chorobliwa zazdrosc

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 09:47

hmmm moze i masz racje gosiaczku... ale moze i jest sprawa o ktorej ani Ty ani my nie wiemy tylko wie beata??? i jesli nawet jej facet ja zdradzil to NIE WIERZE ze jak nawet sie pochwalil twojemu mezowi to ze on o tym ci powie....i nadal wszyscy oprocz nich beda wierzyc ze jest ok facet :roll: :?
powiekszenie biustu u dr Kasprzyka 16.12.05, 255 model 410 LX inamed

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... /event.png

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 03 mar 2006, 09:56

No ale może dopóki nie przyłapała meza z babą w wyrze nie ma co popadac w paranoje i podejrzewac, ze cały świat jest przeciwko nam. pisałam o mojej przyjaciółce. jak przestała popadać w paranoję to się wszystko wyjaśniło, przedtem nie dało sie z nia pogadać. jak brał dzieci na spacer w sobote, żeby miała trochę czasu dla sieie to też twierdziła że idzie do kochanki. Z dwójką dzieci w wózku????
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 10:23

viki pisze:No ale może dopóki nie przyłapała meza z babą w wyrze nie ma co popadac w paranoje i podejrzewac, ze cały świat jest przeciwko nam. pisałam o mojej przyjaciółce. jak przestała popadać w paranoję to się wszystko wyjaśniło, przedtem nie dało sie z nia pogadać. jak brał dzieci na spacer w sobote, żeby miała trochę czasu dla sieie to też twierdziła że idzie do kochanki. Z dwójką dzieci w wózku????
no to juz przesada...ale moj byly chodzil ze starszym synem do kina a obok z "kolezanko" o malo zlizac z krzesel sie nie starali...bywaja i takie paranoidalne przypadki...wiec co sie dziwiwc ale rzeczywiscie jakby moj facet wzial dzieciaki na spacer i kazal wyjsc 2 razy bby mi tego nie powtarzac :D

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 03 mar 2006, 10:25

Gosiaczek z tego co piszesz wynika że świetny trójkąt z was by był,tak dobrze się rozumiecie(ty ,twój mąż i mąż Beaty).Beatko olej go totalnie nie przejmuj się masz dzieciaka więc dbaj o niego niech będzie dla Ciebie najważniejsze dziecko.Wiem że łatwo się mówi czy pisze takie słowa ale to dla Twojego dobra.Zazdrość jest okrutna tylko Cię zniszczy a także stosunki Twoje z otoczeniem.Używaj życia ,spotykaj się ze znajomymi bywaj w gronie ,które Cię szanuje i docenia.Facetów na tym świecie jest mnóstwo nie ten to inny.Zasługujesz na takiego który na rękach będzie Cię nosił(uważaj bo grozi Ci załamanie nerwowe, szanuj się)powodzenia mam nadzieje że wyjdziesz z tego a Twój facet Cię doceni aby nie było za póżno dla niego

Awatar użytkownika
gosiaczek
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: gosiaczek » 03 mar 2006, 10:32

Do Olivii 32 indexxxx , niewiesz nic o tej sytuacji więc wyluzuj i uważaj co sugerujesz.

Awatar użytkownika
szpaczek
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: szpaczek » 03 mar 2006, 10:37

olivia32 pisze:Gosiaczek z tego co piszesz wynika że świetny trójkąt z was by był,tak dobrze się rozumiecie(ty ,twój mąż i mąż Beaty)
Tutaj zgodzic sie niestety musze.....tez mialam do czynienia z przyjaciolkami mojego bylego(i cale szczescie tfu tfu) meza,ktore to zawsze lepiej wiedzialy co czuje, co robi, gdzie jedzie, co mysliitp... moj maz(tfu tfu) dziekuje wiecej takich nie chce, to JA MAM WIEDZIEC NAJLEPIEJ co sie dzieje z moim mezem,a skoro facet potrafi tak dokladnie sie wyzwierzac przyjaciolom a z zona nie potrafi KONSTRUKTYWNIE porozmawiac, to nikt mi nie wmowi ze jest bez winy.Teraz jestem w zwiazku gdzie mowimy sobie absolutnie o wszystkim i nie wyobrazam sobi zeby inna relacja byla zdrowa, bo przeszlam juz oba rodzaje zwiazku i mam porownanie.obieta nie zaczyna sie czuc zagrozona, niepewna itp bez powodu a jezeli facet ktory przysiegal byc "na dobre i na ZLE.." odwraca sie od niej i nie potrafi pomoc w problemie to jest dXXXk nie maz.
WYZNANIE EX-DZIEWICY
Diabłu dam miłą chwileczkę
By zaś odpust zjednać
Panu Bogu świeczkę
Mnie już niepotrzebna
Jonasz Kofta

Awatar użytkownika
angelika
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: angelika » 03 mar 2006, 10:38

gosiaczek pisze:Do Olivii 32 indexxxx , niewiesz nic o tej sytuacji więc wyluzuj i uważaj co sugerujesz.

jak to monisiapp mowi hamuj z bajera :D

ey bez obrazania dziewczynki... :roll: moze i olivka nie wie ale odpowiedziala na rade i tyle
ale fakt i sugestia olivki tez nie na temat...
spokoj mi tu :wink:

bo moderatorki zamkna temat :!:

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 03 mar 2006, 10:38

Widze że masz problem.Wiem bo czytam a Ty się tylko tłumaczysz

Awatar użytkownika
Bella
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Bella » 03 mar 2006, 10:39

Nie chcę się wypowiadać w tej sprawie, ale wydaje mi się, że zanim zaczniemy wydawać opinie to powinnyśmy poznać też zdanie męża Beaty.
Możemy kogoś niesłusznie oskarżyć.

Awatar użytkownika
olivia32
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: olivia32 » 03 mar 2006, 10:40

i uważaj bo ten palec może Ci zaszkodzić choć świadczy on o Twoim wychowaniu

sorki wszystkim ale podnosi mi ciśnienie,wiem że to nie na temat już kończe

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”