to juz nie moge miec wlasnego zdania na temat muzyki? mnie sie jej glos autentycznie kojarzy z jakimis festynami, zeby nie powiedziec wprost disco polo bo juz wogole mnie zlinczujecie... owszem, ma mocny glos ale to nie jest dla mnie nie wsyztsko. ma mocny ale plytki, mam wrazenie, ze wszystkie jej kawalki brzmia tak samo a ona jakby spiewala ciurkiem. z reszta niewiele polskich piosenkarek moze sie szczycic glosowa ekwilibrystyka jak to ma miejsce u zagranicznych gwiazd. jaki kraj taki szolbiznesagatapas pisze:Kurcze no bez przesady. Nie lubię Dody, ale głos dziewczyna ma. Może się komuś barwa nie podobać, ale mówić że jak z festynów dla moherków. Sorry mara ale dla mnie to przegięcie.
A te zachodnie gwiazdy na live brzmią wcale nie lepiej. Skoro tak strofujesz innych, sama też czasem powinnaś się zastanowić co mówisz.
edit- abyscie mnie dobrze zrozumialy- jej glos kojarzy mi sie ze spiewaniem starszych pan w kosciele, takie charakterystyczne jakby bulgotanie- nie umiem tego okreslic, cos miedzy zawodzeniem a bulgotaniem. dlatego kojarzy mi sie to z jakimis takimi pisniami. ona swietnie by sie nadala do spiewania piesni religijnych wg mnie. podobne brzmienie mialy kiedys piosenkarki disco polo ale doda jest mocniejsza od nich. tyle moich skojarzen.