sponsoring

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 14 cze 2006, 15:54

A co niby na mnie takiego znalazłaś
Pamietaj nie oceniaj ludzi bo Ciebie też zaczną i wtedy się nie wybronisz.
Ty chyba naprawdę przechodzisz kryzys wieku średniego i że jakaś laska naprawdę odbierze cię ukochanego faceta -ale to tylko dlatego, iż się tak zachowujesz
Ja mam swoje godność i pewnie byś się zdziwiła jakbyś mnie poznała, a zarabiać nie musze wcale i taka jest prawda
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 14 cze 2006, 16:01

i co znalazłaś?
dziewczyno , Twoje pytanie świadczy tylko o Twoim obniżonym ilorazie inteligencji :roll:

rzeczywiście jesteś jak speed - jak sama o sobie napisałaś - tak samo psujesz krew... :roll:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 14 cze 2006, 16:17

pozostaje mi tylko zapytać- Michitka masz w sobie jeszcze jakieś ciekawe chemikalia??? :lol: :lol: :lol: :lol:
wszyscy się cieszymy że nie musisz zarabiać przecież jeździsz czarnym bmw i mieszkasz w willi z basenem a ubierasz się tylko w markowe ciuchy- czego chcieć więcej :wink:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 14 cze 2006, 16:28

A o co poszlo :shock: chyba musze jescze doglebnij forum przejrzec :wink:
GAGA pisze:jeździsz czarnym bmw
:roll: :roll: zbieg okolicznosci...? ja jezdze srebrnym BMW. PDT_02 ??? ale willi nie mam i markowych ciuchow tez nie :cry: :cry:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
greta
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: greta » 14 cze 2006, 16:54

ja juz dawno zauwazylam to co maxi ale nie chcialo mi sie ozora strzepic.kazdy temat michitki omijalam z daleka bo to wypociny na poziomie 15 latki.a willa z basenem dobre ;)

Awatar użytkownika
Eddieve
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eddieve » 14 cze 2006, 17:02

Dla każdego jednego tematu założonego przez pannę M., jego autorka "robi" za punkt odniesienia.
Michitko, obawiam się, że nie znajdziesz tu swojego fan clubu, nawet, gdybyś uraczyła nas swoimi zdjęciami w wersji...dowolnej. Nie znajdziesz tutaj tego, który gotów byłby się tobą zaopiekować w ramach akcji: "sponsoring" z dopiskiem: "szukam przystojnego pana, potrzebuję pieniędzy na naukę...Dam ci swoje towarzystwo".
Dobrze, że to w końcu wypłynęło, bo niedobór szczerości i nadmiar hipokryzji strasznie paskudzą atmosferę.

Komuś należą się przeprosiny....
Masz "swoje" godność...To świetnie się składa, bo jest okazja ją zaprezentować.
Od
15
XII
05
fajnie mi / nos od dr Skupina
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... alking.gif

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 cze 2006, 17:11

papatka pisze:i co znalazłaś?
dziewczyno , Twoje pytanie świadczy tylko o Twoim obniżonym ilorazie inteligencji :roll:

rzeczywiście jesteś jak speed - jak sama o sobie napisałaś - tak samo psujesz krew... :roll:
yy o jakie pytanie chodzi ? chyba cos prezgapilam albo Michitka zedytowala posta

Awatar użytkownika
papatka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: papatka » 14 cze 2006, 17:13

cofnij się o jedną stronkę :wink:
12.V.06 - piersi, Skupin
24.XI.09 - brzuch, Skupin

Awatar użytkownika
Merlinka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Merlinka » 14 cze 2006, 17:20

ach to :) ach te upaly :oops: a ten speed ? :?

juz wiem pewnie na tych stronkach co Maxi podala hahah ale mam dzis zacmienia :lol:

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 14 cze 2006, 17:48

:shock: nie wiem jak Wy, ale ja mysle ze to troszke dziwne...W wiekszosci tematow zalozonych przez M jest podejrzenie jak by to o niej bylo( co byscie powiedzieli? , sponsoring, cos tam o milosci ze w dzisiejszych czasach to to nie jest najwazniejsza...) ´Hm....nie ktore jej posty sa dziwne reflexion ... ale ja sie tam nie bede w to mieszac :roll: :wink: :lol:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”