gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
kasiaczek_78
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Annetta pisze:Ja slyszalam ze smak spermy zalezy od diety faceta, podobno jak koles zje ananasa lub brzoskwinie to smak i zapach jest lepszy :) Ale nie wiem, ja nie praktykowalam :)
Potwierdzam to prawda :twisted: - słodycze tez zmieniają jej smak :P
JuĂâÂż po :) 16.02.06 operowaĂâÂł dr Kasprzyk z Krakowa (wkĂâÂładki okrĂâÂągĂâÂłe 310 cc McGhan)
-
kameleona
- Aktywna Beauty

maxi pisze:I wlasnie dlatego mezczyzni odchodza do tych ,ktorych nie bierze obrzydzenie na sam widok...Jesli chodzi o mnie to nie wyobrazam sobie,zeby moglo mnie brzydzic nasienie faceta,ktorego kocham ponad zycie.
maxi masz racje...
kiedys 6 lat tyemu jak po rtaz pierwszy dorwałam sie do neta to oczywsicie wlazłam na czaty......
i gadałam z facetami....
i rzeczywiscie wiekszosc z facetów ktorych partnerki nie połykały ..lub ktore nie akceptowały orala , Ci facveci szukali sobie innych kobiet ,ktore akceptowałyby to.
Dla facet jest to bardzo wazna sprawa ,powiedziałabym nawet priorytetowa w seksie
-
Joostyna
- TOP Beauty

-
Kontakt:
CiĂâÂąĂâÂł mnie Szczyt, ciĂâÂąĂâÂł mnie Simka... czas na Kubasika !!!
Kubasik jest boski... zrobiĂâÂł juĂâÂż ze mnie anioĂâÂła...
-
kameleona
- Aktywna Beauty

joostyna tez byłam zdziwona....
-
Nicole
- Miłośniczka Beauty

no to kurfa, chyba bede musiala sie nauczyc polykac :lol: :lol: :lol: bo mnie zostawi dla jakiegos lachociaga..... chyba na tak niskim poziomie On nie jest... a przynajmniej nie wypada mi tak o Nim myslec. A najlepsze jest to, ze facet ,,kaze" kobiecie polknac, ale sam by tego nie zrobil bo by sie brzydzil

ciekawe czemu w koncu to ich wlasnosc organiczna :P
-
kameleona
- Aktywna Beauty

A wg mnie sprawy zwiazane z oralem to przede wszystkim kwestia
wzajemnej akceptacji.
-
renatak
- Bywalec Beauty

No to zapytam was o jeszcze jedna rzecz.
A co wy myslicie o facecie ktory uzywa wibratora dla siebie ( no wiecie tam w pupe swoja oczywiscie),nie mowie o homoseksualiscie, czy to jet normalne czy jakies zboczenie?
Spotkalam sie z tym juz i tez kilka kolezanek moich mialo do czynienia z tym upodobaniem u mezczyzn.
Moj maz jak uslyszal to od razu stwierdzil ze to pedaly bo prawdziwy facet nic do tylka sobie nie wsadzi.
Co wy na to?
-
isabell
- Aktywna Beauty

nie wiem czy moge w tym temacie napisac
My lubimy wibratory i innne gadzety :)
nam jest dobrze...
juz po :) liposukcja ud, dr Stanczyk *marzec 2006*
-
elajustyna
- Rozmowna Beauty

kameleona pisze:A wg mnie sprawy zwiazane z oralem to przede wszystkim kwestia
wzajemnej akceptacji.
dokladnie...
"ja jestem raczej "drapiezna"...i jak to powiedzic aby utrzymac sie w formie potrzebuje polowania.partner w mojej sypialni jest jak rodzaj zdobyczy...a czy ktos widzial,zeby mysliwy wdzieczyl sie do ofiary...

" :twisted:
Niedojrzala milosc mowi:" Kocham cie,poniewaz cie potrzebuje". Dojrzala milosc mowi: " potrzebuje cie poniewaz cie kocham"
-
kameleona
- Aktywna Beauty

renatak pisze:No to zapytam was o jeszcze jedna rzecz.
A co wy myslicie o facecie ktory uzywa wibratora dla siebie ( no wiecie tam w pupe swoja oczywiscie),nie mowie o homoseksualiscie, czy to jet normalne czy jakies zboczenie?
Spotkalam sie z tym juz i tez kilka kolezanek moich mialo do czynienia z tym upodobaniem u mezczyzn.
Moj maz jak uslyszal to od razu stwierdzil ze to pedaly bo prawdziwy facet nic do tylka sobie nie wsadzi.
Co wy na to?
hmm.... dla mnie to nieco dziwne
no ale skoro tak lubi...... :lol: