Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 02 lut 2008, 21:39

misialeczek24, to zalezy jak trafisz. Ja poprostu wiem w jakie dni maja dostawy, wiec rano jak otwieraja sklap to ja juz stoje i czekam :p A ceny-raz jest drozej raz taniej ;) ja podalam ceny w £ (jakby co). Zawsze bedac w tk-max bralam do przymiezenia rozmiar 10, ale ostatnio zauwazylam ze wiekszosc roz 8 tez na mnie pasuje, a w mniejszym rozmiarze jest wiekszy wybor zazwyczaj... :roll:
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 02 lut 2008, 23:29

Ale jazda,ja tez w Primarku kupuje zazwyczaj pizame,w skarpetkach mao chodze wiec nie,ale rajsotpy tam nabywam 8-) Ghosdog ,ja mieszkam w glasgow,niestety/stety tylko do 14lutego,a tu jest w cholere primarkow,moglysmy sie wczesniej spotkac i umowic na jakies zakupy,szkoda :x
Ja osobiscie lubie ciuchy w New look,niedrogie a naprawde ciekawe.
Fajnie tak pogadac o sklepach bo to jest akurat to co lubie ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 03 lut 2008, 01:03

Londyjka dzięki za zaproszenie :p Napisz kochana jak się czujesz w początkch ciąży :-) Pozdrowionka ;)

Ghostdog pozdrawiam Cię serdecznie, a w przyszłości życzę ślicznego i zdrowego dzidziusia PDT_Love_05

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 03 lut 2008, 01:13

Nadia,dzieki PDT_Love_08 o dziwo nic mi nie jest,nie wymiotuje,nie mam nudnosci,gdybym nie miala juz powiekszonego brzusia i piersi nawet bym nie uwierzyla,ze jestem :p No dobra,czasami,przewaznie z rana gdy sie obudze boli mnie brzuch(codziennie-to tez byl znk,ze od sameo poczatku wiedzialam,ze jest cos nie tak) :-D A to normalne,ze prawie od samego poczatku ten brzusio sie powiekszyl? Bo mama mi nie wierzy,mowi,ze to dlatgo,ze duzo jem. Ale ja zawsze duzo jadlam,a ten brzuch mimo wszytsko od poczatku byl taki inny ni po przejedzeniu ;)
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 03 lut 2008, 05:12

Ach Londyjko...widzisz my tu sobie wpisujemy w opis UK albo Wielka B...a tak blisko mieszkalysmy ;)
Nadio...jak patrze na Nasza Klase-to wszystkie moje kolezanki juz maja przynajmniej jedno dziecko a sa w moim wieku....ja taki jakis spowolnieniec bede przez ta zagranice...ale jak beda dzieci to zycze im tatusiowego wzrostu i rzes(hehehh) i reszte to juz po mnie hehehhe....zobaczymy co bocian przyniesie...ale to za okolo 2-3 latka.buziam
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 03 lut 2008, 12:52

Londyjka to super, że czujesz się dobrze, najważniejsze, że nie męczą Cię nudności i wymoity, a brzuszkiem się nie przejmuj, u każdego jest inaczej ;)
Ghostdog kochana, ale zobaczysz jak takie małe dzieci odmładzają, więc się nie martw na zapas ;)

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 03 lut 2008, 12:59

ghostdog, ja mam 25 lat a w naszej klasie podan polowa ma dzieciaczki... a ja tu mysle o cyckach ,ustach , dietach itd... czy cos ze mna nie tak laski???? dziecko napewno chcialabym ale tak za 2-3 lata... jakos tak czuje ze chcialabym jeszcze poszalec.. kurcze brak mi matczynego instynktu czy jak to tam inaczej okreslic... wiecie o co chodzi...

Awatar użytkownika
toxic
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: toxic » 03 lut 2008, 13:05

fondle, ja mam 22 lata i wiekszosc z mojej klasy juz ma dzieci. Dla mnie to jest proste, ale chcesz dziecko albo nie. Ja narazie pociagu zadnego nie widze u siebie, ale bardzo lubie dzici. Pomysle o tym kolo 30. Moze to i pozno, ale narazie nie jestem gotow na "etat" 24/7.
24 MARCA 2010 Dr.Kasprzyk 265 TRF - w koncu je mam :)

http://pdgm.pitapata.com/j3qqp2.png

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 03 lut 2008, 13:06

Fondle ja Cię doskonale rozumię, bo będąc w Twoim wieku też nie miałam instynktu macierzyńskiego, każda z nas jest inna :-) A jak Twoje cycuszki :?:

Awatar użytkownika
anne21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: anne21 » 03 lut 2008, 15:43

ja tez mam 22lata i czasami chcialabym miec dzidziusia,a za chwile nie.jakos nie czuje sie na silach zebym mogla miec dziecko,oczywiscie kiedys na pewno za jakies 5lat,ale wczesniej nie :|

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”