Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)cz.2

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 13 paź 2008, 21:44

sam wrocila 8-) 8-)
w sobote bylam po pracy z moim facetem u jego znajomych na piwku i na rundzie lodzia po amsterdamskich kanalach..bylo super 8-) 8-) ...tylko wypilam za duzo piwka i mnie brzuch bolal i prawie posikalam sie w majtki :roll: ...no i poznalam milego pana..ktory mnial na mnie ochote..nawet fajny ..spodobal mi sie milo sie z nim rozmawialo :o :o jakos o nim ostatnie dni mysle :o ..on podobno tez wypytywal mojego faceta o mnie..romans sie zaczyna :p 8-)
ja dzis bylam zalozyc konto w amsterdamie..naczekalam sie,bo nie wiedzialam ,ze banki w poniedzialki sa od 13godz...potem zalozenie trwalo godz...i babka nie chciala wpisac innego adresu,a ja jestem gdzie indziej zameldowana i gdzie indziejmikeszkam ;) :roll: ...no ale potem po 2 godz poszlam jeszcze raz i zmienili mi... :evil: :evil: na to musialam czekac godz..

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 14 paź 2008, 10:45

Renata1 pisze:Anielicanrw Oj trudno mi sobie Ciebie wyobrazic w przebraniu zmasakrowanej kobiety,
...ale bylam nia...nawet fajnie to wygladalo...Dziekuje za mile slowa...Ty mi zawsze takie komplementy prawisz!!! [smilie=mylove.gif]
ewelinatroll pisze:ja jak narazie pograzam sie w jesiennej depresji i zastanawiam nad tym dlaczego tak wlasciwie do kazdego celu probuje dochodzic okrezna droga,utrudniajac sobie wszystko...
...przestan sie zastanawiac...i nei pisz tak,bo pomysle,ze to ja pisze ;) Ale fakt,ze czlowiek sam zazwyczaj rzuca sobie klody pod nogi...i sie zastanawia....inni maja latwiej,sa szczesliwsi...nei martw sie wyjdziesz na prosta i bedzie dobrze!!! 8-)
Samanthii pisze:...sorry .... troche zaniedbalam forum...(i moj ulubiony watek !)
wybaczamy Sam tylko juz wroc...ja uwielbiam Twoje posty okraszone tymi emonkami,....Buziaki sle i wracaj! [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif] [smilie=heart fill with love.gif]
anne21 pisze:sam wrocila
..i Ty tez!!! gdzie Ty sie podziewasz????

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 14 paź 2008, 12:32

Samanthii dobrze ze jestes :p
mam nadzieje,ze z dzidzia wszytsko u ciebie wporzadku i szkoda,ze masz w takim pieknym okresie dolki ale trzymam za Ciebie !!!!!!!
Cukiereczek jak juz to czesto mam kaprysy i zlosci na meza,zachowuje sie czasem jak przyslowiowa "baba w ciazy" :badgrin: ale co,nie zawsze w ciazy bede a potem nie bede sobie mogla pozwolic wiec wykorzystuje to puki moge :badgrin:
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 14 paź 2008, 21:13

no ale sam w ciazy!!!!!ja zatrzymalam sie na etapie,w ktorym malepieski sie jej podobaly,male bobaski nie tak bardzo applaus
cukiereczekPL pisze:jak juz zacznie sie w twoim zyciu dziac na tyle tloczno ze pojawi sie maz i dzieci to zatesknisz za tym pustym mieszkankiem
hihihi ja na dlugi czas bede tylko z moim pustym mieszkaniem,zadnych chlopow,bo skoncze w psychiatryku.

nie uwierzylybyscie....udzielalam dzisiaj wywiadu do radia hahah,tzn.kilka zdan mialam powiedziec.problem w tym,ze nie potrafie jeszcze czysto gramatycznie mowic,ale to byl temat o obcokrajowcach wiec moze obleci...
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 14 paź 2008, 21:38

