Moderator: Zespół I
greta, kocham cie. poprawilas mi znaczaco humor w to upalne popoludnie.greta pisze:sory ze tak bez sensu sie wcinam ale widzialyscie brodzikowa ostatnio?robi sie coraz grubsza i coraz wstretniejsza:/.cycki ma wielkie.kiedys napewno miala mniejsze.mysle ze ma naturalne ale ogolnie jest zalana tluszczem.mam jej fajne zdjecie z pudelka z czasow mlodosci total koszmar musze poszukac i wklejehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... c_even.jpg o jest! innych fotek nie moge wstawic bo sa za duze a nie jestem u siebie i nie moge znalesc programu do zmniejszania.ale wejdzcie na pudelka i zobaczcie jaki z niej knurek
heh.. co do tego wąsa.. to będą ostatnio w benetonie w krakowie na rynq tam na ścianie jest reklama na której jest modelka.. taka mulatka.. włosy ulizane i spięte w kok zwykły.. w każdym bądż razie cały plakat to jej twarz.. i też ma wąsa :| probowalam znaleźć na necie tą fotke, ale coś kiepsko mi to idzie.. potem sprobuje, jak znajde to wkleje..ewelina pisze:o boshe! czy ona ma wasa na tym zdjeciu, wogole jaka brzydka