plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 23 kwie 2007, 20:38

16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 23 kwie 2007, 21:12

i ja odnioslam podobne wrazenie.mysle ze dodzia poprostu od dawna byla zdecydowana porzucic radzia i wykorzystala te jego zdjecie w gazecie aby wyjsc na pokrzywdzona.normalni ludzie ktorzy sie kochaja ,bardzo sie kochaja nie podejmuja decyzji o rozwodzie na podstawie pomowien i fotki w gazecie.nawet jesli ja zdradzil to nie moge uwierzyc ze na maxa kochajaca kobieta tak szybko podejmuje decyzje o rozwodzie i mowi ze jest szczesliwa!jak juz pisalam wczesniej nie bardzo mi sie chce wierzyc w radzia zdrady ze niby taki jest piprzniety ze pokazuje sie publicznie i podrywa jakies laski wiedzac ze paparazzi laza za nim krok,w krok.to wszystko jest jakies dziwne:/

Awatar użytkownika
ruta25
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ruta25 » 23 kwie 2007, 21:19

wg mnie są siebie warci :!: na pewno on kręcił i ona na boku, ale doda sie odważyła
na ten krok.

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 23 kwie 2007, 21:53

Ile nas, tyle teorii :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 kwie 2007, 13:27

Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 24 kwie 2007, 13:29

no majdan wykazal sie klasą w calej sprawie, przynajmniej nie pedzil do gazet i internetu zeby pisac kolejny raz jaka to tragedia sie stala, tak jak doda to ciagle robi, zrobiła mu niezłą opinię tak publicznie, a moze on wcale jej nie zdradzil, same zdjecia zamiszcone we fakcie o niczym takim nie swiadczą..

miumiu
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: miumiu » 24 kwie 2007, 13:50

karolinka, greta, wy to macie
"łeb" (albo wieksze doświadczenie z facetami)
rzeczywiście naskoczyłyśmy trochę na radzia w imię solidarności jajników ale chyba macie sporo racji.
pewnie jak przy każdym rozstaniu,konflikcie wina rozkłada się po 50%
konsultacja u dr. Szczyta sierpieñ 2007. Bêd± nowe cynamonki?

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 24 kwie 2007, 14:00

miumiu, no wlasnie tak mi sie wydaje, plotki o zdradzie to nie zdrada, sama przekonalam o tym, i wina lezy po obu stronach

majdan pewnie czuje sie zniesmaczony ze doda pojachala po nim na maksa i zrzuciła na niego całą winę, i pewnie juz nie chce sie z nia dochcodzic tylko zakonczyc to, teraz pewnie jest mu przykro ze kochana osoba publicznie oczernia jego wizerunek zwlaszcza jesli ta zdrada nie miala miejsca, teraz pewnie sobie mysli ze zwiazal sie z pyskata małolatą i wyszło mu to bokiem :!: obrzuciła go błotem, a sama lepsza nie jest, wulgarna i wszedzie swieci golą d...ą i cyckami eehhhh, no cóż niech sie rozejda, beda mieli spokój

Awatar użytkownika
bepi
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: bepi » 24 kwie 2007, 15:29

[quote="ruta25"]wg mnie są siebie warci :!:

100% racji, obydwoje maja nierówno pod sufitem... zobaczcie te filmiki :badgrin: :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=VFzIBZ5_vl8

http://www.youtube.com/watch?v=Ma_8KOLb ... ed&search=

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 24 kwie 2007, 16:47

a ja mimo wszystko nabrałam szacunku do dodzi że tak z twarzą potrafi zakończyć ten związek, z tym pozal się boze radziem, młoda dziewczyna jest więc do czego jej potrzebny ten zużyty podstarzały playboy :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”