Anielicanrw pisze:anne21 napisał/a:
sam wrocila
..i Ty tez!!! gdzie Ty sie podziewasz????
ja dostalam nowa prace..tzn w tj ktorej na pol etatu pracowalam pracuje na caly...czyli 5 dni w tyg..wracam zmeczona bo to pierwsza prawdziwa praca w ktorej jestem po 8 godz... 8-) no i zlozylam podanie na studia eksternistyczne...do jutra powinnam dostac odpowiedz czy mnie przyjeli..jezeli tak to od czwartku bede studentka 8-) :o :o ........ogolnie to z tym
ewelinatroll pisze:a jak narazie pograzam sie w jesiennej depresji i zastanawiam nad tym dlaczego tak wlasciwie do kazdego celu probuje dochodzic okrezna droga,utrudniajac sobie wszystko..
to tez tak mam...ale co zrobic..moj facet mi kiiedys powiedzial,ze jestem ogromna pesymistka..i ciesze sie wtedy kiedy cos sie nie ulozy bo mam wlasnie wtedy racje..no i z tym sie zgadzam :roll: ;) ale co tam..sa pesymisci i optymisci :badgrin: ;)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 14 paź 2008, 22:01

no i jak mam nic nie pisac !!!!!!!!! ?????????? :badgrin:

...anne...JAKI ROMANS ?????????????? gadaj tu szybko !!!!!!!!!!! :o

...ewelinka... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... PDT_02.gif

fakt, Sam zmienna jest,hehe...
..pieska oddalam rodzicom...wiec przyszla ochota na dzidzie...
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... uszony.gif

...a tak na serio: DAWNO CIE NIE BYLO na forum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:

...dobra,ide lulu... :-)
za dwa tyg. wracam do domku... :p
...jeszcze siedze sobie w genewie... i tyje ! :badgrin:

...tescie mnie wykanczaja psychicznie... tak jak moja nauczycielka francuskiego !
...mowie wam- trafilam na prawdziwa bitch ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ii/139.gif

jutro zaproszona jestem na kolacje ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... o%20mu.gif
nasza cala grupa (ze szkoly) bedzie...wiec mam znowu problem... z wieczorowym strojem...! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... nfused.gif
caly dzien dzisiaj stalam przed lustrem...i nadal nie wiem , co na siebie wlozyc !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /czeka.gif

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... b31a34.gif

Awatar użytkownika
ewelinatroll
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ewelinatroll » 14 paź 2008, 22:06

ja juz jestem takim typem,ktory widzi wszystko na czarno i sam szuka sobie problemow jesli ich nie ma...nie jestem na szczescie typem,ktory wini caly swiat za swoje nieszczescia i tragedie 8-) winie siebie,bo sama wybralam sobie emigracje do niemiec bez studiow:roll:
ja jestem psychiczna--dochodze do takiego wniosku :badgrin: ide lepiej spac,bo o 3'40 pobudka :badgrin:
Doktor Kasprzyk Powiekszenie 27 luty 2013
Silimed Maximum XH 485
Wyjsciowka http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 45#p756845" onclick="window.open(this.href);return false;
6- dniowe http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=610" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
cukiereczekPL
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: cukiereczekPL » 14 paź 2008, 23:00

ewelinatroll pisze: nie uwierzylybyscie....udzielalam dzisiaj wywiadu do radia hahah
wow i narzekasz na nude jak ty tam taka slawna jestes hihihih
szkoda ze nieznam niemieckiego i niemam radia bo bym cie posluchala 8-)
Samanthii pisze: ...tescie mnie wykanczaja psychicznie...
jak to kiedys powiedzial zajac do puchatka (wersja dla doroslych)- "do wora i do rowu z nimi " hihi
a tak powaznie - to udanej kolacyjki ;) ;) ;)
ja juz jestem takim typem,ktory widzi wszystko na czarno
ewelinkoooo ty sie wez w garsc i mocno se chuchnij w te garsc...tak na szczescie hihi
bedzie dobrze 8-)
;)
Having an expensive camera doesn't make you any more of a photographer than sitting in a garage makes you a car...

Rene1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Rene1 » 15 paź 2008, 01:19

Hej Kobitki!!1

A ja mam dzis strasznego dola, moja kumpelka wkurzyla sie na mnie i zawiodla - tak powiedziala!!!

A ja tak do konca to juz sama nie wiem czy powinnam sie winic, czy nie, ale oczywiscie to robie!!!!

