Na emigracji- czyli jak sie odnaleźć ?:)

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 29 sty 2008, 16:23

Londyjka, no co? bo nie rozumiem... jakis czas temu w tv mowili ze znaleziono zamkniety burdel i uwolniono dziewczyny zmuszane do prostytucji w tym glownie polki... i to bylo w birmingham.. wiec nie rozumiem co to za mina??? stwierdzam tylko fakty.. ale jak powiedzialam takie rzeczy zdarzają sie wszedzie!!!

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 29 sty 2008, 21:20

fondle, jak tam nowe cyce sie maja :?: ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 29 sty 2008, 21:37

fondle pisze:Londyjka, no co? bo nie rozumiem... jakis czas temu w tv mowili ze znaleziono zamkniety burdel i uwolniono dziewczyny zmuszane do prostytucji w tym glownie polki... i to bylo w birmingham.. wiec nie rozumiem co to za mina??? stwierdzam tylko fakty.. ale jak powiedzialam takie rzeczy zdarzają sie wszedzie!!!
powiedz mi,czy wszytskim cos juz odbija? mina okreslala ze bylam w szoku, ja nie wiem naprawde co jest grane juz nigdzie odezwac sie nie mozna! :| Nawet emotikonki wstawic...jakas nerwowosc opanowala forum czy co...???
A duzo Polek pracuje jako prostytutki legalnie za granica robiac nam reklame,niestety :cry: moja znajoma pracowala w hotelu gdzie rozne Polski przychodzily w tym celu na pare godzinek...
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
fondle
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty
Kontakt:

Post autor: fondle » 30 sty 2008, 17:52

Londyjka, spoko spoko myslałam ze uznałas to za cos głupiego... co do legalnej pracy jako dziwki to ja nic nie mam bo to wlasny wybor ,ja tylko mowilam o tych co jednak nie chcialy ale juz nie ciagnijmy tego tematu, i to moja wina bo niepotrzebnie z tym wypaliłam...
misialeczek24, cycuchy sa w coraz lepszej formie i juz zostaly pokochane jak własne!!! jutro pojade po staniczek to tego diabelskiego triumpha ( bylam juz w 3 i wylko w 1 mieli model ale nie rozmair) podobno to juz ostatnie sztuki bo nowa kolekcja bedzie... juz bym chciala wystawiac a tu jeszcze czasu a czasu... a co tam u ciebie? jak tam pojebany kolega hehe???

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 30 sty 2008, 19:47

fondle pisze:cycuchy sa w coraz lepszej formie
super ciesze sie bardzo razem z toba ;) :!:
fondle pisze:jak tam pojebany kolega hehe???
heheh teraz to pierwszy mowi mi czesc :badgrin: i jest bardzo ale to bardzo grzeczny i mily :roll: ;)
•1operacja-(przed rozmiar B)-5.10.2007-325&375 cc HP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar D
•2operacja-19.12.2008-450&500 cc VHP Eurosilicone-Dr.Kubasik-rozmiar E/F(wymiana implantow na wieksze i usuniecie CCz lewej piersi)
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 sty 2008, 19:50

fondle spoko,myslalam,ze cale forum jest "zaciotowane"(wiesz przez kogo) i juz nic nie mozna sie odezwac nigdzie :o ,ale dobrze,ze jest oki.
A z tym co napisalas to jestem przerazona bo myslalam,ze takie cos zdarza sie w krajach tj jak Niemcy czy Wlochy,ale Anglia...shit :x Oczywiscie Francja jest dla mnie najpiekniejszym krajem ale narazie nie stac mnie by tam zamieszkac a W.B. daje jednak wiecej mozliwosci finansowych niz inne kraje,ale cos za cos... :? jednak strach mnie oblecial,ale pewnie tu gdzie jeszcze mieszkam tez takie cos sie zdarza.
"Jeśli szczęście się do nas uśmiecha, trzeba z tego korzystać i starać się mu dopomóc, tak jak ono pomaga nam."Paulo Coelho

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 30 sty 2008, 20:25

Londyjka pisze:fondle spoko,myslalam,ze cale forum jest "zaciotowane"(wiesz przez kogo)
?????????????????co to znaczy :roll: :oops:
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 sty 2008, 20:52

ehh,nic,nie bede zaczynac takiej farsy,chodzi o zupelnie inny watek. :roll:

Awatar użytkownika
misialeczek24
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: misialeczek24 » 30 sty 2008, 21:07

Londyjka pisze:ehh,nic,nie bede zaczynac takiej farsy,chodzi o zupelnie inny watek. :roll:
mam nadzieje oh(w1 i jak przeprowadzilas sie juz :?:
(angel

Awatar użytkownika
Londyjka
Specjalista Beauty
Specjalista Beauty

Post autor: Londyjka » 30 sty 2008, 23:06

misialeczek,za dwa tyg. mieszkanie juz mamy,napisalam kilka postow wyzej wszystkie szczegoly,jak cene itp.z pytaniem czy to drogo (440 f za 2 pokoje,kuchnia,lazienka itp. tam wszystko napisalam) ;)
Ale cholerka,ostanio tak tesknie za...(moze to smieszne jak na moj wiek) mama,ze czasem rycze... :cry: Czy ktos tez tak ma?

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”