A gdzie robiła Doda? cz.II

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Vaneskaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Vaneskaa » 17 wrz 2006, 15:41

Duzo bym dala zeby miec takie nogi jak Doda.Groszek pokaz Twoje nogi:P

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 wrz 2006, 15:48

kasiaczek_78 pisze:
Annetta pisze:Ja rowniez mysle ze Doda ma ladne nogi,moim zdaniem zgrabne, wcale nie tluste!!( nie podobaja mi sie wychudzone nogi takie co by pies z buda przez nie mogl przeleciec)
No Aneta juz sie bałam ,ze same miłośniczki anorektycznych dziewczyn są na tym forum, czasem jak czytam niektóre wypowiedzi - włos sie na głowie jezy :shock:

Kochana ja fanka anorektyczek nie jestem i nigdy nie bede :lol: , wole ladne wysportowane cialko niz skore i kosci. :x
Faktycznie czasem wlos na glowie sie jezy :twisted:

pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
kasiaczek_78
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: kasiaczek_78 » 17 wrz 2006, 15:52

już nie długo-moda na kości sie kończy :twisted: :twisted:
Ju¿ po :) 16.02.06 operowa³ dr Kasprzyk z Krakowa (wk³adki okr±g³e 310 cc McGhan)

Awatar użytkownika
Violet
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Violet » 17 wrz 2006, 17:26

Prawie w ogole nie jest podobna do siebie w tym CKMie. Szczegolnie na okladce, jakas taka inna twarz..i usta.. :roll: Niezle ja podrasowali. :) :D

Awatar użytkownika
pola28
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: pola28 » 17 wrz 2006, 21:31

ja widzialam Dode w lipcu w Sopocie i uwierzcie mi ze nie ma takich nog jak na tej fotce!moim zdaniem jest wrecz kraczata,ma dziure miedzy nogami straszna,lydki jak patyki.moim zdaniem to komputerek niezle zawsze dziala na jej fotkach.juz przestalam wierzyc w to co widze na zdjeciach i w gazetach.zreszta bylam swiadkiem kilku "przerobek"modelek po sesji i nikt mnie juz fotka nie przekona

Awatar użytkownika
Annetta
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Annetta » 17 wrz 2006, 21:37

Pewnie Pola masz racje :wink: ,ale nozki to niezle jej zrobili.Kurcze a ja naiwna zawsze dam sie nabrac...zapominam o tych komputerowych przerobkach...i sie zachwycam czyms sztucznie zrobionym :x

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 17 wrz 2006, 22:22

a moim zdaniem groszek ma troche racji, doda przysadzista dosyc jest - kwadratowa i szeroka, dziwna jakas bo np ma wyrazne miesnie na brzuchu, widac, ze jest wycwiczony a i tak sprawia wrazenie grubego - albo inaczej - nie sprawia wrazenia szczuplego.

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 17 wrz 2006, 22:43

kasiaczek_78 pisze:już nie długo-moda na kości sie kończy :twisted: :twisted:
kiedy ??? :scuse:

hehe-mni tez sie wlos jezy (nie napisze gdzie :lool: ) ,jak czasami slysze - co jest piekne i zgrabne... :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 18 wrz 2006, 14:23

Vaneskaa pisze:Duzo bym dala zeby miec takie nogi jak Doda.Groszek pokaz Twoje nogi:P
pokazać mogę, ale to wątek dody a nie groszka i tylko moderatorki będą miały prace :) a nogi dody są kaczkowate i wszyscy o tym wiedzą i nie powinny być wystawiane na pierwszy plan- tak jak to zostały tym "szałowym" strojem wyeksponowane na zdjęciu które wkleiłam. :) niestety wizerunek publiczny, który wychwalany jest pod niebiosa -uważam że powinien być nieco lepiej dopracowany
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

sobota
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sobota » 18 wrz 2006, 14:30

Samanthii pisze:
kasiaczek_78 pisze:już nie długo-moda na kości sie kończy :twisted: :twisted:
kiedy ??? :scuse:

hehe-mni tez sie wlos jezy (nie napisze gdzie :lool: ) ,jak czasami slysze - co jest piekne i zgrabne... :wink: :wink: :wink:

Samanthii ... nie spodziewalem sie ze masz ... tam chocby jeden wlosek...:) :wink: 8) :roll: :P :P
Nicole pisze: Z twarzy pani Ewa przypomina mi podrasowana wiesniaczke :oops:
:lol: :lol: 8)

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”