Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 23 sty 2009, 11:35

annoush pisze:
ewawawa pisze:film moge opowiedziec 8-)
Uff ;)
do polowy! :badgrin:

buhahaha! zartowalam ;)
nad ranem zawsze mam wypaczone poczucie humoru
annoush pisze: O cyckach teraz myśl, operacja w przyszłym miesiącu, a Ty się po kinach włóczysz, zamiast panikować nad rozmiarem, profilem i rodzajem cięcia! ;)

no wlasnie staram sie NIE myslec, bo potem mam dziwne sny
dzis mi sie snilo, ze jechalam autokarem pelnych babek tez jadacych sobie cycki zrobic. albo inne poprawki.
wogole to bylo jakos w hiszpanii, bo widoki za oknem takie jak w miasteczkach na costa brava typu lloret de mar czy cos . . . byl postoj na plazy na lezaczkach kolo takiej wielkiej fontanny pod palmami i polowa kobitek robila sobie pedicure, bo w folderze napisali ze po operacji przez miesiac sie do wlasnych stop nie dosiegnie. potem jechalysmy dalej, masa turystow za oknem, piekna pogoda, czytalysmy te foldery a tam plan pobytu:
dzien 1 - aklimatyzacja i zwiedzanie
dzien 2 - badania i operacja
dzien 3 - zwiedzanie pieknego cmentarza przyklinicznego z ofiarami nieudanych operacji

potem sie obudzilam
a wlasciwie to obudzil mnie groupie telefonem, ze zaraz podrzuci mi dla kogostam plyte
w sumie szkoda, bo ciekawe jak ten cmentarz wygladal. w folderze byl ladniusi, taki parczek

:o :o :o :o :o
to chyba sa pierwsze objawy drobnej paniki, co? :cry:
kejt_1987 pisze:Zapowiedziałam się oczywiście na konsultacje,
zareagowal jakos? usmiechnal sie? cokolwiek?
kejt_1987 pisze: przyjadę z rozdziałem pracy. Wypożyczyłam chyba ze 20 mądrych książek i będę się oddawać nauce :badgrin: Mam nadzieję, że doceni moją inwencję twórczą :p
co by nie bylo, przedmiot opanujesz na maxa :-)
kejt_1987 pisze: A na walentynkę nie wiem czy się odważę... Obawiam się trochę niezręcznej sytuacji na obronie jeśli mnie weźmie za wariatkę :roll: Ale się jeszcze zastanowię :-)
a moze taka walentynke, zeby sie mogl tylko domyslac, ze to od Ciebie ale nie byl na 100% pewien?
kejt_1987 pisze: Ogólnie to nie mam za bardzo wprawy w podrywaniu facetów, poprzednio to ja zostałam poderwana, a to było juz bardzo dawno temu... :?
no ani ja nie mam, zasadniczo tylko decyduje czy nie czy tak.
chyba ze 2 razy w zyciu zdarzylo mi sie samej rozpoczac cos
kejt_1987 pisze: EWCIA!!! Żeby mi to kino to było ostatni raz ;) Z Ciebie to chyba masochistka jest :p Dobrowolnie wystawiać się na taką próbę... No ale skoro podołałaś to jestem z Ciebie dumna ;)
no tak eeghh, czesciowo podolalam :-)
masochistka nie wiem, ale kocham adrenaline, normalnie jestem chyba uzalezniona.
no ale od jutra nie mamy szansy sie zobaczyc przez jakies kolejne 2 tygodnie.
i naprawde pokladam w tym czasie nadzieje na rozmcie sie tego wszystkiego jakos.

