Dziewczyny policje odrazu zawołałam tzn tą kobietę co prowadzi moja niebieską kartę , oni mi nawet załatwili obdukcje za darmo. Mąż przeprowadził sie właśnie do teściowej, a ona jest w szpitalu. Z kasą też u niej ciężko bo pracowała w dużej firmie w cegielskim w poznaniu i ta firma upadła. Obecnie pracuję jako sprzątaczka i jest w szpitalu a żyje z odłożonych pieniędzy i ma jeszcze jednego syna na utrzymaniu

. ( brata mojego męża ).
Obecnie to mieszkam na wynajmię płacę 850zł + rachunki ale w zime to wychodzi nawet 2tys bo jest ogrzewanie na gaz. Także planuję się stąd wyprowadzić na pokój do kogoś, bo sama nie dam rady. rzeczy swoich nie wziął jeszcze... powiedziałam mu że wyjechałąm na kilka dni do skorzęcina i że ma nie dzwonić jak wrócę to zadzwonie. Wściekły był jak cholera że nie ma czystych ciuchów dokumentów z firmy ani nic,.
Powiedziałąm mu , ze ma to na własne życzenie i że do siebie może mieć żale. To jeszcze Mi bezczelnie powiedział , że jak go przeproszę to jets skłonny mi wybaczyć i wrócić,
Nie będe tego komentować... bo aż żal.
Co umiem robić ? Hmmm nie wiele

Uczyłam się w handlówce , pracowałam w różnych sklepach, jako opiekunka do dzieci ( do 3 rodzeństwa na raz ) . I przy dzieciach mam chyba duże doświadczenie poprostu dzieci Mnie relaksują. Jakiś czas pracowałam jeszcze jako sprzątaczka a później w pubie.
Pracy podejmę się każdej tylko nie mam co z małym zrobić. Więc najbardziej pasowałaby Mi opieka nad jakimś dzieckiem u kogoś lub u Mnie w domu zebym mogła w tym czasie zająć się i Moim dzieckiem. Jak teściowa wyjdzie ze szpitala to tylko popołudniówki albo nocki , Może na nocki wyrwę jakieś wykładanie towaru na markecie albo coś w tym stylu. Do tego nie potrzeba wielkiej inteligencji :).
Dziękuję że jesteście ze mna.