Wychodzę za mąż cz.II

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Re: Wychodzę za mąż cz.II

Post autor: GosiaczEq » 12 lip 2009, 17:43

Juz mam plan co do tego wesela bez os towarzyszacej:D
mam pytanie z innej beczki, macie jakies linki do wiazanek slubnych?? i wystroju kosciola?
bo ja chce miec kolroowe kwiaty w kosciele, ale nigdzie nie widziaalam, no i nie wiem czy tak sie nei robi , czy po prostu kazdy chce biale???
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 13 lip 2009, 16:55

Dziewczyny jestem juz po ślubie applaus

Wszystko sie udalo jak zaplanowalismy, pomimo ze pogoda nie dopisała. Moge wkleic kilka fotek jak chcecie. :-D
Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 13 lip 2009, 19:36

doma1982 pisze:Dziewczyny jestem juz po ślubie applaus

Wszystko sie udalo jak zaplanowalismy, pomimo ze pogoda nie dopisała. Moge wkleic kilka fotek jak chcecie. :-D

no pewnie że wklejaj 8-)
gratuluję PDT_Love_09 PDT_Love_09

a jak jest w ogóle z tymi kwaitami - jak pisze Gosia - jak jest kilka ślubów jednego dnia? jak wtedy wygląda dekorowanie kościoła itd..? jeśli każdy ma inne wizje dekoracji itd na przykład
27 kwietnia '09 - dr Broma - mentor round 325cc HP PDT_Love_16

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 13 lip 2009, 21:34

sam czytałam kiedyś, że pary z tego samego dnia się dogadały co do wiązanek i wyszło ich dużo taniej :-)

doma1982 gratulacje i czekamy na zdjęcia :-D
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 14 lip 2009, 11:02

Trzeba mieć to wyczucie, to minimum, ten takt, komu trzeba, komu można, komu nie, komu tak. Bowiem każda kobieta dobrze o tym wie: komu trzeba, komu można, komu tak, komu nie:)))

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 14 lip 2009, 11:51

Doma - przepiękna para PDT_Love_09
miałaś slicznie ułożóne włosy, podobają mi się takie fryzurki - nie jakieś skomplikowane upięcia, które wyglądają jak misterna robota sztabu fryzjerek na styl Marii Antoniny, tylko takie naturalne, słodkie.. śliczne ^^

Kasiaczek - no własnie, to się wydaje być najrozsadniejszym. ale jak ktoś chce mieć przykładowo kolorowe, a ktoś inny białe - to co, na szybko się je zdejmuje..?

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 14 lip 2009, 17:03

doma śliczniutko i piękniutko 8-) jeszcze raz gratulacje PDT_Love_01

sam no pewnie tak tylko ciekawe kto to robi :-| wyobrażam sobie jak ksiądz w sutannie z ministrantami lata po kościele i zmienia kwiatki :badgrin:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
doma1982
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: doma1982 » 14 lip 2009, 17:28

Dziewczyny przede mna tez byl jeszcze jeden slub....my mielismy na 17.00 a oni na 16.00. Musielismy sie dogadac z tamta para w sprawie strojenia kosciola. Dobrze ze zgadzalismy sie co do koloru kwiatow. Wynajelismy firme ktora nam zdobila kosciol sztucznymi kwiatami, swiecami..itp. Wygladalo to cudnie, goscie byli zachwyceni wystrojem....i ja sama tez ze to tak ladnie wyszlo. Na poczatku bylam sceptycznie nastawiona do strojenia sztucznymi kwiatami(marzyly mi sie prawdziwe) ale powiem wam ze wygladalo to bardzo naturalnie, prawie jak zywe.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 14 lip 2009, 17:41

no ja właśnie chcę mieć zupełnie inne niż standardowe ustrojenie, dlatego boję się, że bedzie kilka slubow i bede musiala isc na kompromis :doubt: . Poza tym kolezanka mi powiedziala, ze w 1 z kwiaciarni to strojenie kosciola kosztuje 2tys! to az nie moglam uwierzyc
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

samanta_kafe
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: samanta_kafe » 14 lip 2009, 18:10

doma1982 pisze:Dziewczyny przede mna tez byl jeszcze jeden slub....my mielismy na 17.00 a oni na 16.00. Musielismy sie dogadac z tamta para w sprawie strojenia kosciola. Dobrze ze zgadzalismy sie co do koloru kwiatow. Wynajelismy firme ktora nam zdobila kosciol sztucznymi kwiatami, swiecami..itp. Wygladalo to cudnie, goscie byli zachwyceni wystrojem....i ja sama tez ze to tak ladnie wyszlo. Na poczatku bylam sceptycznie nastawiona do strojenia sztucznymi kwiatami(marzyly mi sie prawdziwe) ale powiem wam ze wygladalo to bardzo naturalnie, prawie jak zywe.

aha ;) dobrze wiedzieć ;)
chociaż mi to się marzy taki ślub na egzotycznej plaży, z dala od rodziny (szczególnie rodziny mojego chłopaka :p ) itd.. ^^

k_asiaczek pisze:sam no pewnie tak tylko ciekawe kto to robi :-| wyobrażam sobie jak ksiądz w sutannie z ministrantami lata po kościele i zmienia kwiatki :badgrin:
no ja wlasnie też się zastanawiałam jak to wygląda :badgrin:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”