cukiereczekPL, Po pierwsze to piékny mialas ten brzusio, moj byl duzo wiekszy, ale i ja cala bylam ogromna. A Twoje malenstwo, po prostu przepiekne, zadko kiedy widzi sie tak ladnego bobaska, rewelacyjny jest, a te wloski jakie mial sliczne. Cudniaczek malusi.
Anielicanrw,
Poli,
Londyjka,
marta2454,
misialeczek24,
ghostdog, annoush, karolka69, culiereczekPL Bardzo wam wszystkim dziekuje za te komplementy, ale mi chumorek poprawilayscie, zwlaszcza, ze wszystko mi sie teraz nie uklada.
Co do diety, to nie stosowalam zadnej, tym bardziej, ze karmilam piersia do 6mc swojego syneczka, cwiczyc tez nie zwiczylam, bo ja leniuch jestem, jedyne co robilam to:
-pilam codziennie 2-3 litry wody niegazowanej
-chodzilam z synkiem na dlugie spacery, tak 2 mc po porodzie zaczelam, bo wczesniej nie bylam w stanie i tez nie codziennie, bo byl to okres zimowy i czasami byl zbyt zimno lub wietrznie.
-swoj wielki brzuch smarowalam balsamem z firmy ROC, to taki na ujedrnianie i modelowanie sylwetki, a w domku i na noc wsmarowywalam w brzuch duzo kremu i zakladalam taki pas, on jesy wykonany z elastycznego materialu, a od srodka ma jakby taka pianke, pod tym pasem brzusio byl bardzo goracy i zazwyczaj mokry od potu, mysle, ze on duzo mi pomogl, zakladalam go od 2 mc po porodzie, a skonczylam stosowac ok 6-7mc. W sumie w tym okresie zuzylam ok 12 puszeczek tego balsamu.
Po odstawieniu dziecka od piersi troszke przytylam, ale pozniej znowu schudlam, a teraz znowu przytylam, wiec prawda jest taka, ze teraz to musze sie bardzo pilnowac, bo szybko przybieram na wadze.
Co do rozstepow, to bardzo mocno spekaly mi piersi, ale one mialy wyjatkowe rozmiary podczas karmienia, na brzusiu, biodrach i posladkach nie mam ani jednego rozstepu. W czasie ciazy w biust wsmarowywalam kremy anty- rozstepom z Vischy. jak rowniea angielski z maslem kakaowym, Butter cream czy cos takiego, juz nie pamietam. W reszte cialka siedzac w domku, po pracy wsmarowywalam tony oliwy z oliwek, kupilam jedna z drozszych w Tesco, a jak wychodzilam to oliwke Bambino, bo oliwa niezbyt ladnie pachnie, no i chyba to lepiej zadzialalo od tych drogocennych kremow.
Co do wzrostu, to mam 170 cm, obecnie waze 57-58 kg.
Londyjko przed ciaza kupowalam staniki 75 B, czasami 70 B, w zaleznosci od firmy, ale glownie push-up ktore wypychalam, mysla, ze w biuscie mialam ok 84-85 cm.
teraz mam 82, cycki oklaply, zmarszczyly sie i sa beznadziejne.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.