Michitka
ja nie rozumiem nad czym Ty sie zastanawiasz. Koles Ci sie podoba, Londyn Ci sie podoba - to co Cie jeszcze powstrzymuje?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 sty 2009, 12:19

Ewa
normalnie aż ryknęłam śmiechem na temat tego twojego snu ---no normalnie mnie przebijasz, a myślałam, że to ja mam odchyły w snach :badgrin:

ale sen naprawdę dobry ;)

ciekawe czy groupie rozpozna, że będziesz po operacji??? ---oczywiście jak go będziesz jeszcze widziała...wówczas na bank się nie opędzisz ;)

bo ja nawet nie mam kiedy do Londynu jechać :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 23 sty 2009, 12:27

ewawawa pisze:zareagowal jakos? usmiechnal sie? cokolwiek?
uśmiechnął się, powiedział, że zaprasza i zaczął sobie żartować, że o tej porze to już czas najwyższy na pierwszy rozdział ;) wymiana zdań przebiegła zabawnie i naturalnie :-) tylko to jeszcze o niczym nie świadczy...
ewawawa pisze:no wlasnie staram sie NIE myslec, bo potem mam dziwne sny
dzis mi sie snilo, ze jechalam autokarem pelnych babek tez jadacych sobie cycki zrobic. albo inne poprawki.
wogole to bylo jakos w hiszpanii, bo widoki za oknem takie jak w miasteczkach na costa brava typu lloret de mar czy cos . . . byl postoj na plazy na lezaczkach kolo takiej wielkiej fontanny pod palmami i polowa kobitek robila sobie pedicure, bo w folderze napisali ze po operacji przez miesiac sie do wlasnych stop nie dosiegnie. potem jechalysmy dalej, masa turystow za oknem, piekna pogoda, czytalysmy te foldery a tam plan pobytu:
dzien 1 - aklimatyzacja i zwiedzanie
dzien 2 - badania i operacja
dzien 3 - zwiedzanie pieknego cmentarza przyklinicznego z ofiarami nieudanych operacji
Niezłe masz te sny ;) Normalnie film możnaby nakręcić na ich podstawie :p A mi się dzisiaj mój promotor śnił :badgrin: Bossski jest PDT_Love_11
ewawawa pisze:no tak eeghh, czesciowo podolalam :-)
Częściowo? Czyli jednak cos wykombinowałaś :p
ewawawa pisze:no ale od jutra nie mamy szansy sie zobaczyc przez jakies kolejne 2 tygodnie.
i naprawde pokladam w tym czasie nadzieje na rozmcie sie tego wszystkiego jakos.
Rozmyje się, rozmyje... o ile nie zatęsknicie za sobą :roll:
Michitka
ja nie rozumiem nad czym Ty sie zastanawiasz. Koles Ci sie podoba, Londyn Ci sie podoba - to co Cie jeszcze powstrzymuje?
Dokładnie Michitka! Ogarnij się szybciutko, zamiast się zastanawiać co by było gdyby :-)

A ja się zaczynam stresowac przed dzisiejszą rozmową z byłym. Boje się jak to będzie wyglądać :? Jeszcze Mama wymyslila ze jak wpadnie w furię to może się okazać dla mnie niebezpieczny :roll: Trzymajcie kciuki, żeby mi się udało uwolnić 8-)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 23 sty 2009, 12:55

Kejt
podziwiam, że chcesz się z nim zobaczyć
ja mojego ex --nie widuję, bo nie chcę --bo wiem, że zadziałałoby to tylko gorzej i skończyło na wyzwiskach

na weekend by polecieć to czas znajdę --ale na dłużej to będzie niestety problem :roll:
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 23 sty 2009, 13:28

Michitka, nie chcę załatwiać takiej sprawy przez smsa... W końcu byliśmy razem 4,5 roku. Mimo że on ostatnio zachowywał się jak kretyn, chcę to zakończyć po ludzku... Tylko się boję jak to wypadnie :? I że mnie tak wytrąci z równowagi, że nie będę mogła sie potem pozbierać, a przecież muszę się teraz uczyć i pracę pisać :?

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 23 sty 2009, 15:47

No to problem mam już z głowy - znowu mnie wystawił, twierdzi że nie może się spotkać. Tchórz jeden :evil: Nie to nie. Miało byc kulturalnie, będzie wieczorem przez gg. Sam tego chciał.

