A gdzie robiła Doda? cz.I

Piękni i Sławni Ludzie ... Tematy zwiazane z zyciem gwiazd i znanych ludzi. Plotki i ploteczki.

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 18 mar 2006, 10:50

Ewcia35 pisze:Mnie też się podobają cycory Dody:) Nie powinno się tak negatywnie oceniać ich wygladu ,czy był na zdjeciach retusz czy też nie było.
Nie wiem dlaczego Mara w większej części postów negatywnie oceniasz wygląg, dopatrujesz się detali a przecież sama w temacie : "Ładne fotki,nasze fotki " wklejasz swoje zdjęcia dopiero po dokładnym retuszu i nie ma w nich naturalności .Nikt z nas nie jest aż takim ideałem aby wszystko co do mm. było na swoim miejscu, więc czasami tzreba "przymknąć oko" i troszkę sie wyluzować :wink:
a czemu komentujesz tu moje zdjecia? pokazalam w tamtym temacie fotki profesjonalne bo akurat takie posiadam a ty sie czepiasz. moje cycki bez retuszu sa w galerii i kto chcial obejrzec to je widzial. ja poprostu stwierdzam fakt, ze doda na zdjeciach niewyretuszowanych ma inne cycki niz te, widoczne w playboyu a ty sie zaraz doszukujesz nie wiadomo czego. nie bronie nikomu zdania, ze jej cycki sa fajnie. ja tez mam prawo powiedziec co mi sie nie podoba, prawda? mnie sie jej cycki nie podobaja i zabralam zdjecia jej piersi ze soba na konsultacje aby wytlumaczyc lekarzowi jak one wygladac nie maja. poza tym moja droga, jest cos takiego jak kultura i netykieta, jezeli masz cos do mnie, mojego wygladu i moich zdjec to pisz to albo w odpowiednim dziale albo na priv. a poza tym, najwyrazniej nie wiesz co to retusz dokladnie- ja nie musze poprawiac swojego wygladu poprzez przesuwanie sutkow czy prostowanie nosa, na moich zdjeciach piersi mam nietkniete a na twarzy tylko zamazane przebarwienia. jedyne co photoshop robil z tymi zdjeciami to zmienial barwy ale co ty mozesz o tym wiedziec...
Próżność to mój ulubiony grzech...

Ewcia35
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewcia35 » 18 mar 2006, 11:51

Mara a dlaczego się aż tak denerwujesz? Przecież ja po 1. nie komentowałam twoich zdjęć po 2. nie krytykowałam twojej osoby w swojej odpowiedzi, nie rozumiem dlaczego Ty zaraz odbierasz taką drobną uwage jako " naskakiwanie" na Ciebie? Nic złego przecież nie napisałam abyś teraz w tematach robiła z tego powodu " zamieszanie".
Na koniec chciałabym tylko napisać,że nie mam zamiaru na tym forum prowadzić rozmowy w takim właśnie stylu bo jest to żenujące i ciebie chciałabym także prosić o to abyś okazała troszkę szacunku innym bo takie teksty jak : " ... ale co ty możesz wiedzic... " itp. sprzeczne są z twoją uwagą skierowaną do mojej osoby cyt.: " poza tym moja droga ,jest coś takiego jak kultura i etykieta...".
Więc myślę ,ze ten temat jest już zakończony :)

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 18 mar 2006, 12:34

Nicole pisze:to ja sie dolacze jako ktos przeciwny :) doda z figury jest moim zdanim dosyc krepa - niska a do tego miesni sporo i te piersi fakt pasuja do figury, ale przez to wydaje sie jeszcze bardziej ,,nabita" na ciele. Tez mi jej piersi sie nie podobaja - na pierwszy rzut oka wygladaja jak sztuczne pilki.
Wiesz co to chyba kwistia gustu ale faceci wolą zdecydowanie ten typ urody i figury niż długie tyki ja zresztą też(ale kto co woli wybór należy do nas osąd dla boga) :wink:
"Mówią, że kiedy rodzi się człowiek, z nieba spada dusza i rozpada się na dwie części... Jedna z nich trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy... Połowy swojej duszy... Połowy samego siebie".

Awatar użytkownika
bayra
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: bayra » 18 mar 2006, 12:54

olivia32 pisze:
Nicole pisze:to ja sie dolacze jako ktos przeciwny :) doda z figury jest moim zdanim dosyc krepa - niska a do tego miesni sporo i te piersi fakt pasuja do figury, ale przez to wydaje sie jeszcze bardziej ,,nabita" na ciele. Tez mi jej piersi sie nie podobaja - na pierwszy rzut oka wygladaja jak sztuczne pilki.
Wiesz co to chyba kwistia gustu ale faceci wolą zdecydowanie ten typ urody i figury niż długie tyki ja zresztą też(ale kto co woli wybór należy do nas osąd dla boga) :wink:
Tak jak mowisz to jest kwestia gustu. Jestem wysoka i szczupla a jednak na brak adoratorow nie narzekam :wink:

