dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Re: dzisiejsze związki

Post autor: viriel » 15 wrz 2010, 14:50

piszesz, ze jestescie razem prawie caly czas. Moze tutaj tez lezy problem? Jak go spedzacie ? Moze przydałoby wam sie jakies urozmaicenie wspolnego spedzania czasu albo jeszcze lepiej- jakieś godziny które każde z was ma tylko dla siebie? Ja nie pochwalam takiego modelu zwiazku ze caly czas spedza sie razem, po to sprzyja rutynie, znudzeniu. Wtedy nie trudno o kłótnie i konflikty z byle powodu.
Mowisz, ze maz ciagle gra w literaki na kurniku- dziwne zajecie dla doroslego mezczyzny. A co z praca, ambicjami zawodowymi? Facet musi jakoś rozładowywać swoją energię- internetowe gry raczej mu w tym nie pomogą. Tylko zgnuśnieje od tego i zrobi się jeszcze bardziej marudny.
Ja jestem co prawda 5 lat starsza od Ciebie ale mam narzeczonego w tym samym wieku co twoj maz.
My niestety mało czasu ze sobą spędzamy, ale wieczorem jak się widzimy to obydwoje cieszymy się każdą chwilą i nikt nie ma czasu na kłótnie. A każdy wspólny wyjazd to jest święto naszej miłości.

Awatar użytkownika
abovethetreetops
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: abovethetreetops » 16 wrz 2010, 19:14

zazdroszczę Wam tych starszych facetów ja niestety nie mam żadnych kolegów w takim wieku (envy
(giggle

Shantel
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: Shantel » 17 wrz 2010, 10:01

Kochana dla chcącego nic trudnego znaleźć 'kolege' ze sporą różnica wieku ;)
'Pieniądze szczęścia nie dają - dopiero zakupy !' M.Monroe

Awatar użytkownika
viriel
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: viriel » 17 wrz 2010, 11:04

Nie wiem czy jest czego zazdroscic- kazdy lubi co innego.
Ja akurat mam wielu takich znajomych i przyjaciół (bronze Również z racji obecnej pracy , ale także dlatego, że po prostu dobrze czuje się w takim towarzystwie. Koleżanki niektóre też mam w tym wieku.
Zaznaczam jednak, że nie są to ludzie typu- ciepłe kapcie i TV (clin
A jeśli chodzi o mojego narzeczonego to jak go poznałam to myślałam, że ma ok. 30 bo na tyle wygląda (clin A zachowuje się czasami jakby miał 13 lat (tongueout Ale to jest akurat mega słodkie jak mi tak rozrabia w domu jak pijany zając (inlove
Po nas tej różnicy wieku wogóle nie widać. W życiu też jej nie odczuwam.
Ja osobiście nie wyobrażam sobie związku ze swoim rówieśnikiem. Jak czasem słucham rozmów kolegów z uczelni to nie wiem czy się śmiać czy płakać (thinking

Awatar użytkownika
idealiste
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: idealiste » 17 wrz 2010, 12:31

mój M jak go poznawałam wyglądał na 26-28, zresztą tyle wszyscy mu dawali i na tyle się zachowywał! (giggle
wiecie ja nie chciałabym mieć partnera w moim wieku. próbowałam i mi takie coś nie pasuje. wszystkim chodziło tylko i wyłącznie o seks, wielka miłość itd, która kończy się np po 3 miesiącach. dla większości zdradą w związku nie było np całowanie się z inną na imprezie (bo przecież się dobrze bawią, tak? młodość).
Ale myślę, że najlepsza różnica wieku to 10 lat. większość facetów zdąży dorosnąć i stać się samodzielnymi (nigdy nie lubiłam jak facet musiał się pytać rodziców o pozwolenie na wyjście z domu (giggle ). A jeszcze nie jest na tyle stary żeby ta różnica tak raziła.
(giggle
10.09.10 DR. Stańczyk 365 cc
Marzec 2015 kreski permanentne
W kwietniu 2015 pozbylam sie aparatu na zeby ;)

Kwiecien 2015 powiekszenie ust 1 ml

Awatar użytkownika
tOOsia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: tOOsia » 17 wrz 2010, 19:26

