Zabawne powiedzonka i inne przedziwne pomysły naszych dziec

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 28 wrz 2007, 21:30

Nie moge się powstrzymać, żeby Wam nie przedstawić Misia od jeszcze innej strony. Znalazłam właśnie te zdęcia (mój M. nic mi nie wspomnial nawet o nich :x ) i umarłam. Oto Miś-miłośnik zwierząt:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20100.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20094.jpg http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20084.jpg
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

Awatar użytkownika
nesia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: nesia » 28 wrz 2007, 21:38

hahhha jest super, a kózki jakie grzeczne:-D Ale co go tak zaciekawilo na 3 fotce [smilie=happy.gif] :badgrin:
23.02.07 - ;)

Uroda to weksel honorowany na całym świecie za okazaniem.
Giacomo Casanova

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 28 wrz 2007, 21:43

Wiesz, nesia, on jest bardzo uświadomiony (aż za bardzo ;) :badgrin: )
Przez ¿ycie trzeba przejœÌ z godnym przymru¿eniem oka, daj¹c tym samym œwiadectwo nieznanemu stwórcy, ¿e poznaliœmy siê na kapitalnym ¿arcie, jaki uczyni³, powo³uj¹c nas na ten œwiat. (S.J. Lec)

fenka29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: fenka29 » 01 paź 2007, 04:34

Moja 5-letnia wówczas "przedszkolanka" z głęboką zadumą i nostalgią w głosie zwierza się swojej koleżance, jak to było super, gdy byłe "małe":
- ehhh... nie musiałyśmy chodzić do przedszkola...., ani wstawać rano, ani sprzątać zabawek.....Caaaaaaaaaały dzień mogłyśmy się tylko bawić.....
koleżanka na to:
- nooooooooooo i nawet kupkę mogłyśmy w pampersy robić........
(rozwalił mnie ton i tęsknota za tymi "wspanialymi nieodwracalnymi latami")

Mój tato często zwracał się do mojej córki puszek okruszek..a często w uproszczeniu "puszka" lub "puszeczka". Ktoregoś dnia moja kilkuletnia córcia ze smutkiem z głosie pyta, dlaczego dziadek tak brzydko na nią mówi?
- Jak???? - pytam z niedowierzaniem
- noooooooo konselwa......- odpowiada córcia.....
03.08.2006 - anatomy 350 pod gruczo³ - BRZUCHAÑSKI
25.02.2009 - odwrĂłcenie implantu - poprawka
12.01.2026 wymiana implantów - okrągłe 450 - Brzuchański

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 01 paź 2007, 20:16

A ja miałam wczoraj śmieszną a zarazem niezręczną sytuację z moim prawie 5 letnim synkiem. Chcieliśmy z mężem pobaraszkować :-D ale dzieci zajęły nasz pokój(oglądały bajkę) poszliśmy wiec na łóżko mojego syna, w pewnym momencie wchodzi do pokoju a my
w jednoznacznej sytuacji(ale pod kocem) mówimy
- wyjdź, zaraz przyjdziemy

a on już zza drzwi(widząc co sie dzieje)
- no co, łóżko mi chcecie zniszczyć. :badgrin:
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

Awatar użytkownika
Olutek
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: Olutek » 02 paź 2007, 22:42

Moje dwie córki ostatnio wzięły się za poważne tematy. Starsza Ola pyta się młodszej Ani- Co chcesz robić jak będziesz duża, chcesz być piosenkarką, panią doktor czy KUCYKIEM PONY :oops: ? I jak myślicie kim chce być moja 5-cio letnia miłośniczka koni? :roll:

I kolejne śmieszne powiedzonko sprzed chyba dwóch lat
- starsza strofuje młodszą- " nie zakładaj nogi na nogę bo Ci się na nogach FLAKI porobią"

I jeszce jedno ,ale to już było dawno temu,jak Ania była jeszcze niemowlaczkiem. Poprosiłam wtedy trzyletnią Olę, żeby poszła do pokoju malutkiej zobaczyć czy śpi. A Ola na to- nie mogę mamusiu, bo ja tak głośno trzaskam nogami :-D
08.2006 plastyka brzucha-dr BrzuchaĂąski - JUÂŻ PO!!!
02.04.2008-lipo brzucha gĂłrnego+plastyka nosa - JUÂŻ PO!!!

Marzy mi siĂŞ jeszcze biust!!!

Awatar użytkownika
Jennys
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Jennys » 03 paź 2007, 09:51

Dziewczyny, no nieźle, świetne są te Wasze dzieciaki. A te wspomnienia z młodych czasów.... :roll: :badgrin:
Mój synek wczoraj na pytanie, co robił w przedszkolu (a wcześniej pytałam go, czy mu się podobało), odpowiedział:
- Mamusiu, nie pytaj mnie w kółko, co robiłem, co robiłem, co robiłem, co robiłem (i tak z 10 razy ;) )
I tyle sobie pogawędziliśmy :badgrin:

Awatar użytkownika
katrinn
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: katrinn » 03 paź 2007, 11:32

Zmieniłam kolor włosów,i mój młodszy synek skomentował to w ten sposób " wies co mamusiu te twoje włosy są trochę ładne, lepse byłyby niebieskie ale rozowe, dziewcyńskie"
16.05.07- plastyka brzucha ju¿ po [smilie=happy.gif]

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 03 paź 2007, 14:31

Przefarbowałam własy z blond na brązowe mój 3 letni synek tak zareagował:
- Ha, Ha, Ha wyglądasz jak chłopak :-D
a moja 10 miesięczna córeczka zaczęła płakać i "bić" mnie po twarzy :badgrin:

Awatar użytkownika
wictory
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: wictory » 03 paź 2007, 18:20

No nieźle, można się pośmiać z tych dzieci- podobno dzieci właśnie nie lubią zmian.
A mój synek wczoraj miał przedstawienie, na którym niestety nie mogłam być, więc mówię mu,że mi przykro ,że nie mogłam być i go zobaczyć. On po chwili przychodzi i mówi
- a wiesz mamusia, wszyscy rodzice na to przedstawienie przynosili dzieciom prezenty
oczywiście kłamał :-D (nieźle to sobie wymyślił)
Dr. Skupin 17 marca 2008 - HP 300cc

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”