doda ma mniejsze cycki?!

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
jolwit1858
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: jolwit1858 » 17 kwie 2007, 14:05

Madzilka1 pisze:Cos mi sie wydaje że nawet jakby schudła to silikony by jej nie schudły :badgrin:
silikony pozostają takie same :roll: ale tkanka tłuszczowa się obkurcza i niestety cycki się zmniejszają ;)
jakby nie patrzył to w tej sukience bimbały ma mniejsze :-D
...Siła kobiet nie tkwi w tym, co mówią, ale ile razy to powtarzają..

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 17 kwie 2007, 17:35

ja byłam na koncercie dodzi w marcu (w moim mieście) i na żywo to ma całkiem pokaźne :roll: ale na fotach które wklejacie są rzeczywiście dziwne jakieś
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
anakonda
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: anakonda » 17 kwie 2007, 18:30

A ja właśnie wytworzyłam spiskową teorię dziejów hi hi. Moja koncepcja jest taka, że Doda doszła do wniosku, że jej sterczący w górę biust nie jest wcale powodem do dumy, ale może być skutkiem powikłania związanego z opadaniem implantu (podobnie jak u Mary). Być może Doda też robiła cycki u dr Skupina? Gdzieś zresztą czytałam, że ktoś ją widział w poznańskiej klinice, jak odwiedzała kuzynkę, ale jest duże prawdopodobieństwo, że sama też tam była operowana. No bo mogło być przecież tak, że zadowolona z efektów własnej operacji poleciła kuzynce klinikę?!
Jaki jest z tego wniosek? Doda czyta to forum, bo: skorzystała z usług najbardziej popularnego tutaj ówcześnie chirurga, przeczytała wątek Mary i doszła do tego co Mara wniosku, że coś jest nie tak, i tak jak Mara wymieniła implanty na mniejsze anatomy. ;)
Oczywiście to co napisałam należy traktować z przymrużeniem oka :-)

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 17 kwie 2007, 18:35

zaraz dojdziemy do wniosku, ze tak naprawde doda to ja tylko wam sciemniam i cudze fotki jako swoje wstawiam abyscie mnie nie rozpoznaly. ha i tu was mam!
Próżność to mój ulubiony grzech...

Awatar użytkownika
kamelia_26
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: kamelia_26 » 17 kwie 2007, 19:52

:badgrin: dobre!!!

mara, ty jestes za inteligentna zeby byc doda...

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 17 kwie 2007, 20:02

jaka zbierzność sytuacji :roll:
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 17 kwie 2007, 20:05

faktycznie na tej fotce ktora wkleilyscie dada ma jkies mniejsze piersi ale widzialam z nia jakis wywiad i miala takiejak wczesniej czyli duze.....
a glupia to ona na moje nie jest , mogla bym powiedziec inteligentna a ,ze brzydko sie wyraza no cuz :-D
a cycorow to napewno sobie nie zmniejszyla jak juz to moze wyglad poprawila bo te co miala to faktycznie baliniki dwa hahaha :-D

Awatar użytkownika
katinka-x
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: katinka-x » 17 kwie 2007, 20:06

faktycznie na tej fotce ktora wkleilyscie dada ma jkies mniejsze piersi ale widzialam z nia jakis wywiad i miala takie jak wczesniej czyli duze.....
a glupia to ona na moje nie jest , mogla bym powiedziec inteligentna a ,ze brzydko sie wyraza no cuz :-D
a cycorow to napewno sobie nie zmniejszyla jak juz to moze wyglad poprawila bo te co miala to faktycznie baliniki dwa hahaha :-D

Awatar użytkownika
turek.mg
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: turek.mg » 18 kwie 2007, 12:48

na tym ostatnim zdjęciu to wygląda jakby miała mniejsze od Muchy :roll:

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”