Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 19 lut 2009, 21:59

Anielicanrw pisze:
ghostdog pisze:ziewczyny chcialam wam wkleic info o polskich zwyrodnialcach..
szkoda mi tylko linczu tych rodzicow,siostry....bo przez gowniarza musza oni ponosic konsekwencje....bo wklejone ich fotki rowniez sa! Przykre to wszystko....
dokladnie.
konto jednego z nich usuniete juz.
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 19 lut 2009, 22:36

ghostdog, jestem w szoku, zajrzałam na ten profil... ponad 600 znajomych? Ludzie chyba godności nie mają. A zdjęcia... powinny być w sądzie dowodem jego zdemoralizowania.

Anielica, ludzie linczują jego rodzinę, bo jak zwykle coś im się pomyliło, tym razem zapewne nazwisko Marchlewski z Marchwicki i robią durne aluzje "jaki ojciec, taki syn"... Egzekucja Marchwickiego była ponad 30 lat temu, więc raczej nie mógł być ojcem tego 20-letniego osobnika. Wiem, że rodzina Marchwickiego miała zmienione nazwisko, ale wątpię że na Marchlewski. Szkoda mi tych ludzi.

Nie dość, że Polacy słyną z kradzieży, to teraz będziemy jeszcze gwałcicielami :? Jeden już siedzi...

Renatka, rzeczywiście strasznie dużo przytyłaś w czasie ciąży, choć potem ładnie schudłaś. Ale czy od takich 30 kilo w czasie 9 m-cy nie robią się rozstępy na ciele?
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 19 lut 2009, 22:44

Oj wiecie jak to moze sie czesto zdarza ze jak niektorzy wyjada poza granice naszego kraju to zaraz wydaje im sie ze moga"wszystko" i czuja sie bezkarni...a tutaj wlasnie czesto jest na odwrot i policja dosyc czesto lapie przestepcow chociazby dzieki kamerom CCTV..... 8-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 19 lut 2009, 22:57

Masz rację, ghostdog, i takich ludzi jest bardzo dużo, bo już w 2005 r. przestępczość na Wyspach znacznie wzrosła, głównie przez Polaków.

Teraz w Wlk. Brytanii najlepiej zarabia się pracując jako tłumacz dla policji i sądów.

karolka69
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: karolka69 » 19 lut 2009, 23:25

cukiereczekPL, bebenek mialas wielki! ALe widac, ze figurka dalej cud;)

Renata1 :o woow, jaka roznica! szybko wrocilas do figurki!

marta2454 paczki wyszly zajebiste:D Moja diete szlak trafil (jak zwykle:P)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 19 lut 2009, 23:54

cukiereczekPL, Po pierwsze to piékny mialas ten brzusio, moj byl duzo wiekszy, ale i ja cala bylam ogromna. A Twoje malenstwo, po prostu przepiekne, zadko kiedy widzi sie tak ladnego bobaska, rewelacyjny jest, a te wloski jakie mial sliczne. Cudniaczek malusi. :-D
Anielicanrw, Poli, Londyjka, marta2454, misialeczek24, ghostdog, annoush, karolka69, culiereczekPL Bardzo wam wszystkim dziekuje za te komplementy, ale mi chumorek poprawilayscie, zwlaszcza, ze wszystko mi sie teraz nie uklada.

Co do diety, to nie stosowalam zadnej, tym bardziej, ze karmilam piersia do 6mc swojego syneczka, cwiczyc tez nie zwiczylam, bo ja leniuch jestem, jedyne co robilam to:
-pilam codziennie 2-3 litry wody niegazowanej
-chodzilam z synkiem na dlugie spacery, tak 2 mc po porodzie zaczelam, bo wczesniej nie bylam w stanie i tez nie codziennie, bo byl to okres zimowy i czasami byl zbyt zimno lub wietrznie.
-swoj wielki brzuch smarowalam balsamem z firmy ROC, to taki na ujedrnianie i modelowanie sylwetki, a w domku i na noc wsmarowywalam w brzuch duzo kremu i zakladalam taki pas, on jesy wykonany z elastycznego materialu, a od srodka ma jakby taka pianke, pod tym pasem brzusio byl bardzo goracy i zazwyczaj mokry od potu, mysle, ze on duzo mi pomogl, zakladalam go od 2 mc po porodzie, a skonczylam stosowac ok 6-7mc. W sumie w tym okresie zuzylam ok 12 puszeczek tego balsamu.

Po odstawieniu dziecka od piersi troszke przytylam, ale pozniej znowu schudlam, a teraz znowu przytylam, wiec prawda jest taka, ze teraz to musze sie bardzo pilnowac, bo szybko przybieram na wadze.

Co do rozstepow, to bardzo mocno spekaly mi piersi, ale one mialy wyjatkowe rozmiary podczas karmienia, na brzusiu, biodrach i posladkach nie mam ani jednego rozstepu. W czasie ciazy w biust wsmarowywalam kremy anty- rozstepom z Vischy. jak rowniea angielski z maslem kakaowym, Butter cream czy cos takiego, juz nie pamietam. W reszte cialka siedzac w domku, po pracy wsmarowywalam tony oliwy z oliwek, kupilam jedna z drozszych w Tesco, a jak wychodzilam to oliwke Bambino, bo oliwa niezbyt ladnie pachnie, no i chyba to lepiej zadzialalo od tych drogocennych kremow.

