czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 kwie 2008, 13:43

a twoj o tym wie,ze zamierzasz go zostawic?Wyprowadzilas sie juz od niego???Jaki jest jego aktualny stosunek do Ciebie?Nic sie nie zmienil?
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 01 kwie 2008, 13:57

My juz sie tak "szarpiemy" od dawna...tak wie i juz wie ze nie ma odwolania.Jest ok....przechodzi fazy....zlego,obojetnego,przyciacielskiego....jestesmy dorosli i wiemy,ze zycie biegnie dalej czy z nami jako para czy osobno...a tak jak i ja tak i on chcemy byc w zyciu szczesliwi...mnie bycie z nim juz nie uszczesliwia....za duzo zostalo powiedziane,zaniedbane,odlozone....nie mowie ze bylaM ta strona naj...kij ma zawsze dwa konce...wyciagam z tego nauczke na przyszlosc w wielku dziedzinach zycia w zwiazku...nazwijmy to doswiadczeniem,ktore wykorzystam i napewno nie zrobie wielu bledow,ktore popelnilam w tym zwiazku!

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 kwie 2008, 14:00

wlasnie ja sie boje ze w olejnym zwiazku po zcasie znow bede oddana i nadopiekuncza...

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 01 kwie 2008, 14:26

i dobrze,ze taka bedziesz i ja tez zamierzam! ale bedziemy rozwazniejsze i napewno nie podamy sie komus jak na widelcu...moze to brzmi dziwnie i ktos czytajac pomysli ze jak mozna byc wyrachowana i manipulowac kims...ale mowimy tu o byciu z kims z glowa....ja wiem o czym mowisz,bo kiedys tez sobie obiecalam ze tak nie zrobie...i zrobilam,ale nie wiedzialam co do czego...i dlaczego tak sie dzieje....a dzis jestem swiadoma kobieta....i coz....babcia tez powtarzala...rob tak zebym mezczyzna myslal,ze to on decyduje...

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 01 kwie 2008, 14:32

moja babcia mowi,ze facet musi wiedziec ze jego kobieta nie jest zalezna od niego,zeby miala studia i prace,swoje pienadze,zeby wiedzial ze czy z nim czy bez niego i tak sobie poradzi...

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 02 kwie 2008, 19:47

nop prosze- jaka babcia wyzwolona ;)
czy to mi³oœÌ w twoich oczach?... czy masz tylko przekrwione bia³ka?

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 02 kwie 2008, 21:29

Te nasze babcie(moja niezyjaca juz :( ) sa i byly madrzejsze od nas.... a to niby my takie wyzwolone! :?

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 03 kwie 2008, 09:53

to fakt one dobrze mowia a my glupie i tak zrobilysmy po swoimu...i co?!Wyszlysmy jak Zablocki na mydle...!

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 03 kwie 2008, 10:14

Wiesz jak to jest...trzeba sie uczyc na swoich bledach,......a tu cholera zycie nam ucieka!!!

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 03 kwie 2008, 10:16

wlasnie...najgorsze to ze ja sama nie wiem co robic...niby mam swiadomosc...a z drugiej strony marze zeby sie wtulic i powiedziec,ze mi zlezy,ze kocham,ze chce...ale chyba nie powinnam...powinnam go przetrzymac...

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”