dziekuje wszystkim chyba nigdy nie slyszalam tylu dobrych slow w swoim zyciu, dzisiaj bylam na pierwszej terapi,pani powiedziala ze mimo ze wiele osob zaprzecza temu ze mozna co kolwiek pamietac po pigulce wiele osob miewa tak jak ja podobne migawki nazywane profesjonalnie flash back ,pani ktora mnie prowadzi pracowala wczesniej w warszawie-tam miala przypadek dziewczyny ktora po podaniu najprawdopodobniej pigulki panicznie bala sie koloru niebieskiego -poczym przypomniala sobie ze nie miala sily chodzic i szla na czworaka a przed oczami miala niebieska fikusna wycieraczke, na tej podstawie znaleziono mieszkanie w ktorym dokonano gwaltu ,dzieki czemu mozna bylo postawic oskarzenie ,ale dziewczyna rzecz jasna mimo wszystko sprawy nie wygrala

,
u mnie stwierdzono zspu -(ptsd)-zespol stresu pourazowego ew.zespol stresu potraumatycznego , dzisiaj mam gorszy dzien , coraz bardziej watpie ze podal mi ktos jakas pigolke , moze to alkohol na mnie tak wplynal , wciaz sie o wszystko obwiniam , nie dowierzam , nie lubie slowa ofiara gwaltu wole sie okreslac jako wykorzystana seksualnie , pani psycholog twierdzi ze jestem typowym przykladam po podaniu jakiegos preparatu okreslanego ogolnie mianem pigolki gwaltu , typowe sa tu urazy nog i kolan :-/poniewaz osoba po podaniu leku ciezej jest chodzic wiec czesto laduja na czworaka, ja mialam siniaki na kolanach ale nie wiem skad , typowe jest tez wykorzystanie przez najblizszych , przyjaciol, eks chlopakow , starszych kuzynow i tp.., no i te flash back-i sa ponoc tez dla takich stanow typowe, jak pisalam dzisiaj zle sie czuje -mam starszne dreszcze nie jestem w stanie ,skladnie mowic , cale cialo mi drzy, potfornie boli mnie glowa , boje sie ze mogl mnie ten facet zarazic jakas choroba ,chociaz wszysyc dookola mowia zebym sobie nie nakrecala nic , jak mnie zaboli brzuch to mysle ze jestem w ciazy , wiem ze to jest chore, boje sie wychodzic z domu dzis mam kryzys