A poszlo o wyjazd do polski na swieta, juz jakies 6 mc temu umowilam sie, ze zabierzemy ja i jej meza naszym samochodem w rodzinne strony na swieta, od tamtego czasu rozmawialysmy kilka razy tel, i zawsze mi tylko mowila, ze jeszcze nie ma rozpiski i nie wie od ktorego do ktorego chce jechac, ja tak czekalam, czekalam, bilety promowe ciagle drozsze, w zeszlym tygodniu zadzwonilam do niej po raz kolejny w tej sprawie, aby sie czegokolwiek dowiedziec, ale powiedziala mi, ze nie moze rozmawiac i oddzwoni, czekalam na ten tel do poniedzialku, po czym probowalam sie po raz kolejny z nia zgadac, ale tel nie dzialal, wczoraj wieczorem zadzwonil do mnie moj brat, zapytal jak planujemy podroz i czy moze sie zabrac, powiedzial, ze ceny biletow sa juz o 50, a nawet 100% drozsze, znalazl najtanszy prom, kupil bilety dla nas i tyle, gdy dzis wkoncu udalo mi sie do niej dodzwonic, to ona sie strasznie oburzyla, powiedziala, ze sie na mnie zawiodla, gdy zapytal;am, czemu nie dzwonila, kiedy sama dobrze wie, jak wazna jest to sprawa stwierdzila, ze nie miala czasu, bo w pracy zadyma i zab ja bolal i zapomniala o tym, ja na to, ze sory ale musialam juz kupic bilety i , ze ja tez bylam zajeta, zmienialam mieszkanie, remontowalam, tez pracuje i mam male dziecko, a jednak znajdowalam czas na tel. Powiedziala mi jeszcze, ze moglam zabukowac te bilety dla nich, a nie mojego brata, a ona by sie dopasowala, co mnie najbardziej wkurzylo, bo przeciez za kazdym razem gdy wczesniej rozmawialysmy mowila, ze musi czekac na rozpiske z pracy, a teraz to kazdy termin dobry, skonczylo sie na tym, ze sie niby nie gniewa, ale jest zawiedziona, a jej maz z boku tylko powiedzial przestanm z nia juz gadac. I o co tu chodzi???
A teraz mam dola i sie wkurzam na siebie, ze moze powinnam dzwonic do nich do skutku, ale z drugiej strony to nie mi, a im bardziej zalezalo na wspolnej podrozy, ze wzgledu na zmniejszenie kosztow, wiec chyba powinni byli okazac wiecej zainteresowania sprawa, ja i tak juz teraz zaplacilam za bilet o 50 % wiecej, aniz wyniusl by mnie 2 mc temu.

Dziewczyny napiszcie mi tak szczeze, czy przegielam, bo strasznie mnie boli jej reakcja, z drogiej strony oni tez mamj auto ktorym kilkakrotnie juz jechali do polski, wiec nie zostawilam ich na totalnym lodzie, po prostu beda mieli wieksze koszty, tak samo jak ja!!!

Co o tym myslicie???

Awatar użytkownika
beata-malgorzata
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: beata-malgorzata » 15 paź 2008, 09:16

Skoro Twoi znajomi zamierzali jechac razem Z Toba Twoim samochodem to , w ich interesie bylo dopilnowanie i zalatwienie wszelkich formalnosci zwiazanych z wyjazdem i nawet jesli data jeszcze nie byla znana to mogli jednak znalezc czas i omowic inne szczegoly . Historia z Twoim bratem nie ma nic tu do rzeczy , jedynie daje obraz zmian ktore moga nastapic w przypadku niezdecydowania i niedopilnowania spraw . Teraz znajomi pojada wlasnym samochodem i bedzie to dla nich nauczka ze nie dbali o wlasne sprawy i nie dzialali na czas . Wymowki typu bolacy zab w tym przypadku sa nie na miejscu .
Mentor, 275 cc okragle,profil sredni , 04. 2006
poprawka asymetrii jednej piersi , 375 cc ,02 2007
uszy plus korekta powiek ,14.05 2008
zmniejszenie platkow usznych , 19.01 2013- dr Lemaître - Belgia
nos, powieki i lipofilling - 6.04 2013- dr Lemaître
plasyka brzucha i podniesienie piersi z wymiana protez na 350cc , 9.09 2014
powieki dolne 30.05.2025
lifting deep plane 09.04.2026

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”