Ewcia35 pisze:Mara a dlaczego się aż tak denerwujesz? Przecież ja po 1. nie komentowałam twoich zdjęć po 2. nie krytykowałam twojej osoby w swojej odpowiedzi, nie rozumiem dlaczego Ty zaraz odbierasz taką drobną uwage jako " naskakiwanie" na Ciebie? Nic złego przecież nie napisałam abyś teraz w tematach robiła z tego powodu " zamieszanie".
Na koniec chciałabym tylko napisać,że nie mam zamiaru na tym forum prowadzić rozmowy w takim właśnie stylu bo jest to żenujące i ciebie chciałabym także prosić o to abyś okazała troszkę szacunku innym bo takie teksty jak : " ... ale co ty możesz wiedzic... " itp. sprzeczne są z twoją uwagą skierowaną do mojej osoby cyt.: " poza tym moja droga ,jest coś takiego jak kultura i etykieta...".
Więc myślę ,ze ten temat jest już zakończony :)
ja sie nie denrwuje, poprostu komentuje twoje stwierdzenie i pokazuje, ze nie mam nic do ukrycia. jezeli uwazasz, ze ta rozmowa jest zenujaca to ja skoncz i pamietaj, ze to nie ja ja zaczelam. ja z toba rozmawiam normalnie, z szacunkiem a stwierdzenie "ale co ty mozesz wiedziec" odnosilo sie do tego, ze chyba nie znasz sie za dobrze na fotografii, retuszu i calej tej zabawie-wyrwalas sobie zdanie z kontekstu. nie uwazam aby moja wypowiedz byla niekulturalna ale jezeli jestes urazona to niech bedzie- przepraszam.
poza tym, nie chce mi sie juz z toba gadac bo to niczego nie wnosi do tematu niestety. pozdrawiam.
a doda ma i tak stozki jak dla mnie, chociaz w playboyu sie spisali z fotami,ze swiatlem i z retuszem.