Na emigracji-czyli jak sie odnalezc ?cz.3

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 28 sty 2009, 00:00

Ja juz w Pl....pare godzin a czuje ze przytylam z 5kg.... nie powiem,ze byly dwa objadki....od trzeciego wymowilam sie.... :p ciaska....a dobilam sie barszczem i kapusniaczkami...takie ciasto fransuckie z farszem kapusciano-grzbowym.....pycha...ale rozpycha....

Rano lece dalej....obiecuje sobie ...zjesc mniej...a lazania w Sfinksie we Wroclawiu juz mi sie marzy....a tu dopiero polnoc.... :roll:

....droga do pl byla....ostanie 500km we mgle....i chyba dostane mandat.... :badgrin: bo cos mi czrwonym po oczach blysnelo... :? i nie wiem juz czy mam sie martwic o wyskoosc mandatu... :( ale znajac moje uwielbienie do szybkiej jazdy...bedzie trzeba pozegnac sie z paroma euro...ale powiem szczerze to moim zdniem...policja stala....w niedozwolonym miejscu....normalnie ich tam nigdy nie widywalam.... :roll:
W Pl jedza jak baranki....i te dziury nasze kochane....moje cycki uloza sie do konca w tydzien na naszym polskim asfalcie... ;)
ghostdog pisze:A tak z drugiej strony...to jak mi sie kiedys dziewczynka urodzi( kilka lat maybe) to bedzie pozniej znak zapytania...ze ona plaska a Mamie sie takie piersi trafily hihihi
...doczytalam to wlasnie....leze i placze..... rzeczywiscie jak wytlumaczyc.... hmmm wiesz kochana corus....geny po ojcu u ciebie wziely gore....ale nie martw sie znam dobrego lekarza....genetyka-plastyka....500cc....i Twoje DNA wraca do normy rodzinnej... ;)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 28 sty 2009, 00:02

Londyjka pisze:Annoush, niestety wyszedl mi syn,wiec sie nie sprawdzilo :)
Chyba,ze lekarz sie pomylil :badgrin:
Jesteś pierwszą osobą, od której słyszę, że się nie sprawdziło, ale w końcu to tylko zabawa :-) W siódmym miesiącu, przy sprzęcie jaki teraz mają, to lekarz musiałby chyba niedowidzieć ;)
ghostdog pisze:A tak z drugiej strony...to jak mi sie kiedys dziewczynka urodzi( kilka lat maybe) to bedzie pozniej znak zapytania...ze ona plaska a Mamie sie takie piersi trafily hihihi
Ale za to będzie miała wyrozumiałą mamę, która będzie popierała ewentualną decyzję o powiększeniu 8-)
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 28 sty 2009, 00:06

Anielicanrw pisze:Ja juz w Pl....pare godzin a czuje ze przytylam z 5kg.... nie powiem,ze byly dwa objadki....od trzeciego wymowilam sie.... :p ciaska....a dobilam sie barszczem i kapusniaczkami...takie ciasto fransuckie z farszem kapusciano-grzbowym.....pycha...ale rozpycha....
Aniolku jestem zazdrosna!!! :evil:
Anielicanrw pisze:Rano lece dalej....obiecuje sobie ...zjesc mniej...a lazania w Sfinksie we Wroclawiu juz mi sie marzy....a tu dopiero polnoc....
spoko nie zaluj sobie!!!!
Anielicanrw pisze:....droga do pl byla....ostanie 500km we mgle....i chyba dostane mandat.... :badgrin: bo cos mi czrwonym po oczach blysnelo... :? i nie wiem juz czy mam sie martwic o wyskoosc mandatu... :(
pamietam jak sama dostalam mandat w de...koszmar...duzyyyyyyyyy byl,moim zdaniem przesadzony
baw sie dobrze babe!!!
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Antonelka
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Antonelka » 28 sty 2009, 00:08

i chyba dostane mandat.... :badgrin: bo cos mi czrwonym po oczach blysnelo... :? i nie wiem juz czy mam sie martwic o wyskoosc mandatu... :(
no ładnie, ładnie...
jak jechałaś 200 z hakiem po niemcach na ograniczeniu, to chyba powinnaś się martwić (a może i wybrać sobie 4 tyg z całego roku na chodzenie piechotką :oops: )

ale chyba nie będzie tak źle... ;) może to czyjeś stopy były, albo awaryjne :roll:

baw się dobrze i pozdrów ode mnie wrocek ;)

pzdr
pozdrawiam, Antonelka (sun (flower)

Zapraszam do polubienia nas i tutaj (makeup FACEBOOK

Facet - przedmiot do przytulania

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 28 sty 2009, 00:27

Antonelka pisze:ale chyba nie będzie tak źle... może to czyjeś stopy były, albo awaryjne
wiesz tez tak pomyslalam...bo jechali prawie wszyscy na przeciw mgielnych...wlaczali i wylaczali....ale sie pocieszam... no 180km/h bylo....rower mi zostaje i rolki jak mi na miesiac wezma....poczekam jak cos przyjdzie...bede sie martwic.... ;) ...chyba pelny brzuszek i mowa polska mnei tak optymistycznie nastawily....

Antonellka a co u Ciebie...Tz kochana zyjesz??? gdzie sie podziweasz???
Wpadnij do Kolonii na karnawal...w tym roku postanowilam wziasc czynny w nim udzial...i szukam tylko stroju....

