do polowy!annoush pisze:Uffewawawa pisze:film moge opowiedziec![]()
![]()
buhahaha! zartowalam
nad ranem zawsze mam wypaczone poczucie humoru
annoush pisze: O cyckach teraz myśl, operacja w przyszłym miesiącu, a Ty się po kinach włóczysz, zamiast panikować nad rozmiarem, profilem i rodzajem cięcia!
no wlasnie staram sie NIE myslec, bo potem mam dziwne sny
dzis mi sie snilo, ze jechalam autokarem pelnych babek tez jadacych sobie cycki zrobic. albo inne poprawki.
wogole to bylo jakos w hiszpanii, bo widoki za oknem takie jak w miasteczkach na costa brava typu lloret de mar czy cos . . . byl postoj na plazy na lezaczkach kolo takiej wielkiej fontanny pod palmami i polowa kobitek robila sobie pedicure, bo w folderze napisali ze po operacji przez miesiac sie do wlasnych stop nie dosiegnie. potem jechalysmy dalej, masa turystow za oknem, piekna pogoda, czytalysmy te foldery a tam plan pobytu:
dzien 1 - aklimatyzacja i zwiedzanie
dzien 2 - badania i operacja
dzien 3 - zwiedzanie pieknego cmentarza przyklinicznego z ofiarami nieudanych operacji
potem sie obudzilam
a wlasciwie to obudzil mnie groupie telefonem, ze zaraz podrzuci mi dla kogostam plyte
w sumie szkoda, bo ciekawe jak ten cmentarz wygladal. w folderze byl ladniusi, taki parczek
:o :o :o :o :o
to chyba sa pierwsze objawy drobnej paniki, co?
zareagowal jakos? usmiechnal sie? cokolwiek?kejt_1987 pisze:Zapowiedziałam się oczywiście na konsultacje,
co by nie bylo, przedmiot opanujesz na maxakejt_1987 pisze: przyjadę z rozdziałem pracy. Wypożyczyłam chyba ze 20 mądrych książek i będę się oddawać nauceMam nadzieję, że doceni moją inwencję twórczą
![]()
a moze taka walentynke, zeby sie mogl tylko domyslac, ze to od Ciebie ale nie byl na 100% pewien?kejt_1987 pisze: A na walentynkę nie wiem czy się odważę... Obawiam się trochę niezręcznej sytuacji na obronie jeśli mnie weźmie za wariatkęAle się jeszcze zastanowię
![]()
no ani ja nie mam, zasadniczo tylko decyduje czy nie czy tak.kejt_1987 pisze: Ogólnie to nie mam za bardzo wprawy w podrywaniu facetów, poprzednio to ja zostałam poderwana, a to było juz bardzo dawno temu... :?
chyba ze 2 razy w zyciu zdarzylo mi sie samej rozpoczac cos
no tak eeghh, czesciowo podolalamkejt_1987 pisze: EWCIA!!! Żeby mi to kino to było ostatni razZ Ciebie to chyba masochistka jest
Dobrowolnie wystawiać się na taką próbę... No ale skoro podołałaś to jestem z Ciebie dumna
masochistka nie wiem, ale kocham adrenaline, normalnie jestem chyba uzalezniona.
no ale od jutra nie mamy szansy sie zobaczyc przez jakies kolejne 2 tygodnie.
i naprawde pokladam w tym czasie nadzieje na rozmcie sie tego wszystkiego jakos.
Michitka
ja nie rozumiem nad czym Ty sie zastanawiasz. Koles Ci sie podoba, Londyn Ci sie podoba - to co Cie jeszcze powstrzymuje?