Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 25 sty 2009, 01:18

a ja chyba spierniczyłam dzisiaj rozmowę :roll:
ja nie wiem o czym gadać z facetem po 30-tce, naprawdę tak się mówi, ale lata różnicy robą swoje -naprawdę

chyba zaczne odpuszczać...ja nie mam ochoty by widział we mnie tylko ładną buzię...ale my zbytnio tematów nie mamy, za dużo nasz dzieli...to nie ma sensu
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 25 sty 2009, 14:49

Michi, nie spinaj sie tylko wyluzuj. Ja wszystkich facetow mialam w przedziale 27-30 i nigdy nie mialam problemow z porozumieniem. Ta roznica wieku naprawde nie jest tak straszna jak sie wydaje, tylko ty za bardzo o tym myslisz.
BADZ SOBA i to wystarczy.
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 26 sty 2009, 10:51

michi... jak nie masz o czym z nim gadac, to sobie lepiej go odpusc... :doubt:
NIC NA SILE !http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... i/1323.gif

(masz racje...czasami roznica wieku robi swoje... :!: ... duuuzo zalezy tez od charakteru !!!
jak mialam 22/23 lata...to poderwalam sobie profesorka z mojej uczelni... :|
kuuuurde... nie wiem ,co ja w nim widzialam !!! :oops:
czulam motylki w brzuchu i mnie jakos jaral...(podobal sie na uczelni prawie wszystkim laska... wiec miec go- oznaczalo w jakims stopniu -byc lepsza !!! :badgrin: (uwielbiam wyzwania ! :badgrin: )
robilam wszystko... i go w koncu zdobylam ! :oops:
ale gosc okazal sie w ogole nie w moim typie...........http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... 978huh.gif

ciesze sie ,ze nic z tego nie wyszlo !!! uffff!!!!!!!!!! :x
patrzac z perspektywy czasu, wiem, ze bylabym z nim baaaardzo nieszczesliwa...)

michi ,teraz ciagnie cie do starszych (normalka) a za 5-7 lat pewnie bedziesz chciala z dwa lata przynajmniej mlodszego od siebie...hihi ;)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 sty 2009, 12:37

po prostu uważam, że nie ma to sensu --nawet jak mnie do niego ciągnie

i boję się jak cholera zawieść ...na nim..

a jego co może ciągnąć do mnie ... ochota na mnie bym przyjechała, a potem wio --nie znam ciebie :roll:

ja dziś mam takie dolinarskie podejście, że nie wiem
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 26 sty 2009, 14:50

Samanthii pisze:jak mialam 22/23 lata...to poderwalam sobie profesorka z mojej uczelni...
Sam, powiedz jak tego dokonałaś, pliiiissss :-) ja sama teraz kombinuje jak tu podejść swojego promotora :p

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 26 sty 2009, 16:40

Samanthii pisze: michi ,teraz ciagnie cie do starszych (normalka) a za 5-7 lat pewnie bedziesz chciala z dwa lata przynajmniej mlodszego od siebie...hihi ;)
nie ma regul. ja jak mialam troche ponad 20 to interesowali mnie najbardzej tacy ze 2- 5 lat starsi, bo w moim wieku to strasznie dziecinni mi sie wydawali. potem roznie, jak mialam 29 to mialam nawet romans z 18-tolatkiem hehe, ale zasadniczo wole facetow mniej wiecej w swoim wieku. tak plus minus 5.
ale nie ma regul moim zdaniem.

a mi strasznie zleeeeeeeee, tesknie jak dzik.
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 26 sty 2009, 21:37

ewawawa pisze:a mi strasznie zleeeeeeeee, tesknie jak dzik.
Ewcia, musisz wziąć się w garść. Sama mówiłaś mi, że takie stany są przejściowe ;) Jutro będzie lepiej, miejmy nadzieję :-)
Michitka pisze:a ja chyba spierniczyłam dzisiaj rozmowę :roll:
ja nie wiem o czym gadać z facetem po 30-tce, naprawdę tak się mówi, ale lata różnicy robą swoje -naprawdę

chyba zaczne odpuszczać...ja nie mam ochoty by widział we mnie tylko ładną buzię...ale my zbytnio tematów nie mamy, za dużo nasz dzieli...to nie ma sensu
Michitka, rób tak, jak Ci serducho podpowiada. Jeśli nie masz z nim o czym rozmawiać, to może faktycznie trzeba dać sobie spokój... Ale z drugiej strony rozmowa na gg czy przez telefon to nie to samo co na żywo. Ja bym jeszcze tego tak nie przekreślała ;)

I nie dołujemy się!! Dziewczyny, piersi do przodu i głowy do góry :-D

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 26 sty 2009, 22:19

Wiem, że sms, skype czy telefon to nie to samo....ale ja i tak mam przeczucie, że on kogoś ma....nie wiem dlaczego :roll:

może lubi skakać z kwiatka na kwiatek --skoro po 30tce a niby nikogo nie ma, dziwne co

<może gej :badgrin: >

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 26 sty 2009, 22:36

Michitka pisze: może lubi skakać z kwiatka na kwiatek --skoro po 30tce a niby nikogo nie ma, dziwne co
<może gej :badgrin: >
czyli ze i ja dziwna jestem. to napewno.
nie wiem czy usprawiedliwiaja mnie przeszle zwiazki ( w tym dwa dlugase i ze wspolnym mieszkaniem) i zwiazeczki.
moze lesbijka? :?

Michi, ludzie sie rozstaja, traca bliskich, rozne rzeczy sie dzieja na tym swiecie.
nie uogolniaj tak.
kejt_1987 pisze:
ewawawa pisze:a mi strasznie zleeeeeeeee, tesknie jak dzik.
Ewcia, musisz wziąć się w garść. Sama mówiłaś mi, że takie stany są przejściowe ;) Jutro będzie lepiej, miejmy nadzieję :-)
nie dalam rady napisalam smsa, i teraz od 2 h juz mam z siedem od niego.
mamma, gdzie moja silna wola. ale duzo mi z nimi lepiej. niech mnie ktos mlotkiem po glowie czy co . . . :?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 26 sty 2009, 23:01

Ewa, młotek nic nie pomoże... Sama musisz chcieć to zakończyć... Wiesz, to tak jak z odwykiem... Dopóki alkoholik/narkoman nie postanowi, że na 100% chce się wyrawać z nałogu, leczenie nie ma sensu :| nikt za niego właśnie nie wykaże się silną wolą i chęcią walki... Ja tam w Ciebie wierzę, jesteś silną kobietą i dasz sobie radę z własnymi demonami 8-) Nie wmawiaj sobie tylko, że wróżby muszą się sprawdzić! To Ty jesteś kowalem swojego losu i życie się potoczy tak, jak Ty nim pokierujesz!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”