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 23 sty 2009, 17:38

Michitka pisze: ciekawe czy groupie rozpozna, że będziesz po operacji??? ---oczywiście jak go będziesz jeszcze widziała...wówczas na bank się nie opędzisz ;)
rozpozna, bo o niej wie.
bedziemy sie widywac czy chcemy czy nie. sciezki nam sie przecinaja ciagle ze wzgledu na granie, klub, imprezy, wspolnych znajomych.

no opedze sie, bo sobie naobiecywalismy wzajemnie sie odzwyczajac.
on i tak na mnie leci, wszystko jedno jaki rozmiar ;)
Michitka pisze:na weekend by polecieć to czas znajdę --ale na dłużej to będzie niestety problem :roll:
to lec na weekend :-)
kejt_1987 pisze: uśmiechnął się, powiedział, że zaprasza i zaczął sobie żartować, że o tej porze to już czas najwyższy na pierwszy rozdział ;) wymiana zdań przebiegła zabawnie i naturalnie :-) tylko to jeszcze o niczym nie świadczy...
a Tobie sie pewnie motylki w zoladku uruchomily.
no nie swiadczy, fakt, ale fajnie i milo i tak :-)
kejt_1987 pisze:
ewawawa pisze:no ale od jutra nie mamy szansy sie zobaczyc przez jakies kolejne 2 tygodnie. i naprawde pokladam w tym czasie nadzieje na rozmycie sie tego wszystkiego jakos.
Rozmyje się, rozmyje... o ile nie zatęsknicie za sobą :roll:
napewno zatesknimy, ale musimy umiec sobie z tym radzic jakos ...
i ma sie rozmywac!
kejt_1987 pisze:No to problem mam już z głowy - znowu mnie wystawił, twierdzi że nie może się spotkać. Tchórz jeden :evil: Nie to nie. Miało byc kulturalnie, będzie wieczorem przez gg. Sam tego chciał.
co za łajza
o czym tu wogole gadac?
musicie sie OFICJALNIE rozstac, zeby nie-bycie-razem sie uprawomocnilo?
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 23 sty 2009, 18:49

ewawawa pisze:rozpozna, bo o niej wie.
ale lepiej niech nie patrzy ze zbyt bliskiej odleglosci :badgrin: ale faktycznie jak juz teraz cieżko Ci się od niego opędzić, to co to będzie po ;)
ewawawa pisze:no opedze sie, bo sobie naobiecywalismy wzajemnie sie odzwyczajac.
a ja nie wierzę jakoś że on odpuści... Jedyna nadzieja w Twojej silnej woli :roll:
ewawawa pisze:kejt_1987 napisał/a:

uśmiechnął się, powiedział, że zaprasza i zaczął sobie żartować, że o tej porze to już czas najwyższy na pierwszy rozdział wymiana zdań przebiegła zabawnie i naturalnie tylko to jeszcze o niczym nie świadczy...

a Tobie sie pewnie motylki w zoladku uruchomily.
no nie swiadczy, fakt, ale fajnie i milo i tak :-)
I to jakie motylki ;) chyba jeszcze takich nie czułam :badgrin:
ewawawa pisze:co za łajza
o czym tu wogole gadac?
musicie sie OFICJALNIE rozstac, zeby nie-bycie-razem sie uprawomocnilo?
Ewcia, ja mam na niego telefon wzięty, chociażby dlatego trzeba się spotkać :? A poza tym nie chciałam sobie robić wroga, ale jak widać chyba się nie da :doubt: Trudno, najwyżej zapłacę karę za zerwanie umowy, jakos to przeżyję :| Dopiero teraz widzę jaki on jest niepoważny, gdzie ja oczy miałam :?

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 24 sty 2009, 13:15

rozmawiałam wczoraj z tym z Anglii- --- qrcze ja nie wiem, albo go wyczuć nie umiem ---albo on jest za bardzo poważny...aż za

--nawet żartować się boję, bo nie wiadomo jak on to odbiera :roll:

Awatar użytkownika
Anielicanrw
Uzytkownik zbanowany
Uzytkownik zbanowany

Post autor: Anielicanrw » 24 sty 2009, 13:58

Michitka pisze:-nawet żartować się boję, bo nie wiadomo jak on to odbiera
Michitka...badz Ty kochana soba bo nic nie wyjdzie ze znaajomosci jesli bedziesz nei soba...naturalnosc doda ci pewnosci siebie....a tworzenie innego swojego wizerunku niz jest w rzeczywistosci...przy pierwszej konfronatcji....moze zniweczyc byc moze fajna znajomosc!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”