Pająki i inne robactwo-fobia z której nie moge sie wyleczy

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 cze 2006, 12:59

hehe - Gracja, gdyby nie moje pajaki w sypialni, to bym miala cala zgraje bzykow :x
- sprzatam w domu !!! http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1371.gif

ale ja mialam dzisiaj okropna noc :x - okna pozamykane, drzwi tez - cala spocona pod kolderka lezalam... ... goraco jak w piekle - myslalam ,ze sie udusze ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20sie.gif

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... dobrze.gif

jessssssssssu, jak ja ich nie cierpie !!! :8-0:

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 13 cze 2006, 17:42

jezu :shock: ja tam wole zgraje much niz jednego pająka :shock: :shock: :shock:

dzis bylam na plazy i tak sobie leze na ręczniku i czuje ze cos po mnie łazi, wiec sobie tak bez patrzenia to strzepnełam, ale to dalej łazi, patrze a to PAJĄK :!: :!: :!: :!:
zaczełam sie drzec jak pojebana i od razu ręcznik w góre i sio z plaży, boshee myslalam ze umre, od razu mnie wszystko swędzialo, i myslalam ze sobie skóre z obrzydzenia ściągne bleeeeeeee :?
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
gracja
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty

Post autor: gracja » 13 cze 2006, 17:47

Dominicana pisze:jezu :shock: ja tam wole zgraje much niz jednego pająka :shock: :shock: :shock:
Ja też!! Dominicana twoja opowieść o pająku na plaży mnie zmroziła. Chyba mi się odechciało plażowania :? :roll: Jerry skąd pająk na plaży????Mam normalnie ciary na całym ciele :?
...czemu ze wszystkich pragnieñ na ¶wiecie to Ty mnie wybra³e¶.....

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 13 cze 2006, 21:48

hehehe - juz Cie widze na tej plazy, Dominicana... :lol: :lol: :lol:

http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... traszy.gif

dzisiaj spokoj- muszyska brak !!! 8) :wink:

Awatar użytkownika
sarenka
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: sarenka » 13 cze 2006, 22:39

dziewczyny no bez przesady, a ten pajączek założę się że wystraszył się bardziej od Ciebie Dominicana :D

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 13 cze 2006, 23:16

...na plazy :shock: :shock: ja bym zrbila to samo,opalanie z glowy :chain: wredne pajaki :evil:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
Dominicana
Uzależniona Beauty
Uzależniona Beauty
Kontakt:

Post autor: Dominicana » 14 cze 2006, 08:36

sarenka pisze:dziewczyny no bez przesady, a ten pajączek założę się że wystraszył się bardziej od Ciebie Dominicana :D
chyba gnojek sie nie bał bo ciagle biegł w moja strone a ja z koleżanka wrzeszcałam, potem wzielam buta i zaczełam go okładac po ryju ale on sie wtapiał w piach i wyłaził :peur:

fuuu do teraz mnie wzdryga jak pomyśle ze chodził po moich plecach :roll: :?
29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli ju¿ po i bardzo szczê¶liwa:)

Awatar użytkownika
crabro
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: crabro » 14 cze 2006, 10:27

Nie przepadam za pająkami, choć lubię owady. To moje zamiłowanie, muszę wam powiedzieć....... (mam nadzieję że nie jest coś ze mną nie tak :?: ) Zdarza mi się nawet jeszcze w tym wieku hodować gąsienice :!: .....lubię robić zdjęcia owadom w makro, mam ich sporo....Pająki budzą przede mną respekt, nigdy nie wiem czy któryś nie chce mnie przypadkim upalić :shock: Jedynymi owadami których nienawidzę są karaluchy. Są takie obrzydliwe :!: :evil: :evil:

Awatar użytkownika
margo706
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: margo706 » 14 cze 2006, 11:55

Ja nie nawidze pajakow,ale mialam jednego prywatnego ptaszinka Nikodema,ktorego bardzo lubialam,on mnie bronil przed innymi pajakami,jak zobaczylam np w wc pajaka to bralam nikodema,zeby se go zjadl.moj pajak byl prawie tak duzy jak dlon-teraz juz go nie mam umarl.

Awatar użytkownika
szyszunia
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: szyszunia » 14 cze 2006, 12:37

dzis jak jechalam w tramwaju to jeden taki maly chodzil mi po ramieniu,ja nie nawidze pajakow a jak go zobaczylam to wszystkie wlosy na ciele mi stanely :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”