Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 lut 2009, 08:30

Renata1 pieknie i widze bardzo ladnie dochodzilas do siebie!!!
Moja siostra po pierwszej ciazy miala prawie depresje z powodu nadwagi....a do drugiej ciazy podeszla z glowa...i teraz tez nie robi sobie wyrzutow majac lekka nadwage,bo jeszcze karmi,musis uwazac co je....biedny Alus cierpiala bo na swieta z rozpedu podgrzewajac dla mnie bigos wziela na lyzke sprobowac...bidyn mial kolki...i pol nocy nosilysmy go na rekach,masowalysmy brzuszek....

Naprawde pieknie ci szlo to schodzenie z wagi! Teraz taka rasowa beczka z Ciebie!

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Re: Troszke mnie z czasow po ciazowych.

Post autor: Poli » 19 lut 2009, 11:02

Renata1 pisze:
28.07.08 Ostatnei lato, w pewnym momencie bylam bardzo chudziutka, wazylam wtedy chyba cos ok 52-53 kg. Mi sie podobalo, ale duzo osob stwierdzilo, ze jestem za chuda. A co wy myslicie o takiej wadze u mnie? Bo zamierzam do niej wrocic ponownie.
Obrazek
Renata super zdjecia 8-) . Ja podczas ciazy przytylam ok 20 kg :x , ale zgubiłam chyba to w 1 miesiac ;) . Od razu zaznacze, ze nie robilam diet, nie cwiczylam itp. tylko karmilam piersia i codziennie dlugie spacerki z wozkiem, srednio 4 km :-) .

Po roku czasu schudłam do przerazajacych rozmiarow, wazylam chyba z 40 kg, skora i kosci. Wiec po roku czasu przestalam karmic, poniewaz balam sie,ze znikne jak tak dalej pojdzie :badgrin: . Po zaprzestaniu karmienia przybralam pare kilo i wrocilam do swojej normalnej wagi :-D .

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 19 lut 2009, 12:02

Renata1, swietnie 8-)
A walory faktycznie mialas :o , mozna wiedziec ile mialas w biuscie przed ciaza??
Ja jestem zalamana bo mi osttanio od jakis 2 tygodni cycki zmalaly w oczach! Czyzby w brzuch u mnie spadly ?? :badgrin:
Gratulacje,ze tak udalo Ci sie schudnac,po pierwszej ciazy podobno szybciej i latwiej sie chudnie.
Do Twojego pytania to jak sie czujesz,mi sie bardziej kobiety z cialkiem(nie otyle) podobaja,ale jestes wysoka i bardzo szczupla wiec figure masz modelki.
Pozdrawiam!
Co do mamy to wykupie jej bilet na jakies 2 tygodnie po porodzie,zeby nie bylo niespodzianek 8-)
tak maz bedzie mial wolne,i midwife bedzie przychodzic mi pomagac wiec co za duzo w domu to potem glowa boli... :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 19 lut 2009, 12:15

Renata1, fotki super powiem szczerze, że aż zazdroszcze ja o kolczyku i płaskim brzuchu to teraz tylko moge sobie pomarzyć mnie po dwóch ciążach została niezła opona do tego przed pierwszą ciążą ważyłam 46 kilo szybko wróciłam do siebie ale niestety po drugiej córuni troszeczkę mi zostało terz ważę 52 kilo wiem, że nie jest to duż :( o ale tam i ówdzie nieco mi wystaje i żle się z tym czuję :( :( ile ty masz wzrostu ???jak dla mnie to chuda jestes na ostaniej foteczce ,a nózki to masz długaśne jak modelka 8-) 8-) 8-)ide teraz się brać za robienie pączków wyszukałam jakiś przepis na necie i próbuje swoich sił haha ciekawe jak mi wyjdą te pączuchy
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 19 lut 2009, 12:35

Renata1, wow!!!Super doszlas do siebie!!!Jestem pod wrazeniem,jak ty tego dokonalas?
marta2454 pisze:ide teraz się brać za robienie pączków wyszukałam jakiś przepis na necie i próbuje swoich sił haha ciekawe jak mi wyjdą te pączuchy
ja tez mialam zamiar ale jednak nie robie....Daj znac czy ci sie paczki udaly ;)powodzonka 8-)
A u mnie deszcz znowu pada,a juz bylo tak ladnie przez ostatnie dni ,normalnie wiosna a dzis jak na zlosc!!!Siedze i nie wiem za co sie wziasc tyle mam do zrobienia i nie wiem od czego zaczac :| echh najpierw skoncze kawke ;)
Milego dnia!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 19 lut 2009, 13:14

A tu ode mnie coś na osłode dla wszystkich forumowiczek:

http://www.paczekdlaciebie.pl/219394

SMACZNEGO
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 19 lut 2009, 17:36

Renatka piekna z Ciebie Mamusia...od ciazy i az po schudniecie :-D

Dziewczyny chcialam wam wkleic info o polskich zwyrodnialcach...jako ze mieszkam w Edim....http://www.emito.net/?q=pl/wiadomolci/s ... 67302.html ...
Weszlam na nasza klase i tylu "zyczen " jeszcze u nikogo nie widzialam jak u tego jednego z gwalcicieli....
Ludzie pewnie by ich zlinczowali...i nalezy im sie.... :evil: :evil:http://www.emito.net/?q=pl/networks/1605/board/467195
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 19 lut 2009, 18:03

misialeczek24, dopiero niedawno skończyłam ,powiem ci, że męcząca praca ale warto było pączuszki wyszły znakomite ,tylko sprzątania było od cholery całą kuchnie sobie mąką zasypałam hihi :p :p a u mnie pogoda z rana zapowiadała się niezle ale w południe tez zaczęło padać i pada dalej :? ghostdog co do takich zwyrodnialców to im się nawet dożywocie nie należy dlaczego mają żyć w więzieniu za nasze podatki nienawidzę takich ludzi
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
Vodia
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Vodia » 19 lut 2009, 19:12

ja sie tak w pracy obzarlam ze szok, zjadlam 4 paczki w pracy i jeszcze 2 w domu
teraz post :p
dziewczyny w PL pogoda tez do bani. Zimno i to bardzo i ciagle sypie :?
Topnieje i za chwile zamarza. Albo chlapa albo totalna slizgawica na ulicy
Snieg jest fajny ale do czasu :doubt: A na pewnie nie wtedy jak o 6 rano trzeba wyjsc z domu i stac w tych zamieciach na przystanku :doubt:
Oby do wiosny ;) i tu i tam u Was ;)
11.06.2007 - nos (CKN) - dr Łątkowski
21.03.2016 - znowu nos (część chrzęstna) - dr Skupin :)
czas na usta...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 lut 2009, 21:50

ghostdog pisze:ziewczyny chcialam wam wkleic info o polskich zwyrodnialcach..
szkoda mi tylko linczu tych rodzicow,siostry....bo przez gowniarza musza oni ponosic konsekwencje....bo wklejone ich fotki rowniez sa! Przykre to wszystko....

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”