Znane osoby z powiekszonymi piersiami

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
MMarta
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: MMarta » 30 sie 2006, 22:14

Ja też lubię Anię Muchę a Justyna Steczkowska ma na bank zelki. Kiedyś miała małe cycki a zrobiła op widocznie po ciąży i karmieniu.
Dla mnie ma świetną figurę - jest seksowna...
Dr Miko³aj Kubasik - 28 kwiecieñ 2006r.
325cc profil wysoki (75D) - jestem happy
Powieki górne i dolne 28 sierpień 2014 - Brzuchański...

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 31 sie 2006, 07:48

A wiec z moich "obserwacji" wynika,iz Steczkowska jest naprawde seksi babeczka:) Ksztalty ma niczego sobie:) Co prawda widzialam ja jakies 1.5 roku temu, w kazdym razie wtedy wygladala naprawde mniam,mniam:) szczuplutka, pieknie zarysowane cyce itd;) Tak w ogole to jak to jest,ze ona wyglada nawet dobrze z tym swoim wielkim, zakrzywionym nochalem?;) Tego, to narmalnie nie jestem w stanie pojac;) Ale moze to dlatego,ze ja mam obsesje na punkcie zadartych noskow? :roll:
A wracajac do KAski Skrzyneckiej- widzialam ja jakies 4 miesiace temu w Krakowie i nie moge powiedziec,ze jest przecietna,bo "tylko"przecietna na pewno nie jest. Ma wyrazne rysy twarzy, duze sarnie oczy.Mozna byloby jej troche zarzucic, szczegolnie czepiajac sie figury i talentu. Natomiast buzia jej- nie powiem -przykuwa oko i to mocno;) Przynajmniej przyklula moje;)
Na zdjeciach nie jest tak interesujaca jak w rzeczywistosci. Mysle,ze aparat fotograficzny dziala na jej niekorzysc. Jakby ja gasi.W rzeczywistosci wyglada ciekawiej.A na pewno nie wyglada jak przecietna kobieta,choc pewnie duza zasluge tutaj maja takze ciuchy, ktore naprawde moga dodac kobiecie blasku i urody;) Szkoda tylko,ze mimo mozliwosci- niekiedy ubiera sie po prostu beznadziejnie.
No i co mnie u niej denerwuje to to,ze tak naprawde-nie wiem kim ona jest. Gdzies tam sie pojawia,cos robi, mowia o niej- ale to jakies takie malo jasne i klarowne..mam na mysli jej "kariere"...
Moge sie jednak mylic;)
pozdrawiam:):):)
she

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 31 sie 2006, 17:29

Demi to chyba już co najmniej 2 korekty piersi przeszła :roll:
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
wpz
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: wpz » 01 wrz 2006, 09:13

Nie wiem co to za laska na tych fotkach które wstawiła monica, ale jeżeli fotka 4 jest przyblizeniem fotki 2 to chyba cos tu nie gra... ma inaczej włosy ułożone :? :D
10.03.2006r. - dr ÂŁÂątkowski

"Wszystko, co zgadza siĂŞ z naszymi myÂślami i Âżyczeniami, jest prawdÂą. Wszystko inne doprowadza nas do wÂściekÂłoÂści. "
Andre Maurois

Ami
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Ami » 01 wrz 2006, 09:23

Wpz, przecież są różne ujęcia :wink: fotograf nie robi jednego zdjęcia...

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 01 wrz 2006, 10:25

Viki jest dla mnie idealem- jezeli chodzi o figurke i styl http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/105.gif

Marze o takich nogach !!!! :twisted:

(tylko co jest z jej cyckami...???http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1069.gif Czemu to tak wyglada???
Wiele szczuplutkich laseczek ma zelki-ale nie wygladaja az tak strasznie ...! :x :roll: )

Awatar użytkownika
Donia24
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Donia24 » 01 wrz 2006, 11:49

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 01 wrz 2006, 17:28

Nozki ma sliczne,gdybym takie miala tez bym biegala w szortach.NIechcacy mi sie wrzucil bialy plaszczyk Viki-dla mnie bomba.Ja bym pewnie wygladala w nim jak bialy delfin Um...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”