Tak Wrocek kochana miescina....troszke rozkopana prawie jak po wojnie.... :| ale da sie przezyc... i bys kiedys ze mna sie wybrala.... :p

Boze Dziewczyny ja sobie z Wami tak gadu gadu...a teraz bylam w toalecie....mysle co mnie cholerka tak czolo piecze...ciagnie...krem mnie uczulil czy co....patrze w lusto.....a ja ofiara euforii z przyjazdu do Pl....zmaponialam,ze o 22 nalozylam sobie henne na brwi... :oops: teraz to mnie pali czolko o tarcia ....hmmm coz nie powiem jak wygladam... makijaz bede miala jutro ...piekny.... :badgrin:...jak jutro uslysze za mna tekst...ta to spojrzala na mnie spod....czarnej brwi.... :oops:

czarnulka21
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: czarnulka21 » 28 sty 2009, 01:58

Sam, Londyjka gratuluje . Beda rosly male ksiezniczki .
Moj maz tez zawsze mowi ze chcialby chlopca,a ja ze dziewczynke,ale przeciez najwazniejsze zeby zdrowe bylo:)

Awatar użytkownika
ghostdog
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: ghostdog » 28 sty 2009, 02:28

Oj to dobrze Kofane ze sie tak troche posmialyscie ;) 8-)

Anieli to ja mam wrecz na odwrot...co pojade do PL to zgubie nadmiar sadelka...a lece juz w czwartek odpoczac po pracy, stresach i sesji...na tydzien ale trafily mi sie bilety za 15 f w dwie strony lacznie...mam nadzieje ze lotow Ryanair nie odwola ...tfu tfu...
2006 Latkowe cycuchy
2008 Kasprzykowe powieki
botoxik here i come:)

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 28 sty 2009, 13:38

annoush pisze:Londyjka, chodziło mi o to: http://jolmys.webpark.pl/ Ciekawa jestem, czy się zgadza
annoush... mi sie sprawdzilo... :-D wyszla coreczka...hihi :oops: :p

...wczoraj , moj maz mowi do mnie tak: "baaardzo sie ciesze kochanie ... ze bedziemy miec malutka...wozek moze byc rozowy !!!!!!!!!!! :o
ale lepiej ,zeby byla podobna do ciebie ! " :badgrin:
i dodal po namysle: http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 000003.gif
"nastepnym razem...tylko na pieska -i wtedy na bank bedzie chlopak !!! " http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... /urwis.gif
:badgrin:
COS W TYM TEZ MUSI BYC !
ja doskonale pamietam...ten ranek ...w genewie...hihihihi :oops: :oops:
(wtedy tez mialam dni plodne ... wiec nie moglo byc inaczej ;) )

...i tak sobie teraz mysle...ze, jesli teraz bylby chlopczyk...balabym sie ,ze nast. razem ,tez bedzie... :oops:
bo ,jakbym miala/mogla wybierac... to wolalabym miec jednak dwie dziewczynki...hihi...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hii/24.gif

poza tym ,u nas w rodzinie... rodzily sie ostatnio same male kobietki ! :shock:
(kazda po roku!!!)...wiec beda mialy super kontakt ze soba !!! 8-)
a takiemu jednemu rodzynkowi (wsrod tyyylu bab :badgrin: )...bylo by pewnie smutno ... :(

londyjka... pewnie jestes teraz niezla cycatka, cooo ???http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... thii/4.gif
ponoc ,z dziewczynka...piersi sa mega duze ...hehe 8-)
nie dziwie sie wiec, ze nie chcesz wracac...do starych rozmiarow... :badgrin: ;)

...ja tez sobie jeszcze troszke powieksze ... http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... hihihi.gif

wiecie... jeszcze sie dzisiaj nie zdazylam pomalowac nawet :oops: ...
lepiej nie patrze w lustro ! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 20jezy.gif :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 28 sty 2009, 17:21

Wlasnie az tak mi nie urosly,tylko rozmiar,czyli z a do b, a liczylam na troszke wieksze http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... erbaty.gif moze pod koniec sie jeszcze powieksza...Nie dowiem sie wiec jak to jest miec balony,bo implantow tez za duzych nie chce . Boje sie,ze po karmieniu nawet by mi to co mialam nie zostalo...tragedia!http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 6_218v.gif

annoush, ten test to nie wydaje mi sie wiarygodny,nie sadze,zeby kazda kobita z jednego rocznika w danym miesiacu zaplodniona miala rodzic np dziewczynki ,to geny i inne czynniki graja tu role ;) ale to tylko zabawa. Wczoraj natomiast robilam z mezem znowu obraczka o szklanke i wyszlo jak zawsze- dwie dziewczynki!

A dzisiaj mialam pobierana krew na cukier i zelazo...zobaczymy co tez mi wyjdzie... od jedzenia samych slodyczy...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Poli
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: Poli » 28 sty 2009, 17:54

Londyjka pisze:Wlasnie az tak mi nie urosly,tylko rozmiar,czyli z a do b, a liczylam na troszke wieksze Obrazek..
Poczekaj az zaczniesz karmic :badgrin: , to sie dopiero powieksza, jak beda po brzegi wypelnione mlekiem i twarde jak kamien ;)
Ja przed ciaza milam A , podcza ciazy B , a podczas karmienia C a najlepsze jest to, ze byly takie ksztaltne i okraglutkie :cry: , teraz troche wiszace :(

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”