zostalam wykorzystana-pigulka gwaltu ;(((

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 18 lis 2008, 11:41

Nikolettkaa 8-) 8-)
Swietnie ze taka organizacja istnieje...moze gnoj dostanie za swoje. Trzymaj sie slonce 8-)
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Awatar użytkownika
elle89
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: elle89 » 18 lis 2008, 12:00

nikolettkaa, jesteś W I E L K A !!! Trzymamy kciuki żeby wszystko poszło po Twojej myśli 8-)
"Pragnienie bycia kimÂś innym to marnowanie osoby ktĂłrÂą siĂŞ jest." Kurt Cobain

Awatar użytkownika
muszelka1
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: muszelka1 » 18 lis 2008, 12:09

Nikoletka ja rowniez jestem z Toba .Bedzie dobrze zobaczysz. Dobrze ,ze ta organizacja ci wesprze.Mam nadzieje uda ci sie to udowodnic i ten......nawiet slow brakuje mi zeby go nazwac...osobnik zostanie surowo ukarany!!!!!#
Trzymaj sie kochana bedzie dobrze!!!!!!!!!!
* 2004 cycuszki 280cc i 310 cc McGhayan- Mang Medical One Stuttgart
* 2007 korekta noska dr.Wojcicki Polanica
*19.11. 2008 wymiana implantow na 450 cc MENTOR-usuniecie cc- Dr.LĂśffler,,Jungbrunnen Klinik" Bonn

Awatar użytkownika
adrenalina
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: adrenalina » 18 lis 2008, 14:01

Nikolus...strasznie mi przykro:(((((((((( mam nadzieje, ze otrzymasz pomoc.
Niestety to caly nasz kraj:-/ po prostu dno i ci co u wladzy jeden lepszy od drugiego:-/
Formalnie nalezaloby ich podac do Expresa Reporterow albo jakiej Uwagi:-/
Po prostu masakra...podejscie do pokrzywdzonego...totalne dno!!!!

Ja tez mialam z nimi przyjemnosc...tylko, ze mnie nekano w internecie...wydzwaniano do pracy..grozono...moje nazwisko szargano na roznych blogach, forach itp.. zebralam dowody (ponad 50 stron druku), wszystko pieknie przedstawilam...podalam poleczenia w godzinach i z jakich numerow.... numery IP...heh...tylko dlatego, ze jestem zwyklym szaraczkiem to mnie olano..po prostu umorzono sprawe i tyle. Ale za to jak sprawe taka zglosil jeden z panow na wysokim stolku z mojego miasta, bo jego dobre imie tez szargano to od razu sprawce znalezli i od razu sprawa w sadzie sie znalazla:-/ wrryyyyy

ps. trzymaj sie slonce
"To tylko pies, tak mówisz
Tylko pies
A ja Ci powiem
Że pies to czasem więcej jest
niż człowiek..."

Awatar użytkownika
kami-pl
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: kami-pl » 18 lis 2008, 16:40

Nikoletta po tym co przeczytalam o Twojej historii pol dnia do siebie dojsc nie moglam, musialam watek podzielic na pol. Teraz skonczylam i jestem w szoku jak szybko znalazly sie inne osoby podobnie poszkodowane. Wierz mi, dobrze zrobilas zakladajac ten watek i dzielac sie tym z nami (chociaz to musi byc dla Ciebie katorga) i dziekuje Ci za to. Ja do tej pory nawet sie nie zastanawialam nad tym gdzie moj drink londuje i czy mam go na oku "bo mnie to przeciez nie trafi".
Ja i moj maz jestesmy calym sercem z Toba! On sie tak wkur..., ze sam chcial zorganizowac kogos, zeby skuc morde temu gnojowi (jestesmy ze Świdnicy), bo moim zdaniem tego mu trzeba, moze wlasnie pod wplywem czegos, zeby potem nie wiedzial co sie dzialo.
Trzymaj sie i chodz na terapie, to na pewno ci pomoze!
18 sierpień 2008 -spełnienie marzenia- nowy nosek *** dr Wójcicki*** CUDOWNY!

Awatar użytkownika
girlsixx
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: girlsixx » 18 lis 2008, 19:00

Nikolettka kochanie dzis przypadkiem tu trafiłam i krew mi w zyłach ścieło. Nasza Niki z forum. Poryczałam się ale jestem z Ciebie dumna i cokowliek bym napisała to żadne słowa nie oddadza tej mieszaniny uczuć która się we mbnie kłębi.
Pamietaj ze poza swoimi bliskim masz nas i jestes dla nas kimś ważnym. Dlatego gdybyś chciała pogadać, pomilczeć czy gdybysmy mogły Ci jakoś pomóc wal śmiało!
Jesteś wyjatkową i silną kobietą i wierzymy w Ciebie. Uda sie. Zobaczysz! :)
20.X.2008-350cc anatomy+nos+usta+bruzdy-Brzuchanski
27.02.2009-usta+bruzdy(3ml aquamid)-Brzusio
25.IV.2009-usta+bruzdy 4ml aquamid-Broma
V.2009-chirurg korekta naczyn podudzia-Bienkowski
VI.2009-poprawka piersi(db)450cc VHP-Brzusio
I2018- implanty, licówki dr. Marek Gatz
2023 Badge clinic Istanbul, mommy makeover + inner lipo thighs varicose veins, Amsterdam plastyka powiek gornych + labioplastyka

