zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 18 lis 2008, 23:52

bluebeleczka pisze:mysle ze jest szansa ze ty sobie duzo przypomnisz,
tylko ze ja niechce pamietac ,tego wszystkiego :(, rozmawialam z dziennikazem ,rozmowa byla spokoja -ktos zaczyna mnie rozumiec
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 19 lis 2008, 00:11

nikolettkaa trzymaj sie dzielnie kochana! bedzie lepiej! wierze w to! i zycze Ci tego z calego serca.

a sukinkota niech szlag trafi i trafi do pudla!
i niech mu w tym pudle zycie ciezkim bedzie!
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 19 lis 2008, 01:21

napewno nie chcesz wspomnien ja to rozumiem, mysle ze dla dobra sprawy byloby dobrze zebys pamietala, ale twoj organizm nie jset na to gotowy, pewnie tak lepiej.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
Markonka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Markonka » 19 lis 2008, 08:05

nikolettkaa, wiem, złe rzeczy sama pamięć czasem usuwa dla naszego dobra. Potem jednak one wracają nie jako wspomnienia tylko nasze dziwne reakcje w różnych sytuacjach. Po to jest terapia, by sobie na niej przypomnieć wszystko, wypłakać, przecierpieć i uporać się z tym w obecności i przy pomocy profesjonalisty. Poczujesz się w końcu lepiej. Wszystko minie, będziesz zdrowa i szczęśliwa! ...
Alkohol jest dla ludzi. Każdy ma prawo iść do knajpy i wypić sobie drinka. Nawet po kilku drinkach człowiek pamięta bardzo dużo, musiałabyś wypić morze, żeby film się urwał całkiem. Nie miej poczucia winy!!! Nie ma watpliwości, że byłaś wykorzystana! Czy znalazła się jakaś dziewczyna wcześniej wykorzystana przez tego goscia? Moze trzeba by go trochę przycisnąć, żeby to jemu się coś przypomniało? Pamiętaj nawet jeśli sprawa będzie umorzona to i tak chwała, że zrobiłaś wszystko co można było, a przede wszystkim jesteś ostrzeżeniem dla innych i potwierdzeniem, że taki problem istnieje! A kiedyś pewnie będziesz wielkim wsparciem. Trzymaj się kochana!
13.10.Mentor 345cc anatomiczne. Clinica Medica dr Muraszko.

Awatar użytkownika
marena103
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marena103 » 19 lis 2008, 10:20

nikoletka
nie drecz sie
nie jestes niczemu winna
dla wlasnego spokoju zrob sobie test ciazowy wykazuje juz 8 dniowa ciaze, wykluczysz ja i ci ulzy bo ciaza nie boli wiec to nie z tego bole brzucha to po prostu nerwy i stres ale na to nie ma wplywu stres boli strasznie i nie od razu dopiero po paru dniach od traumatycznego przezycia wiec stad bole glowy dreszcze i bole brzucha ale zeby sie uspokoic zrob sobie test
co do twoich watpliwosci czy to byl sam alkohol czy z tablotka wiadomo sama glupiejesz bo nie pamietasz ale to nie umniejsza winy twojego oprawcy WYSTARCZY ZE KOBIETA MOWI - NIE a jezeli ktos tego nie uszanuje to jest to juz gwalt , takie jest moje zdanie, palant nie mogl pogodzic sie z tym ze masz chlopaka i jestes szczesliwa zakompleksiony dXXXk ktory w ten sposob sie zaspakaja bo nik go nie chce POWINIEN PONIESC KARE
pisz do nas o wszystkim, lepiej wyrzucac to z siebie
Bedziemy cie wspieraly
Trzymaj sie cieplutko
Gorąco pozdrawiam

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 19 lis 2008, 13:18

wiecie co a ja to chyba jednak jestem nawina albo za duzo filmow sie naogladalam zawsze myslalam ze jak sa jakiekolwiek dowody albo osoba - dziewczyna pamieta sprawce to to starcza by kogos skazac
a wy tutaj takimi historiami sprowadziliscie y mnie do parteru mi si eto w glowie nie miesci ze ktos kto jest winny bedzie w swietle prawa niewinnym:(

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 19 lis 2008, 13:46

Tak zycie jest poporstu okrutne... filmy,opowiesci ksiazkowe....zawsze maja jakies zakonczenie...a tu mamy poczucie winny,ze to my jestesmy winne...

Najgorsze,ze sobie uswiadomilam,ze my uwazamy na obce osoby...tak jestesmy ostrozne z nowymi znajomosciami itd...ale okazuje sie czesto gesto,ze sa to nam znane przez nas osoby,ktore dazymy jakims zaufaniem...

Nie wypowiem sie nawet na temat naszych polskich urzedow...ale wydaje mi sie ze wszedzie tak samo traktuja... ciezka sprawa do udowodnienia... a tak czytam ten watek i jak zawsze jestem "piszaca" w tej kwestii brakuje poprostu slow...i co by sie nei pisalo szlag czlowieka...kobiete trafia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 19 lis 2008, 17:47

dziewczynki wiem ze mozna kupic testery napojow w aptekach, moczy sie go w drinku, jesli zabarwi sie na niebiesko, znaczy ze jest "podrasowany"
Anielicanrw pisze:okazuje sie czesto gesto,ze sa to nam znane przez nas osoby,ktore dazymy jakims zaufaniem...
warto sie zabezpieczyc bo w dzisiejszych czasach nie mozna juz nikomu ufac.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
jaaa
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: jaaa » 19 lis 2008, 20:36

ja dopiero po poscie nikolettki sobie to usiadomilam - i zaczne byc ostrozniejsza
chociaz i tak uwazam sie ze za ostrozna ale widac niektorzy sa sprytniejsi od nas
jej w kregu "znajomych" zeby takie rzeczy sie dzialy- myslalam ze to tylko jacys obcy robia

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 19 lis 2008, 20:57

jaaa, ja tak samo nie mogę uwierzyć, że to osoby nam znane, często "bliskie" takie piekło urządzają... komu teraz ufać? pfffff ;/
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”