gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
Malowanka
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
a ja czekam całe zycie na tego własciwego i jeszcze go nie spotkałam :) Dominicana, 4 miesiące to nie tak strasznie i fajnie, że masz na kogo czekać, a jak będzie źle, zawsze możesz się nam pożalić na forum i będzie od razu lepiej

-
Dominicana
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
dzieki dziewczyny, we wtorek minie tydzien jak go nie ma

jeszcze tylko 15 tyg i bede go miec spowrotem
ehhh ale tęsknie cholernie

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)
-
Malowanka
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
zleci :) wykorzystaj czas na małą metamorfozę by padł z wrażenia jak wróci, do tatuażu dokup sobie jakąś fajną bieliznę i planuj czym go zaskoczysz, zamiast się smucić.
-
Dominicana
- Uzależniona Beauty

-
Kontakt:
nom w miedzy czasie siedze i płodze jeszcze pracę mgr

przynajmniej mam czas, bo obrona w lipcu a ja 5 stron mam na razie
ale taka piekna pogoda ze chetnie poszlabym z nim na spacerek, ehh no cóz, w sierpniu pojdziemy razem na plaże

29 lipiec 2005, nosek---> dr Skupin/ czyli juĂâÂż po i bardzo szczĂĆÂŞĂâÂśliwa:)
-
czarnulka21
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
a ja juz od 3 dni jestem smutna. Rodzinka u ktorej pracoje wyjechala na tydzien na Floryde i przez to mam tydzien wolnego. Cieszylam sie z tego bo do slubu zostalo 30 dni wiec chialam jeszcze pojechac do restauracji wszystko dokladnie pouzgadniac,skonczyc ostatnie przygotowania ,spedzic wiecej czasu z Robertem (bo oboje wracamy zazwyczaj z pracy ok 17 i jestesmy zmeczeni) ale z moich planow nic nie wyszlo. Robert od niedzieli obiecuje mi ze pojedziemy do tej restauracji ale codziennie z pracy wraca o20-21 a ja przez caly dzien siedze sama w domu i dostaje na glowe. To nie tak mialo wygladac!!!!!!!!! Dzisiaj pojechalam po niego do pracy ok 3 i sie cieszylam ze mam popoludnie dla siebie a on wsiad do auta i mowi musze jechac do pracy spowrotem

wiec sie z nim poklocilam wysiadlam i trzasnelam drzwiami. Teraz znowu siedze sama w domu i nie wiem co ze soba zrobic.Jeszcze dzis dostalam list od mojej kochanej babci ktorej nie widzialam juz ponad rok i strasznie za nia tesknie i nie chce juz siedziec w stanach !!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo chcialabym moc chociaz na chwile pojechac do polski zobaczyc sie z rodzina i znajomymi,bo tutaj nie mam nikogo poza przyszlym mezem...

-
wicherek
- Przyjaciel Beauty

-
Kontakt:
A nie możesz sama pojechac do tej restauracji

, zająć sie jakimis innymi rzeczami - pójśc do kina, na zakupy, na fitness

Po co sie denerwować o "głupoty" przed ślubem :?
Wtedy tez Ci będzie łatwiej znieść tesknotę za Rodziną

Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa.
-
viki
- Przyjaciel Beauty

czarnulka, to najzupelniej normalne, ze oboje denerwujecie sie przed slubem, ze byle glupoty wyprowadzają was z rownowagi. Skoncentruj się na slubie.
Pzdr i życze powodzenia!
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....
-
jaaa
- TOP Beauty

mi tez jst bardzo smutno- zawiodlam sie na bliskch znajomych,czuje sie potwornie,poniewaz bardzo mnie to zabolalo i nie umiem sie nie przejmowac
nie wiedzilam ze w ciagu paru minut mozna sie tak bardzo na kims przejechac kogo znalo sie tyle czasu

-
Malowanka
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
niestety czasem tak bywa, ale na pewno jest dookoła Ciebie sporo życzliwych osób, teraz skup się na nich. I czerp radość z tego że są obok
-
jaaa
- TOP Beauty

probuje mam wielu fajnych znajomych wkoncu ale skupiam uwage odwrotnie wlasnie na niepowodzeniu i na tym ze cos sie stalo i sie juz nieodstanie