Ja pamietam po sobie,nie moglam sie doczekac,chcialam wczesniej niz w terminie,ale jak juz przyszlo co do czego to chcialam to cofnac,zeby jeszcze "nie teraz"
Lubka,no niestety patrzac na statystyki wyksztalcenia to uk jest daleko w tyle,nie mowiac juz o najprostrzych cyfrach,na trudniejszych skonczywszy(to oni umieja liczyc w slupku?
Ja tez sie wiele razy spotkalam juz z tym,np w mc donaldzie gdzie laska musiala zawolac menadzerke,bo za duzo na kase wbila i nie umiala anulowac i tym podobne,ale to dzisiejsze mnie rozwalilo.Pewnie ten 1 pence ją tak załatwil,ze sie biedna zamotała i nie wiedziala ile wydac bo bylo troche dla niej zbyt skomplikowane.
Co do ich glupawych wynikajacych z niedouczenia tekstow to juz sie przyzwyczailam.
Jedna nauczycielka z kursow zdziwila sie,ze nie umiem mowic po rosyjsku,przeciez Polska jest w Rosjii...
Ja kiedys komus powiedzialam,ze u nas w Polsce niedzwiedzie polarne chodza,i nam grzebia w smietnikach i wygrzebuja jedzenie. Uwierzyli...
Gdzies tez slyszalam tekst," czy my mamy jablka"
ehhh
Lubka,sorry,ze nie na temat ale cos pisalas,ze robilas lipolize podbrodka,mozesz mi napisac,czy jestes zadowolona i czy wyszczuplal Ci owal twarzy tak ogolnie patrzac na siebie z przodu?