plotki,ploteczki cz.5

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
maxi
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: maxi » 07 lip 2006, 13:20

Mowila w wywiadzie kiedys,ze jako nastolatka byla tlusciutka.A w ogole to co, juz czlowiekowi przytyc nie wolno?Ja tez przytylam i pewnie gdyby nie przypadek bylabym coraz grubsza prawie nic nie jedzac.

Awatar użytkownika
Bianca
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Bianca » 07 lip 2006, 14:30

Wiecie co ja wrócę to falujących baleronów. Najgorsze jest to, że te nazwijmy je "letnie nimfy" uważają się za boginie piękności. Mi osobiście zbiera sie na wymioty jak na nie patrzę. Moi znajomi (faceci) określają ich wygląd w dosadniejszych słowach. Ale bądżmy też sprawiedliwe, bo nie tylko dziewczyny grzeszą brakiem poczucia smaku : faceci z olbrzymimi brzuchami-kołami ratunkowymi łażą nie raz w centrum miasta z rozpiętymi koszulami. FUJ!!!!!!!!

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 07 lip 2006, 14:38

a do tego jescze dodam moje piec groszy! jak to jest ze te malolaty wszystkie wygladaja tak samo? tzn. dzinsy biodrowki, ledwo trzymajace sie konca tylka, pasek i za krotka bluzka! doslownie wyglada to jakby je w fabryce tasmowo produkowano :roll: i te wystajace pulchne brzuchy z przodu i lovehendersy z tylu! nie moglam sie nadziwic temu widokowi. czy zadna z tych malolat nie chodzi na silownie, to ja stara baba tak sie poce zeby sie wszystko jakos kupy trzymalo a one maja gdzies 8)

Awatar użytkownika
ewelina
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelina » 07 lip 2006, 14:46

o boshe! czy ona ma wasa na tym zdjeciu, wogole jaka brzydka :roll:

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 07 lip 2006, 15:21

greta pisze:sory ze tak bez sensu sie wcinam ale widzialyscie brodzikowa ostatnio?robi sie coraz grubsza i coraz wstretniejsza:/.cycki ma wielkie.kiedys napewno miala mniejsze.mysle ze ma naturalne ale ogolnie jest zalana tluszczem.mam jej fajne zdjecie z pudelka z czasow mlodosci total koszmar musze poszukac i wklejehttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... c_even.jpg o jest! innych fotek nie moge wstawic bo sa za duze a nie jestem u siebie i nie moge znalesc programu do zmniejszania.ale wejdzcie na pudelka i zobaczcie jaki z niej knurek
greta, kocham cie. poprawilas mi znaczaco humor w to upalne popoludnie.
Próżność to mój ulubiony grzech...

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 07 lip 2006, 16:14

My z Miśkiem okreslamy to jednoznacznie: SŁONIĄTKA :D tymbardziej, jesli to są dzieci w wieku 4, 5 lat.. które już mają oponki na brzuszkach.. ja rozumie.. dzieciństwo.. słodycze.. ale jeśli dziecko (dziadkowie, którzy rozpieszczają) nie znają umiaru w kupowaniu chipsów, cukierków, czekolady, lodów.. a rodzice nie zareagują to będzie jeszcze gorzej.. ciężko się wychodzi z takiej nadwagi ;-/

aanioleek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: aanioleek » 07 lip 2006, 16:20

ewelina pisze:o boshe! czy ona ma wasa na tym zdjeciu, wogole jaka brzydka :roll:
heh.. co do tego wąsa.. to będą ostatnio w benetonie w krakowie na rynq tam na ścianie jest reklama na której jest modelka.. taka mulatka.. włosy ulizane i spięte w kok zwykły.. w każdym bądż razie cały plakat to jej twarz.. i też ma wąsa :| probowalam znaleźć na necie tą fotke, ale coś kiepsko mi to idzie.. potem sprobuje, jak znajde to wkleje..

Kobieta zmienną jest :p

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 07 lip 2006, 16:21

no wlasnie ! czesto jest to wina rodzicow ktorzy rozpuszczaja dzieci i pasa bez umiaru :x http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20019.jpg

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 07 lip 2006, 16:22

Ojejku, poprostu sie nie przejmuja i tyle :lol: :lol: Ja jak bym byla grubasem to bym miala napewno kompleksy :roll: :oops: a one co tam... tutaj kazda jedna jets taaaaaaka grubasna, ze glowa mala. :8-|: :snif: a sie tym nnie przejmuja. A ubranka, tak jak piszecie-skape.... uch, jak mnie mdli na taki widok , w dodatku tutaj na tygodniu nie wolno jesc slodyczy :shock: :shock: :shock: :shock: wiec ja sie smieje, ze nadrabiaja w weekendy :lol: :lol: 8)
23.03.07 Kubasik 400cc HP

malgorzata
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: malgorzata » 07 lip 2006, 17:14

Maxi jesteś zajebista. Twój awatarek, wypowiedzi i podsumowania są super, uwielbiam je czytać!!! Widać, że masz wybitne poczucie humoru.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”