Małgorzata Rozenek

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

lejdi80
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Re: Małgorzata Rozenek

Post autor: lejdi80 » 19 sty 2021, 21:26

Czy ktoś wie u kogo się poprawiała?

Nicole
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Nicole » 07 lip 2024, 18:41

W swietle jej nowego wygladu,tez mnie to ciekawi. Ostatnio jest szum bo znowu przemodelowala sobie twarz, nie wiem jak to wyglada na zywo ale mialabym ochote na zafundowanie sobie gornej wargi, jak ma ona. Lip lift, lip flip czy laser, nie wiadomo. Fajnie by bylo wiedziec, u kogo

Awatar użytkownika
staszka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: staszka » 02 sie 2024, 21:31

Czy ktoś wie u kogo robiła lifting?

mikamika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: mikamika » 05 paź 2024, 16:44

Nie wiadomo czy robiła lifting, może to tylko zabiegi z medycyny est , bo w necie i tak zobaczysz ją tylko po dużych filtrach trzeba by ją zobaczyć na żywo . Liplift robiła chyba u Szczyta .
There are many serious reasons NOT to have plastic surgery. Remember plastic surgery may change your life but it also can end it. Think twice or thrice before having it done!

jurandzik
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: jurandzik » 18 sty 2025, 23:06

Na pewno robila lifting, pytanie tylko - u kogo. Sama przyznała, że jest po.

MamAgnes
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: MamAgnes » 07 lut 2025, 02:57

Prawdopodobnie robiła ten nowy pełny lifting (deep plane). Powiedział mi to lekarz medycyny estetycznej z Warszawy, że tak gadają jego koledzy lekarze. Ale to jest jakaś pieprzona tajemnica.

aniajpg
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: aniajpg » 06 kwie 2025, 23:25

Czytałam, że jesienią ma wyjść nowy program z jej udziałem "Bez kompleksów" i pojawi się w towarzystwie Szczyta i Nawrockiego (stomatolog z Gdańska). Swoją drogą Nawroccy wydali sporo na marketing, w Gdańsku w strategicznych miejscach było ich sporo widać. A teraz współpraca z TVN. To na pewno odbije się na cenniku dla nowych klientów.

Zastanawiam się czy u nich się robiła czy to niezależna inna współpraca. Może podczas programu coś zdradzi. A co do deep plane to efekty są spektakularne (nie tylko u niej) ale cena zaporowa.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Celebrities”