (nie wiem, dlaczego sie nie rozwinela), a nie taka doda. Takie jest moje zdanie :)
Georgina wydała własną solową płytę. Najbardziej znanym utworem jest Niedorosła miłość. Teraz jest jedną z wokalistek oratoriów Piotra Rubika. O karierze nie decyduje tylko głos. Trzeba mieć jeszcze osobowość, konsekwencję w działaniach i naprawdę wielką determinację. Poza tym nie każdemu odpowiada wizerunek, jaki narzuca show buisness i firmy fonograficzne. Jest w Polsce bardzo dużo 'wielkich głosów', ale większość z nich rezygnuje z robienia kariery jak już posmakuje troszeczkę tego bagna,w którym trzeba się taplać.
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Awatar użytkownika
Pati
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Pati » 08 cze 2007, 14:20

teraz ta dziewczyna juz podrosla, a w szansie ma tutaj 10 lat - posluchajcie jej spiewu- nawet po kukulskiej widac, ze ma zmieszana mine - coz, ta dziewczyna zasluguje na kariere (nie wiem, dlaczego sie nie rozwinela), a nie taka doda. Takie jest moje zdanie :)
pamietam ten program - a to juz wazne - duzo ludzi ja zapamietalo!
a Kukulska ma zmieszana mine z pewnoscia dlatego,ze ta piosenka jest napisala z mysla o mamie- kiedys ogladalam jej koncert - poplakala sie jak ja spiewala...

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 08 cze 2007, 16:28

dokadnie gracja,

na ile Jopek i Steczkowskich jest zapotrzebowanie w naszym kraju? jakie stacje radiowe i telewizyjne będą puszczały ich utwory? Kolejne "ich troje" lub Dodę zwsze sie jakoś upchnie...
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 08 cze 2007, 19:26

Ja do Dody nie mam nic osobiscie. Kazdy jakos sobie w zyciu radzi ;) Miala pewien pomysl na kariere i go zrealizowała... Zycie toczy sie dalej...a Doda zapewne dalej kombinuje co by zrobic zeby o niej szybko nie zapomniano :badgrin: ;)

Acha zeby było jasne....nie słucham jej utworów :oops:

Awatar użytkownika
ironka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ironka » 08 cze 2007, 19:38

Kik@ nie sądzę zeby ktoś Cię posądzał o słuchanie Dody ;)
Szczerze mówiac tez Dodę postrzegam jako pewne zjawisko na rynku muzycznym, daleko jej do Madonny ale brak u nas gwiazd -skandalistek nawet jesli to skandale w złym guście, nie mówię ze Doda prowokuje do myslenia ale powiedzmy że to barwna postać. Zupełnie abstrahuje od jej twórczosci bo wiadomo ;) i nie wiem czy jest czy nie jest potrzebna ale "wyżarła" sobie miejsce gdzies tam na rynku i trudno zaprzeczyć jej sile przebicia. A jak Gracja słusznie zauważyła to jeden z wazniejszych elementów, które pozwalaja funcjonowac w show biznesie.
23 marca 2007 - Operacja noska lek. Piotr Skupin Godzilla Slayer.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 08 cze 2007, 20:08

kik@ pisze:
Acha zeby było jasne....nie słucham jej utworów :oops:
ironka pisze: Kik@ nie sądzę zeby ktoś Cię posądzał o słuchanie Dody ;)

Tzn. słuchanie Dody wg Was jest czymś fe :?:

Sądzę że na forum jest sporo osób, które może nie trawia Dody i jej postaw, jednak muzyki w jej wykonaniu lubia posłuchać. Więc to ogólne fe do tej wokalistki wydaje mi sie zbyt wyolbrzymione.
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
kik@
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: kik@ » 08 cze 2007, 20:25

Nesia no kobieto "nie czepiaj sie" :roll: :p
Napisalam tak dlatego, ze ktos moze wnioskowac, ze nie mam do niej nic to pewnie ją lubie i słucham :badgrin: A ja po prostu widze, ze kobietka nie jest taka glupiutka na jaką sie wydaje i walczy o swoje w zyciu....a co ona juz tam spiewa itd. to nie malo interesuje...ja po prostu nie słucham takiej muzyki (muzyka polska to jedynie kapele znajomych :badgrin: )

Napisalas: "Sądzę że na forum jest sporo osób, które może nie trawia Dody i jej postaw, jednak muzyki w jej wykonaniu lubia posłuchać."
Mi nie przeszkladza jej styl bycia (no nie chce pisac ze ją lubie bo to nie te kategorie)...a jej muzyki nie słucham :badgrin: (wole tego kolesia w podpisie :badgrin: ) -> tak wiec widzisz ze moze byc i odwrotnie ;)

Nesia to ze Ty słuchasz Dody to jest dla mnie ok, pomyslalabym: "lubi, słucha, kazdy ma jakis tam swój gust muzyczny"...ale gdybym ja słuchała Dody w danej chwili to bym pomyslala sobie "fe? co to jest za chała?" :doubt: a tym bardziej "ona nazywa to mianem rocka hahhahaha"???

Takie moje zdanie....i jezeli jest ono dla Ciebie fe....to nie moj problem :-D
kika -> 08.2005/07.2006 op. noska - dr Latkowski 8-)

NIE MODERUJE JUZ FORUM od 02.12.07

Awatar użytkownika
ironka
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ironka » 08 cze 2007, 20:39

A tam słuchanie Dody jest "fe".... Co ja jestem Roman Giertych zeby ludziom mówić co jest ok a co nie? Chcą to słuchaja. Co do Kiki to po prostu widze że woli mocniejsze i bardziej hm alternatywne brzmienia i dlatego nie sądze zeby Dody słuchała :p ekhm i tyle. Nijak mi do Dody nie pasuje i koniec.
23 marca 2007 - Operacja noska lek. Piotr Skupin Godzilla Slayer.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”