Moderator: Zespół I

kasiaczek_78 pisze:No Aneta juz sie bałam ,ze same miłośniczki anorektycznych dziewczyn są na tym forum, czasem jak czytam niektóre wypowiedzi - włos sie na głowie jezyAnnetta pisze:Ja rowniez mysle ze Doda ma ladne nogi,moim zdaniem zgrabne, wcale nie tluste!!( nie podobaja mi sie wychudzone nogi takie co by pies z buda przez nie mogl przeleciec)

pokazać mogę, ale to wątek dody a nie groszka i tylko moderatorki będą miały prace :) a nogi dody są kaczkowate i wszyscy o tym wiedzą i nie powinny być wystawiane na pierwszy plan- tak jak to zostały tym "szałowym" strojem wyeksponowane na zdjęciu które wkleiłam. :) niestety wizerunek publiczny, który wychwalany jest pod niebiosa -uważam że powinien być nieco lepiej dopracowanyVaneskaa pisze:Duzo bym dala zeby miec takie nogi jak Doda.Groszek pokaz Twoje nogi:P
Samanthii pisze:kiedy ??? :scuse:kasiaczek_78 pisze:już nie długo-moda na kości sie kończy :twisted: :twisted:
hehe-mni tez sie wlos jezy (nie napisze gdzie :lool: ) ,jak czasami slysze - co jest piekne i zgrabne...![]()
![]()
:lol: :lol: 8)Nicole pisze: Z twarzy pani Ewa przypomina mi podrasowana wiesniaczke