dzisiejsze związki

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Natashka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Re: Miłość?Przywiązanie?A Moze strach przed samotnościa?

Post autor: Natashka » 16 sie 2010, 20:21

Dziewczyny troche Mnie nie bylo, niestety będę tutaj tteraz coraz rzadziej. Wyrzuciłam gnoja z domu :( znowu Mnie pobił . Jestem w trakcie szukania intensywnie pracy . Zostałam bez grosza przy duszy.
Mam juz dwie oferty na oku ale czekam aż siniaki zejdą bo w takim stanie raczej mnie nigdzie nie przyjmą.
Naszczęście kościół mnie troszkę poratował dał 50zł nie jest to jakaś fortuna ale i tak dla mnie dużo.
Jeżeli wpadłybyście przypadkiem na jakieś ogłoszenie pracy z poznania tak żeby nie kolidowało to z opieką nad synem to bardzo proszę o wpis.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 16 sie 2010, 20:35

Natashka! i dobrze! tylko go nie przyjmuj z powrotem! (yes)
trzymam kciuki zebys znalazla przyzwoita prace! bedzie dobrze!
jakie masz wyksztalcenie? co mozesz robic?
jakie jest Twoje minimum zyciowo-utrzymaniowe?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Lubka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Lubka » 16 sie 2010, 20:50

natashka popieram ewe-tylko go nie przyjmuj z powrotem!!!!!! z kasa napewno bedzie ciezko na poczatku zwlaszcza, ze wyszlo to teraz tak nagle, ale moze popros tesciowa o pomoc no i maz łaski tez nie robi, ze na dziecko da, bo to jego obowiazek. Mam nadzieje, ze pomyslalas o czyms takim jak obdukcja po tym pobiciu bo napewno sie przyda...
12.07.10Nagor460cc/520drBroma
16.12.10wymianaNatrelleMX370drBroma
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... &start=110" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 32#p637332" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 76#p642476" onclick="window.open(this.href);return false;
http://beautywpolsce.com/forum/viewtopi ... 82#p655082" onclick="window.open(this.href);return false;

Awatar użytkownika
gosienka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: gosienka » 16 sie 2010, 21:26

natashka jesli on wroci bo niby moze to wez walizki i pojedz do tesciowe,niech zobaczy i pomoze,chodz na tydzien,i pogon go,co za dran,nie miesci mi sie to w głowie (trans

tygrysica26
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: tygrysica26 » 17 sie 2010, 00:52

a ja bym posza do tesciowej sie pokazac jak mnie skurw....urzadzil...
01/2010-anatomiczne pod mięsień Mentor 345cc
BOSKIE

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 17 sie 2010, 08:22

tygrysica26 pisze:a ja bym posza do tesciowej sie pokazac jak mnie skurw....urzadzil...
Dokładnie, i na policję jako ofiara przemocy domowej. Z pewnościa nie jest to miłe, ale takim krokiem zabezpieczasz sie przed nim...
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
violaaaaa
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: violaaaaa » 17 sie 2010, 11:13

Nataska, idz na policje i do lekarza. Nie musisz nikomu mowic, ze poszlas, ale takie papiery sie 'w razie czego' bardzo przydaja. Powinnas sie zabezpiecyc i miec dowody na 'w razie czego'.
Skncentruj sie na sobie i dziecku. Na poczatku napewno nie bedzie latwo, ale warto zaplacic te cene za SWIETY SPOKOJ. Nie ma w zyciu nic wazniejszego jak spokoj, powrot do normalnego domu. To jest wazne tez dla Twojego dziecka.
Trzymaj sie!
Powiekszanie piersi 22/08/2009: dr. Jarlinski, 325cc MPlus okragle Mentor, pod miesien.

'The path to wisdom is not being afraid to make mistakes...'

Awatar użytkownika
Natashka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Natashka » 17 sie 2010, 14:53

Dziewczyny policje odrazu zawołałam tzn tą kobietę co prowadzi moja niebieską kartę , oni mi nawet załatwili obdukcje za darmo. Mąż przeprowadził sie właśnie do teściowej, a ona jest w szpitalu. Z kasą też u niej ciężko bo pracowała w dużej firmie w cegielskim w poznaniu i ta firma upadła. Obecnie pracuję jako sprzątaczka i jest w szpitalu a żyje z odłożonych pieniędzy i ma jeszcze jednego syna na utrzymaniu :(. ( brata mojego męża ).

