dla mnie wywlekanie takich spraw na forum publiczne i gadanie wszem i wobec o tym jaka ja teraz biedna jestem, nie jest żadną oznaka odwagi, a raczej strachu, woli wine zgonic na niego ( ja uwazam ze juz ich zwiazek od dawna szczesliwy nie byl, kazde zylo sobie, jak mu wygodnie a tu taka okazja sie trafila ze mozna nawet z tego niby z twarza wyjsc) ona ma kase poradzi sobie, poswieci cyckami w gazetach, kupi sobie wszystko na co bedzie miala ochote i tyle.
A sa kobiety dla których rozwód to koszmar nie mówiąc już o tym ze czesto nie mają co zrobić dalej, zostaja bez niczego

głupio powiedziała, że kobieta zdradzona powinna ucicec od takiego zdrajcy... ale dokąd?? chyba tylko bogate kobiety, bo wiekszosc społeczenstwa jest biedna, bida az piszczy... i gdzie ma uciekac kobieta z dzieckiem??? no gdzie?? pod most... a co z praca , w której charuje od switu do nocy a przynosi marne grosze?? a jak nie ma pracy?? to co wtedy??? i ona poucza co powinna zrobic kobieta zdradzona, jejku.... co za inteligencja... ona nie widzi ludzi dookoła

nie widzi nic poza sobą

nie ma rozeznania co sie dzieje w kraju, jak zyją ludzie? to smutne, ......chyba strzelała na tym tescie na IQ
nie ona jedyna ... a ona wlasnie i tak jest w najlepszej sytuacji, zrobila sobie kolejna reklamę- swojej osoby - to jest tylko moje zdanie
natomiast wizualnie podoba mi się

nie jest jakims fenomenem urody ale podoba mi się, bo jak jest ktos zbyt idealny to jakis taki dziwny czasami hihi

a ona jest OK