Co do wzrostu, to mam 170 cm, obecnie waze 57-58 kg.
Londyjko przed ciaza kupowalam staniki 75 B, czasami 70 B, w zaleznosci od firmy, ale glownie push-up ktore wypychalam, mysla, ze w biuscie mialam ok 84-85 cm.
teraz mam 82, cycki oklaply, zmarszczyly sie i sa beznadziejne.
Isc za marzeniem i znowu isc za marzeniem - i tak - wiecznie - az do konca.

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 20 lut 2009, 00:11

Renata1 pisze:Anielicanrw, Poli, Londyjka, marta2454, misialeczek24, ghostdog, annoush, karolka69, culiereczekPL Bardzo wam wszystkim dziekuje za te komplementy, ale mi chumorek poprawilayscie, zwlaszcza, ze wszystko mi sie teraz nie uklada.
nei dziekuj...popatrz w lustro i powiedz tej babce ktora tam zobaczysz ze dziekujesz jej za wytrwalosc w drodze do tej pieknej figurki tak szybko!
nie martw sie takie jest to cholerne zycie...ze ciagle cos wyskakuje nam nie tak...ale nie ma tego zlego co by nam na dobre nie wyszlo! 8-)

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 20 lut 2009, 00:33

Anielicanrw, Dzieki, mam nadzieje, ze wszystko dobrze sie ulozy, a teraz sie jeszcze dowiedzialam, ze w polsce zamiecie sniezne, a ja chyba bede musiala samolotem leciec, a co bedzie jak nie wyleci???

I jak sie tu nie stresowac, jak nie krwawienia przy zlej spirali mc przed operacja, to probemy z dojazdem na tydzien przed terminem. Ach...

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 20 lut 2009, 01:57

Cukiereczku, Renatko, brzuszki naprawdę pokaźne, a dziewczyny się chyba wystraszyły ;)
Renata1 pisze:Po odstawieniu dziecka od piersi troszke przytylam, ale pozniej znowu schudlam, a teraz znowu przytylam, wiec prawda jest taka, ze teraz to musze sie bardzo pilnowac, bo szybko przybieram na wadze.
Lekarze teraz przestrzegają, żeby za dużo nie przybierać na wadze w czasie ciąży (i nie jeść za dwóch), bo później już zawsze będą wahania wagi. Podobno najlepiej nie przekroczyć 15 kg. Moja przyjaciółka w czasie całej ciąży przybrała 10 kg, zawsze była bardzo szczupła, a dwa miesiące po porodzie nie było już śladu po ciąży. Jestem pełna uznania, bo jej ciąża była zagrożona i prawie cały czas leżała, a mimo to udało się jej nie przytyć - odżywiała się naprawdę zdrowo i zero słodyczy.
Renata1 pisze:W czasie ciazy w biust wsmarowywalam kremy anty- rozstepom z Vischy. jak rowniea angielski z maslem kakaowym, Butter cream czy cos takiego, juz nie pamietam. W reszte cialka siedzac w domku, po pracy wsmarowywalam tony oliwy z oliwek, kupilam jedna z drozszych w Tesco, a jak wychodzilam to oliwke Bambino, bo oliwa niezbyt ladnie pachnie, no i chyba to lepiej zadzialalo od tych drogocennych kremow.
Uwielbiam Cocoa Butter (pewnie o ten Ci chodzi), a jeszcze lepszą mają oliwkę w żelu, rewelacja, konsystencja płynnego żelu, zapach czekolady, nie klei się, a skóra jest jak aksamit przez cały dzień. Racja, Renatko, te wszystkie kremy z górnych półek nie są warte swojej ceny. Takiej skóry jak po tej oliwce nie miałam jeszcze nigdy, polecam dziewczyny, nie tylko na ciążę 8-)
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... sh/oil.jpg

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 20 lut 2009, 02:47

annoush, OJ, szok

Tak to ja chyba w 7 mc mialam taki brzuszek, hihihi, ja niestety nie przestrzegalam diet, co widac. Moj wielki brzuch spowodowany byl glownie odwrotnym ulozeniem dzieciatka, ktore wypychala go na zewnatrz, dzieki czemu przez cala ciaze nie mialam problemow ze zgaga, ani nie biegalam do toalety co 5 min, raczej stwierdze, ze bardzo rzadko chodzilam. No i moj organizm wstrzymywal bardzo duzo wody, dlatego w 42 tygodniu wygladalam jak wielki balon, ale udalo sie szybciutko stracic. Rozstepy mam na biuscie jak juz wyrzej pisalam, ale przy moich rozmiarach trudno by bylo ich nie miec. Ale to podreperuje doktorek i mam nadzieje, ze tez zaczna lepiej wygladac. Juz za 12 dni. HURAAA!!! :-D

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”