czy macie jakies bariery w łóżku?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

czy macie jakies bariery w łóżku?

Post autor: agnieszka21 » 16 gru 2005, 19:57

no wlasnie dziewczyny czy istnieja dla was jakies "granice"w sprawach seksu,cos czego nigdy niezrobily byscie dla swoich mezow,chlopakow?albo cos czego byscie juz nie powtorzyly,bo na samo wspomnienie tego robi wam sie niedobrze np.jakas pozycja,czy eksperyment,czy macie wogole jakies bariery"lozkowe"czy jestescie otwarte na wszystkie propozycje i spelniacie kazda zachcianke i fantazje erot.swoich partnerow :wink: mam kolezanke,ktora kiedy tylko probuje dogodzic swojemu mezczyznie ustami obawia sie tego,ze sie udusi i ma odruch wymiotny :D :D :D wiem,ze to smiesznie brzmi,(nawet teraz piszac to smieje sie do siebie) :wink: ale naprawde ona tak ma i slyszalam,ze nie jest wyjatkiem....i to nie chodzi o to ,ze ona nie chce czy sie brzydzi ,poprostu najzwyczajniej w swiecie nie moze.... :oops: slyszalyscie kiedys o czyms takim... :roll:

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 gru 2005, 23:56

Mnie się wydaje, że każdą barierę można przezywciężyć, tylko trzeba trafić na odpowiedniego faceta, a nie zmuszać się do czegoś.
Często też to co jest barierą dla jednej, dla drugiej jest codziennością
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Re: czy macie jakies bariery w łóżku?

Post autor: angelika » 21 gru 2005, 11:43

agnieszka21 pisze:no wlasnie dziewczyny czy istnieja dla was jakies "granice"w sprawach seksu,cos czego nigdy niezrobily byscie dla swoich mezow,chlopakow?albo cos czego byscie juz nie powtorzyly,bo na samo wspomnienie tego robi wam sie niedobrze np.jakas pozycja,czy eksperyment,czy macie wogole jakies bariery"lozkowe"czy jestescie otwarte na wszystkie propozycje i spelniacie kazda zachcianke i fantazje erot.swoich partnerow :wink: mam kolezanke,ktora kiedy tylko probuje dogodzic swojemu mezczyznie ustami obawia sie tego,ze sie udusi i ma odruch wymiotny :D :D :D wiem,ze to smiesznie brzmi,(nawet teraz piszac to smieje sie do siebie) :wink: ale naprawde ona tak ma i slyszalam,ze nie jest wyjatkiem....i to nie chodzi o to ,ze ona nie chce czy sie brzydzi ,poprostu najzwyczajniej w swiecie nie moze.... :oops: slyszalyscie kiedys o czyms takim... :roll:

hahaha mi sie przypomniala od razu kolezanka...jak opowiadala...robilam mu dobrze ustami i mi prysnal w oko...pieklo jak cholera....
:lol: :lol: :lol: :lol: zawsze sie z tego smieje..jak mi pyskuje to jej dokuczam....chcesz w oko :D
a co do barier..to nie ma z tym problemu....ale raz jak zobaczylam film erotyczny jak dziewczyna laseczke robila facetowi...to pomyslalam..jak ja tak wygladam i takie miny stroje to juz nigdy nie zrobie facetowi swojemu w ten sposob dobrze :D
na szczescie bariery z braku faceta mam z glowy :D
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 21 gru 2005, 13:59

Ja nie mam żadnych barier ani poręczy w łóżku :lol: , a szkoda bo nie mam jak zaczepić kajdanek :lol: oraz przywiązać mojego faceta do łóżka... :lol:

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 21 gru 2005, 14:41

Bella :D :D :wink:

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 21 gru 2005, 17:16

Bella pisze:Ja nie mam żadnych barier ani poręczy w łóżku :lol: , a szkoda bo nie mam jak zaczepić kajdanek :lol: oraz przywiązać mojego faceta do łóżka... :lol:
bella :shock: co Ty mu robisz ze musisz go az przykuwac :lol: :lol:
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
MonisiaPP
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: MonisiaPP » 21 gru 2005, 17:21

Ja mam barierę przed seksem z nieznajomym! Nawet jezeli ktos bardzo mi sie podoba i mam ochote itd, to dopoki nie poznam kogos lepiej to obawiam sie seksu... :roll: :roll:
Dziwne, nie?
ZAWSZE BLACK & WHITE!

Awatar użytkownika
agnieszka21
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: agnieszka21 » 21 gru 2005, 17:24

ja ci sie wcale nie dziwie,tez nie poszlabym do luzka znajac kogos pare dni,ale wiem,ze sa osoby,ktore po paru godzinach "znajomosci"nie maja oporow :oops: :shock:

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 21 gru 2005, 17:28

No to ups ;) ja poszłam do łożka z facetem którego znałam teoretycznie 2 tyg. a w sumie parę spotkań i .... mam go teraz za męża:) a tak na powaznie to też nigdy nie byłam entuzjastką seksu z kims ledwo poznanym ale w tym przypadku to było silniejsze ode mnie jakos tak po prostu wiedziałam że moge... a co do barier to ja raczej nie zdecydowałabym się nigdy na "tłok" w mojej sypialni czyli kogos więcej niz tylko ja i mój mąż

Awatar użytkownika
mara
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: mara » 21 gru 2005, 18:02

e tam monia, jak ja sie przespalam z misiem pierwszy raz to nie wiedzialam nawet jak ma na nazwisko- taka chemia byla! a teraz jestesmy zareczeni...

nie zgodze sie na inna kobiete w lozku, jezeli moj partner mialby jej dotykac. taka bariera. pomysle nad innymi jeszcze...
Próżność to mój ulubiony grzech...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”