Dziewczyny czy wierzycie w astrologie i sens znaków zodiaku

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 27 maja 2005, 20:43

Don Kichot...z tego,co mi sie przypomina,to juz o tym pisalam,ze to raczej oczywiste,iz nie tylko data urodzenia na wpływ na to, jacy jestesmy...;)
pozdrawiam;)
she

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 16 cze 2005, 22:07

Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
ETNAA
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: ETNAA » 17 cze 2005, 09:56

wow! Piękne!!

Awatar użytkownika
agatha_s
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: agatha_s » 17 cze 2005, 12:45

Witajcie,

w sumie fajny wątek :lol: ja jestem rybą, ale nie typową, jestem silna i zdecydowana, ale czasami jak mnie dopada melancholia to jest ciężko.

Ogólnie bardzi wierzę w astrologię, mam swojego znajomego astrologa, który bardzo mi w życiu pomógł, choć nigdy nie zafundowałabym sobie horoskopu na jakiś długi okres czasu. Jeśli chodzi o horoskopy mam takie przekonanie "że nic nie jest napisane w kamieniu" i sami jesteśmy panami własnego losu. Astrologia pozwala nam raczej lepiej zrozumieć samych siebie lub to co jest dookoła - choć powiem szczerze, że im więcej wiem tym wydaje się być głupsza :wink:

Uwielbiam też tarota, zajmowałam się tymi kartami przez wiele lat, mają w sobie coś naprawdę mistycznego. Przekazy tarota są czesto bardzo zaskakujące i pełne mądrości, zresztą są to karty raczej filozoficzne i raczej nie powinny służyć do przewidywania konkretnej przyszłości.

No właśnie sam fakt, że jestem rybą potwierdza to, że muszę wierzyć we wszystkie "takie różne".

Mój mąż jest lwem, niby zgodnie z ogólną charakterystyką związek ryby i lwa to powinna być porażka, ale nam się układa doskonale.

Pozdrawiam,

Ewinia
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: Ewinia » 18 cze 2005, 16:54

ja nie wierze ale byc moze to dlatego ze moja matka ma na tym punkcie obsesje dochodzi do tego ze jak facet jest z jakiegos jej nieprzychylnego znaku zodiaku to od razu jest splawiany,dlatego ja w cos takeigo po prostu nie wierze
I will be perfect

she
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: she » 18 cze 2005, 17:22

Piekny ten bodypainting...
po prostu niesamowity..
she

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 25 cze 2005, 21:35

Czy jest na forum ktoś kto tworzył parę skorpion-lew?
Jeśli tak,to jakie refleksje i czy może z tego wyniknąć cos dobrego? :D

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 27 cze 2005, 18:42

ulsy27 pisze:Napiszcie prosze, jak postepowac z facetem-Strzelcem. Jestem zodiakalna Panna i jest nam sie ... ciezko dogadac
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”