Awatar użytkownika
sylwiach
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: sylwiach » 18 lis 2008, 21:28

Nikoletta bardzo sie ciesze...dobrze,ze jest ktos w naszym kraju kto potrafi Ci pomoc!Ja trzymam kciuki i bardzo jestem z Toba!!!
Usmiech,usmiech,usmiech...to co w kobietach mezczyzni uwielbiaja:-)

Awatar użytkownika
nikolettkaa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: nikolettkaa » 18 lis 2008, 21:41

dziekuje wszystkim chyba nigdy nie slyszalam tylu dobrych slow w swoim zyciu, dzisiaj bylam na pierwszej terapi,pani powiedziala ze mimo ze wiele osob zaprzecza temu ze mozna co kolwiek pamietac po pigulce wiele osob miewa tak jak ja podobne migawki nazywane profesjonalnie flash back ,pani ktora mnie prowadzi pracowala wczesniej w warszawie-tam miala przypadek dziewczyny ktora po podaniu najprawdopodobniej pigulki panicznie bala sie koloru niebieskiego -poczym przypomniala sobie ze nie miala sily chodzic i szla na czworaka a przed oczami miala niebieska fikusna wycieraczke, na tej podstawie znaleziono mieszkanie w ktorym dokonano gwaltu ,dzieki czemu mozna bylo postawic oskarzenie ,ale dziewczyna rzecz jasna mimo wszystko sprawy nie wygrala :cry: :( :( ,
u mnie stwierdzono zspu -(ptsd)-zespol stresu pourazowego ew.zespol stresu potraumatycznego , dzisiaj mam gorszy dzien , coraz bardziej watpie ze podal mi ktos jakas pigolke , moze to alkohol na mnie tak wplynal , wciaz sie o wszystko obwiniam , nie dowierzam , nie lubie slowa ofiara gwaltu wole sie okreslac jako wykorzystana seksualnie , pani psycholog twierdzi ze jestem typowym przykladam po podaniu jakiegos preparatu okreslanego ogolnie mianem pigolki gwaltu , typowe sa tu urazy nog i kolan :-/poniewaz osoba po podaniu leku ciezej jest chodzic wiec czesto laduja na czworaka, ja mialam siniaki na kolanach ale nie wiem skad , typowe jest tez wykorzystanie przez najblizszych , przyjaciol, eks chlopakow , starszych kuzynow i tp.., no i te flash back-i sa ponoc tez dla takich stanow typowe, jak pisalam dzisiaj zle sie czuje -mam starszne dreszcze nie jestem w stanie ,skladnie mowic , cale cialo mi drzy, potfornie boli mnie glowa , boje sie ze mogl mnie ten facet zarazic jakas choroba ,chociaz wszysyc dookola mowia zebym sobie nie nakrecala nic , jak mnie zaboli brzuch to mysle ze jestem w ciazy , wiem ze to jest chore, boje sie wychodzic z domu dzis mam kryzys
11/2009 Piękne vhp ;) 500 ;)
2011- planuje usta i policzki

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 18 lis 2008, 21:59

nikoletka czytalam wlasnie o tym kolorze niebieskim- kidys na necie, pewnie gdzies jest to opisane, wciaz.
rzeczywiscie pamietam tez o kolanach z waty.
mysle ze jest szansa ze ty sobie duzo przypomnisz, wlsnie tak jest w przypadkch pourazowych, ze nasz mozg blokuje pamiec.
mysle ze wszystko przyjdzie z czasem, kiedy odzyskasz pewnosc siebie, kiedy ta sytuacja nabierze mniej potwornych barw.
dobrze masz terapie, wierze ze ci pomoga i zaczniesz z czasem normalnie funkcjonowac.
cmokaski.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

Awatar użytkownika
sonder
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: sonder » 18 lis 2008, 22:09

nikolettkaa, Pamietaj ze po deszczu przychodzi sloneczko!!!Bedzie dobrze ,czas goi rany ..z dnia na dzien bedziesz stawala sie silniejsza ZOBACZYSZ.Nie obwiniaj sie bo to pogarsza sytuacje ,po takiej ilosci alkoholu jaka wypilas pamietala bys z pewnoscia wszystko!..ale po tej tab-niestety nie.Trzeba sie cieszyc ze zyjesz Kochana...bo moglo sie skonczyc gorzej .Wiec glowa do gory!!!!Nie jestes sama!!!!masz wokol siebie kochajaca rodzine i NAS ....jutro znowu zaswieci sloneczko..a dzis zrob sobie kakao i mykaj nyny
400 i 425
Dr.Pawel Niemkiewicz
08.07.2008

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”