A wiec z moich "obserwacji" wynika,iz Steczkowska jest naprawde seksi babeczka:) Ksztalty ma niczego sobie:) Co prawda widzialam ja jakies 1.5 roku temu, w kazdym razie wtedy wygladala naprawde mniam,mniam:) szczuplutka, pieknie zarysowane cyce itd;) Tak w ogole to jak to jest,ze ona wyglada nawet dobrze z tym swoim wielkim, zakrzywionym nochalem?;) Tego, to narmalnie nie jestem w stanie pojac;) Ale moze to dlatego,ze ja mam obsesje na punkcie zadartych noskow?
A wracajac do KAski Skrzyneckiej- widzialam ja jakies 4 miesiace temu w Krakowie i nie moge powiedziec,ze jest przecietna,bo "tylko"przecietna na pewno nie jest. Ma wyrazne rysy twarzy, duze sarnie oczy.Mozna byloby jej troche zarzucic, szczegolnie czepiajac sie figury i talentu. Natomiast buzia jej- nie powiem -przykuwa oko i to mocno;) Przynajmniej przyklula moje;)
Na zdjeciach nie jest tak interesujaca jak w rzeczywistosci. Mysle,ze aparat fotograficzny dziala na jej niekorzysc. Jakby ja gasi.W rzeczywistosci wyglada ciekawiej.A na pewno nie wyglada jak przecietna kobieta,choc pewnie duza zasluge tutaj maja takze ciuchy, ktore naprawde moga dodac kobiecie blasku i urody;) Szkoda tylko,ze mimo mozliwosci- niekiedy ubiera sie po prostu beznadziejnie.
No i co mnie u niej denerwuje to to,ze tak naprawde-nie wiem kim ona jest. Gdzies tam sie pojawia,cos robi, mowia o niej- ale to jakies takie malo jasne i klarowne..mam na mysli jej "kariere"...
Moge sie jednak mylic;)
pozdrawiam:):):)