Umówić sie czy nie? - dla niezdecydowanych i doradców

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 19 sty 2009, 18:15

a nie, smieci to akurat moga zabierac, no problem hahaha
ale swoich nie przynosic :badgrin:
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 sty 2009, 20:31

kejt_1987 pisze: MichiA wylot do Londynu nie byłby taki zły wcale :p Przynajmniej wiesz, że się podobasz gościowi :p
no właśnie i nie wiem czy to dobrze, co jeszcze mu może do głowy przyjść ;)

a jak to jakiś morderca, dewiant lub za bardzo mi się spodoba i będzie problem .................nie...nie...nie...... :oops: nie można tak

jest tu jakaś która by na 100% pojechała na moim miejscu?
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 19 sty 2009, 20:37

ewa, to znaczy ze moja zwiazkofobia jest wieksza niz twoja ;)
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 19 sty 2009, 21:54

może on sobie wyobraża jakąś małolatę, naiwną co przyleci co ....
ale jak mu się spodobałam ...ale i tak nic by z tego nie było

a za bilet płaci on :o
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
lil sexy
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: lil sexy » 19 sty 2009, 22:02

Michi nie zastanawiaj sie tak i lec! Co Ci szkodzi? Jak sie na miejscu okaze, ze "czar prysl" to spakujesz walizke i goodbye :badgrin: ja bym sie tak dlugo nie namyslala :-D
"Piękność jest dla kobiet ważniejsza niż inteligencja, bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie."
MD

Awatar użytkownika
marta2454
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: marta2454 » 20 sty 2009, 12:45

kejt_1987, a co ci szkodzi poznac go lepiej jak nie spróbujesz nigdy sie nie dowiesz jak to by było zyje sie tylko raz Michitka, jesli jestes pewna ze tego chcesz to do niego jedz idz za głosem serca
03.03.2010 Plastyka brzucha - dr Brzuchański :)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

Awatar użytkownika
ewawawa
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: ewawawa » 20 sty 2009, 13:56

lil sexy pisze:ewa, to znaczy ze moja zwiazkofobia jest wieksza niz twoja ;)
hahahaha, ja bym powiedziala, ze tylko jestem bardziej wygodnicka niz Ty ;) :badgrin:

Michitka, ja bym poleciala.
i nie wymyslam, tylko mam na koncie wiele takich dziwnych roznych podrozy.
the point is, ze ja to robilam dla siebie, a nie dla nich ;) tyle, ze zawsze bylam pewna, ze bede przemile widziana - w celu nabrania pewnosci zawsze dawalam sie troche prosic ;) - no ale Ty chyba jestes, nie?
Ty myslisz ze robisz to dla niego? przewartosciuj sobie moze sprawe i polec do tego londynu NA ZAKUPY a do goscia przy okazji ;)

a ja bylam wczoraj z groupim w kinie :oops:
5.02.2009 400 ES HP Brzuchański
22.02.2010 total nose again Łatkowski

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 20 sty 2009, 15:01

czyli dać się prosić czy sama walnąć, że musze na zakupy :badgrin:

ostatnio stwierdził, że jestem tylko jego :roll:

...nie wiem....zobaczymy

Ewa i jak było w kinie ;)

a tak na marginesie to dzisiaj się dowiedziałam, że mam chłopaka Włocha :o tak kumpela ze szkoły myślała (mam nadzieję, że tylko ona jedna) -tyle, że nie wiem skąd ten pomysł ;)

Awatar użytkownika
kejt_1987
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: kejt_1987 » 20 sty 2009, 23:35

Michitka, daj się prosić! :-) A potem leć ;) na miejscu, jakby (odpukać) coś nie wyszło, powiesz, że chciałaś koniecznie zakupy w Londynie zrobić i dlatego przyleciałaś :p

Ewcia, no... :evil: Ja mam nadzieję, że na filmie byliście, a nie w kinie :p My tu za Ciebie kciuki trzymamay a Ty sie z zakazańcem umawiasz. Oj, nieładnie :p

marta2454, kogo ja mam poznawać? Adoratora czy promotora? ;) Adoratora nie chcę, już go znam, a ostatnio zachował się jak bałwan. Dosyć juz bałwanów w moim życiu :roll:

A na zajęciach z promotorem qmpela pękała ze mnie ze śmiechu. "Panie doktorze, czy mógłby mi pan pomóc? Nie jestem pewna jak to zrobić/czy mam dobrze/co tu wyjdzie itp." :p a potem się patrzył i dziwnie uśmiechał :badgrin:

Dziewczynki, on jest na bank wolny. Potrzebuję teraz naprawdę lawiny rad, co zrobić, żeby zauważył, że nie jestem tylko studentką ;) Liczę na Waszą inwencję twórczą ;)

Awatar użytkownika
annoush
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: annoush » 21 sty 2009, 01:00

kejt_1987 pisze:A na zajęciach z promotorem qmpela pękała ze mnie ze śmiechu. "Panie doktorze, czy mógłby mi pan pomóc? Nie jestem pewna jak to zrobić/czy mam dobrze/co tu wyjdzie itp." :p a potem się patrzył i dziwnie uśmiechał :badgrin:
Nieee, co Ty, nie baw się z nim w takie przedszkole :-)
kejt_1987 pisze:Dziewczynki, on jest na bank wolny. Potrzebuję teraz naprawdę lawiny rad, co zrobić, żeby zauważył, że nie jestem tylko studentką ;) Liczę na Waszą inwencję twórczą ;)
Może niewinna kartka na Walentynki? Z jakąś zabawną notką i numerem telefonu? :oops: W końcu Walentynki są dla nieśmiałych ;) Ale pewnie zadzwoni dopiero za kilka m-cy, jak już skończysz studia, bo lojalni wykładowcy nie umawiają się ze studentkami ;) A skąd ta bankowa pewność, że jest wolny?

Ewa, co Ty tam kombinujesz :?:
25.05.07 - dr Kasprzyk - anatomy McGhan model 510 MX-290ml

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”