Awatar użytkownika
Kamila Magiczna
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila Magiczna » 18 mar 2006, 13:24

Nie róbmy tu zamieszania, poprostu każdemu podobają się inne cycki, noi mężczyzni też mają tu coś do powiedzenia, a że Doda lubi je wszędzie pokazywać to i można sobie pooglądać, niezłą ma przecież z tego kaske.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 18 mar 2006, 13:27

Ewcia35 pisze:Mara a dlaczego się aż tak denerwujesz? Przecież ja po 1. nie komentowałam twoich zdjęć po 2. nie krytykowałam twojej osoby w swojej odpowiedzi, nie rozumiem dlaczego Ty zaraz odbierasz taką drobną uwage jako " naskakiwanie" na Ciebie? Nic złego przecież nie napisałam abyś teraz w tematach robiła z tego powodu " zamieszanie".
Na koniec chciałabym tylko napisać,że nie mam zamiaru na tym forum prowadzić rozmowy w takim właśnie stylu bo jest to żenujące i ciebie chciałabym także prosić o to abyś okazała troszkę szacunku innym bo takie teksty jak : " ... ale co ty możesz wiedzic... " itp. sprzeczne są z twoją uwagą skierowaną do mojej osoby cyt.: " poza tym moja droga ,jest coś takiego jak kultura i etykieta...".
Więc myślę ,ze ten temat jest już zakończony :)
ja sie nie denrwuje, poprostu komentuje twoje stwierdzenie i pokazuje, ze nie mam nic do ukrycia. jezeli uwazasz, ze ta rozmowa jest zenujaca to ja skoncz i pamietaj, ze to nie ja ja zaczelam. ja z toba rozmawiam normalnie, z szacunkiem a stwierdzenie "ale co ty mozesz wiedziec" odnosilo sie do tego, ze chyba nie znasz sie za dobrze na fotografii, retuszu i calej tej zabawie-wyrwalas sobie zdanie z kontekstu. nie uwazam aby moja wypowiedz byla niekulturalna ale jezeli jestes urazona to niech bedzie- przepraszam.
poza tym, nie chce mi sie juz z toba gadac bo to niczego nie wnosi do tematu niestety. pozdrawiam.

a doda ma i tak stozki jak dla mnie, chociaz w playboyu sie spisali z fotami,ze swiatlem i z retuszem.

julka28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: julka28 » 18 mar 2006, 14:27

mara, przesadzasz troszeczkę. Widzę, jak ktoś to wcześniej napisał, że jesteś perfekcjonistką - zgadzam się z tym w pozytywnym znaczeniu, ale za bardzo wyolbrzymiasz to co napisała Ewcia35 . Uważam, że Ewcia ma rację i ja nie doszukałam się niczego złego w Jej wypowiedzi. Po prostu chciała podkreślić, że nie można wciąż używać argumentu "retusz zdjęć" jako głównego czynnika oceny cycków Dody. A może właśnie na tych normalnych zdjęciach wyszły one nie takie jakie są w realu, przecież nikt z nas dody nagiej nie widział osobiście. Poza tym zdjęcia zawsze przkłamują prawdziwy obraz. Ja np. na zdjęciach wychodzę o wiele ładniej niż wyglądam w rzeczywistości, ale znam również osoby które są bardzo ładne a na zdjęciach wychodzą tragicznie. Ja mogę tylko stwierdzić, że widząc dodę w telewizji, bardzo mi się podoba i ona i jej biust. A co do sporu to widzę, że ciężko niektórym jest przyjąć do wiadomości, że są osoby o innym zdaniu. :wink:
wrzesieñ 2005 - mentor 450cc hp - dr £Â±tkowski

julka28
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: julka28 » 18 mar 2006, 14:35

mara, jak wogóle mogłaś odczytać post Ewci jako atak na Twoją osobę.!!!!!???????????? Ja również widziałm Twoje zdjecia tu umieszczone i trzeba by było być ślepcem albo kimś bardzo zazdrosym żeby Cię krytykować. Myślę,że nie muszę Ci cukrować żebyś wiedziała jak na nich wyglądasz. Zresztą wnioskuję że jesteś kobietą świadomomą swojego piękna. Dlatego mnie dziwi że tak odebrałaś ten post Ewci35, bo wogóle m nim nie chodziło o Ciebie ........ pozdrawiam i nie wkurzaj się więcej. ok?
wrzesieñ 2005 - mentor 450cc hp - dr £Â±tkowski

Awatar użytkownika
wicherek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: wicherek » 18 mar 2006, 20:06

I na tym proszę juz koniec tych "słownych przepychanek" :!: :roll:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 18 mar 2006, 20:15

rzeczywiscie wicherek, nie ma co tego kontynuowac.
co do dody- dam sobie reke uciac, ze nie ma 500cc. ja obstaje dalej przy swoim- ok 375 okragle hp.

Zablokowany

Wróć do „Celebrities”