Obecnie to mieszkam na wynajmię płacę 850zł + rachunki ale w zime to wychodzi nawet 2tys bo jest ogrzewanie na gaz. Także planuję się stąd wyprowadzić na pokój do kogoś, bo sama nie dam rady. rzeczy swoich nie wziął jeszcze... powiedziałam mu że wyjechałąm na kilka dni do skorzęcina i że ma nie dzwonić jak wrócę to zadzwonie. Wściekły był jak cholera że nie ma czystych ciuchów dokumentów z firmy ani nic,.

Powiedziałąm mu , ze ma to na własne życzenie i że do siebie może mieć żale. To jeszcze Mi bezczelnie powiedział , że jak go przeproszę to jets skłonny mi wybaczyć i wrócić,

Nie będe tego komentować... bo aż żal.

Co umiem robić ? Hmmm nie wiele :( Uczyłam się w handlówce , pracowałam w różnych sklepach, jako opiekunka do dzieci ( do 3 rodzeństwa na raz ) . I przy dzieciach mam chyba duże doświadczenie poprostu dzieci Mnie relaksują. Jakiś czas pracowałam jeszcze jako sprzątaczka a później w pubie.

Pracy podejmę się każdej tylko nie mam co z małym zrobić. Więc najbardziej pasowałaby Mi opieka nad jakimś dzieckiem u kogoś lub u Mnie w domu zebym mogła w tym czasie zająć się i Moim dzieckiem. Jak teściowa wyjdzie ze szpitala to tylko popołudniówki albo nocki , Może na nocki wyrwę jakieś wykładanie towaru na markecie albo coś w tym stylu. Do tego nie potrzeba wielkiej inteligencji :).

Dziękuję że jesteście ze mna. (kiss

Awatar użytkownika
majamajamaja
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: majamajamaja » 17 sie 2010, 17:13

Nataszko, bardzo szybko poszlo i bardzo dobrze.
Ten gosc to jakies brednie plecie normalnie.

Wiem, ze teraz jestes w kryzysowej sytuacji, ale nie mysl o sobie w ten sposob, ze nie masz wystarczajaco inteligencji.
Praca w supermarkecie i po nocy to chyba bardzo przejsciowe rozwiazanie, bo kasy z tego nie bedziesz miala wystarczajacej na nic. Tylko zmeczenie.
Pomysl z dzieckiem w Twoim wypadku wydaje mi sie duzo bardziej ludzki.
Moze masz jakichs dobrze sytuowanych znajomych z dzieckiem do popilnowania? Zawsze kontakt inny.
15 kwietnia 2009 - Brzuchanski, powieki

Awatar użytkownika
bluebeleczka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: bluebeleczka » 17 sie 2010, 20:36

maja ma racje. przestan o sobie zle myslec bo wlasnie brak wiary w siebie zorganizolalo ci takie zycie. zmiana metody wskazana.
nataszko, to ze nie jestes pania prezes nie znaczy ze jestes od takowej gorsza. wazne jak ty siebie w tym swiecie widzisz. czesto jest ciezko i czesto musimy isc na kompromis ale uwierz mi beda ciezkie chwile, kryzysy ale po jakims czasie zacznie sie przejasniac. zobaczysz jak wszystko sie juz ustabilizuje zaczniesz oddychac pelnia i bedziesz z siebie dumna.
teraz jest strach o jutro.
najlepsza praca rzeczywiscie bedzie opieka nad dziecmi. wielu ludzi pracuje dlugo i maja problem z odebraniem maluchow. przekop internet, gazety, sasiadow. spruboj zorganizowac jakies referncje, sama zamiesc ogloszenie.
postaraj sie zorganizowac pieniadze od swojego meza. juz teraz moge ci powiedziec ze przysluguja ci i dziecku alimenty od niego i dodam ze sprawe masz wygrana. dobrze ze zglosilas to wszystko, bardzo madra z ciebie dziewczynka.
mysle ze koszty adwokata on tez bedzie musial pokryc. poki co jakas pomoc spoleczna, cokolwiek co dostarczy ci troche grosza. idz do tesciowej niech ci pomoze, niewazne ze jej ciezko, ty masz male dziecko a ona niech ciagnie z syna potwora.
najwazniejsze...........nie pozwalaj mu wrocic bo bedzie juz tylko gorzej. (punch (punch (punch
zycze sily i wytrwania.
"Life is a stupid game, but atleast the graphics are awesome!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”