Oj Malgosiu, mi juz sil na starania zabraklo....robilam to w koncu prawie ponad 3 tygodnie ...lacznie ze striptizem(bez cyckow sie wstydzilam :lol: )To bylo po tym jak powiedzial ze cos musimy zrobic...widocznie ja sie staralam a on byl bardzo chlodno nastawiony do mniie

Po prostu zastanawiam sie ...jezeli w zeszlym roku bylismy razem ponad 4 lata a ten polazl do innej laski...to moze mialam pecha w doborze faceta....bo wedlug mnie nie mozna sie tak nagle zmienic, taki charakter, postepowanie i traktowanie predzej czy pozniej wyjdzie na jaw...u niego po 4,5 roku
Dziekuje za komplementy i naprawde musze powiedziec( ponownie) ze czuje sie super sexy i swiadoma czaru jak nigdy i chodze naladowana jakas adrenalina...bo inaczej padla bym juz dawno na twarz :? staram sie super wygladac....dzisiaj po pracy jak on wrocil ze spaceru z pieskiem i z tym kolega ktory z nami mieszka(przystojniacha :twisted: ) to patrzyl sie na mnie i patrzyl az mi sie glupio zrobilo......
I jeszcze wazna sprawa upewnilam sie wczoraj czy uzywal gumkowego zabezpiecznia jak byl w zeszlym roku w polsce i przyrzekal ze tak i wiem ze w tym wypadku nie klamie i jest rozsadny i w takie lekkomyslne zabawy sie nie bawi.....
Do tego i ja ze swojej strony napisalam mu ze nigdy nie sprowadze nowego chlopaka do domu(bo to bedzie niesmaczne)...tak i jak on sie zobowiazal ...a on mi odpisal ze na pewno sie zdziwie ale on nie miaby nic przeciwko temu...
Ja na to ze nasz dom to azyl,bezpieczne miejsce , przystan i tak ma zostac....i na tym stanelo.
Jak moja przyjaciolka to przeczytala to zaraz go zwyzywala...a mi sie wydaje ze on chcial pokazac albo jaki on to nie jest wspanialomyslny ..albo faktycznie...juz sama nie wiem
Malgosiu-kochanemu mezczyznie zawsze mozna duzo okazac , gorzej jak na to nie zasluguje....wiec taki telefon i slowa milosci na pewno wywolaja radosny usmiech na twarzy :)
I wiesz ze moi Ukochani Rodzice tez wlasnie nazwali go EGOISTA!!!!