Moj chlopczyk ( :P ) jest o piec lat ode mnie starszy i mi to calkiem odpowiada. Wyglada troche mlodziej ale ja podobno tez. On dopiero zaczal myslec o zyciu na powaznie a ja juz jestem po przejsciach hehe ... nie no zartuje. Oboje czasem zachowujemy sie jak gowniarze i dobrze sie razem bawimy ale chyba jestesmy na podobnym poziomie jesli chodzi o dojrzalosc emocjonalna, dzieki czemu dobrze sie dogadujemy. Wydaje mi sie ze to nie jest zalezne od wieku czy komus sie dobrze uklada czy nie ale od dojrzalosci... a to u kazdego wyglada troszke inaczej, kazdy dojrzewa w innym wieku. Mezczyzni w wiekszosci przypadkow pozniej niz my ;)
Ale bywa i odwrotnie. Moi przyjaciele sa takim przykladem. Ona ma 31 a chlopak 23 i sa bardzo dobrze dobrana para. Narazie sa razem pol roku, zobaczymy co bedzie dalej...
Do tej pory mialam partnerow w swoim wieku, choc tak naparwde jeden zwiazek byl bardzo powany to niezbyt byl udany... ale to nie kwestia wieku a wychowania i charakteru :/
Sptyklalam sie kiedys nawet z chlopakiem o rok mlodszym, ktory zachowywal sie dosyc powaznie na swoj wiek ale jakos nam sie nie ulozylo razem...
Nie szukalam starszego do siebie chlopaka, sam przyszedl do mnie do domu ;)
Myle ze im bardziej dojrzala jest kobieta tym lepiej bedzie jej sie ukladac ze starszym mezczyzna. Tak wiec jesli marza wam sie starsi partnerzy to takich wlasnie szukajcie :)
24 styczen 2012 - korekta nosa. Dr Stepniewski. JUZ PO!!! JESTEM TAAAAKA SZCZESLIWA !!!

Awatar użytkownika
Kleo1989
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kleo1989 » 18 wrz 2010, 19:55

Tosia "Myle ze im bardziej dojrzala jest kobieta tym lepiej bedzie jej sie ukladac ze starszym mezczyzna. Tak wiec jesli marza wam sie starsi partnerzy to takich wlasnie szukajcie :) "

Zgadzam się!!! Również czuję się bardzo dojrzała,jak na swój wiek,mam chłopaka,który jest 3 lata ode mnie starszy,a jesteśmy razem już ponad 6 lat i z jego strony ZERO PLANOW NA PRZYSZLOSC ---> (mooning - (evilgrin ,więc jak już przyjdzie czas na zmiany-rozglądam się na 100% za starszym mężczyzną!!!!

Idealiste-daj czas Waszemu małżeństwu i tak jak inne koleżanki-również uważam-zobaczysz ,co z tego wyjdzie (yes) (nod "Albo w prawo,albo w lewo" -zobaczysz,czy warto , 3 mam kciuki (sun
Nosek ,broda 23 MARCA 2010 dr Stępniewski
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 93#p577593" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=740" onclick="window.open(this.href);return false;
ES VHP- 450 cc 21 MAJ 2010drŻukowska
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 18 wrz 2010, 20:02

Kleo1989 pisze:Myle ze im bardziej dojrzala jest kobieta tym lepiej bedzie jej sie ukladac ze starszym mezczyzna. Tak wiec jesli marza wam sie starsi partnerzy to takich wlasnie szukajcie :) "[/b][/i]
I tu się w pełni zgadzam (giggle
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
Kleo1989
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Kleo1989 » 18 wrz 2010, 20:05

Michitko, wcale nie jest tak łatwo znaleźć TEGO NORMALNEGO I KOCHANEGO (angel mmhmm.. Chyba,że ja mam z tym problemy (giggle (giggle
Nosek ,broda 23 MARCA 2010 dr Stępniewski
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 93#p577593" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=740" onclick="window.open(this.href);return false;
ES VHP- 450 cc 21 MAJ 2010drŻukowska
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=300" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 18 wrz 2010, 20:08

Kleo1989 pisze:Michitko, wcale nie jest tak łatwo znaleźć TEGO NORMALNEGO I KOCHANEGO (angel mmhmm.. Chyba,że ja mam z tym problemy (giggle (giggle
Nie mówię, że łatwo, bo łatwo z pewnością nie jest..tym bardziej by był na poziomie i wolny (giggle
ALe mnie np łatwiej się dogadać z takim niż z takim w moim wieku
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”