plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 25 kwie 2007, 17:14

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Dorta
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Dorta » 25 kwie 2007, 22:27

a po czym wnioskujesz???

a nawet jeśli to znaczy że to źle?, że nie ma prawa ładnie wyglądać?,
wygląda efektownie i tyle

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 25 kwie 2007, 22:29

Tak wyglada na tej fotce po lewej -- pewnie, że nieźle.
Chodzi oto, że zawsze ona taka wysoka się wydaje - to pewnie przez te wysokie buty
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Camino
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: Camino » 26 kwie 2007, 11:06

No cóż, charakterek Dody z pewnością do najłatwiejszych nie należy, sposób traktowania innych też pozostawia wiele do życzenia że już nie wspomnę o tym że nie każdy facet dobrze znosi życie w cieniu żony - no i Majdan wymiękł

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 27 kwie 2007, 16:24

dobrze zrobiła, ze go pogonił, już dawno powinna była to zrobić, szkoda mi jej ze musi przejść przez męczarnie spraw rozwodowych, bo wiem co to znaczy- sama byłam mniej więcej w jej wieku ja to przechodziłam i nie są to przyjemne sprawy nawet dla tak silnej i niezależnej kobiety jak doda
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 27 kwie 2007, 23:32

dla mnie wywlekanie takich spraw na forum publiczne i gadanie wszem i wobec o tym jaka ja teraz biedna jestem, nie jest żadną oznaka odwagi, a raczej strachu, woli wine zgonic na niego ( ja uwazam ze juz ich zwiazek od dawna szczesliwy nie byl, kazde zylo sobie, jak mu wygodnie a tu taka okazja sie trafila ze mozna nawet z tego niby z twarza wyjsc) ona ma kase poradzi sobie, poswieci cyckami w gazetach, kupi sobie wszystko na co bedzie miala ochote i tyle.

A sa kobiety dla których rozwód to koszmar nie mówiąc już o tym ze czesto nie mają co zrobić dalej, zostaja bez niczego :( głupio powiedziała, że kobieta zdradzona powinna ucicec od takiego zdrajcy... ale dokąd?? chyba tylko bogate kobiety, bo wiekszosc społeczenstwa jest biedna, bida az piszczy... i gdzie ma uciekac kobieta z dzieckiem??? no gdzie?? pod most... a co z praca , w której charuje od switu do nocy a przynosi marne grosze?? a jak nie ma pracy?? to co wtedy??? i ona poucza co powinna zrobic kobieta zdradzona, jejku.... co za inteligencja... ona nie widzi ludzi dookoła :!: nie widzi nic poza sobą :!: nie ma rozeznania co sie dzieje w kraju, jak zyją ludzie? to smutne, ......chyba strzelała na tym tescie na IQ
nie ona jedyna ... a ona wlasnie i tak jest w najlepszej sytuacji, zrobila sobie kolejna reklamę- swojej osoby - to jest tylko moje zdanie

natomiast wizualnie podoba mi się :-) nie jest jakims fenomenem urody ale podoba mi się, bo jak jest ktos zbyt idealny to jakis taki dziwny czasami hihi :-) a ona jest OK

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 28 kwie 2007, 01:32

karolinka pisze:dla mnie wywlekanie takich spraw na forum publiczne i gadanie wszem i wobec o tym jaka ja teraz biedna jestem, nie jest żadną oznaka odwagi, a raczej strachu
o bosssszzzz a jakby nic nie mówiła, to bu było ze się ukrywa :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 28 kwie 2007, 05:56

karolinka pisze:chyba strzelała na tym tescie na IQ
Bądz co bądz strzelala z glowa.
Ale sie dziewczyni czka, dajcie spokoj 8-)
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 28 kwie 2007, 12:30

nie mozna powiedziec ze ktos sie ukrywa jesli nie mowi o prywatnych sprawach, to normalka, natomiast wywlekanie czegos na forum ogolne i to jeszcze w taki sposób- oczerniajac osobe, zeby samemu wyjsc z twarza ( a przecierz wina jest 50/50 ) no to super gratuluje szczerosci i sprawiedliwosci takiej osobie, mowie to bo mialam kolezanke ktora opowiadala kiedys o kims jak ja bardzo skrzywdzil kazdemu a to nie byla prawda, tu jest moim zdaniem podobnie

ale ja chciałam zwrócic uwage na to co powiedziala kobietach zdradzanych i co powinny zrobic, hmmm... nie daje wam to do myslenia?? moze tu na forum są tylko kobiety niezalezne i razie zdrady partnera mogą sobie uciekać, bo mają gdzie i mają z czym

nesiu, to z tym testem na IQ to miał byc taki żart, bo co ma test na kawalku papieru do życia ???

zreszta napisałam że to jest tylko moje zdanie, chyba każdy może powiedzieć cos na ten temat

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 28 kwie 2007, 13:10

A gdzie ona to na forum "wywleka"? :p
Z tego co pamietam, powiedziala o tym raz w TV i tyle. Mysle, ze to bylo jak najbardziej w porzadku :-)

Z reszta jak na Dode to i tak madre slowa powiedziala ;) i w razie zdrady (wydaje mi sie ze chodzilo tu o uczucia, brak szacunku itd. a nie o tym czy dana kobieta ma sie gdzie podziac czy nie) to jestem tego samego zdania co ona :!: nie wybacza sie zdrady. Jesli juz to mozna zapomniec, nie myslec o tym ale i tak wszystko wraca...ale wtedy to juz nie ma najmniejszego sensu :doubt:

Zrobila jak uwazala i niech tak zostanie :p
23.03.07 Kubasik 400cc HP

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”