ja widziałam te rozmowy w toku, tu mozesz zobaczyc urywek
http://rozmowywtoku.onet.pl/1,1550692,1,news.html (klikajac na 2gie zdjecie - video);
1 para - on oglada filmy i gazety w poszukiwaniu inspiracji do łóżka, ona czuje sie zdradzona, nieatrakcyjna, niewystarczajaca dla niego; on tego nie rozumie podobnie jak 2 czesto zabierajacy z widowni glos panowie którzy uwazaja ze to normalne ze facet oglada a kobieta sobie cos w głowie uroila;
2- kobieta ktora po 6 latach przylapala meza na ogladaniu filmow XXX, zrobil sie z czasem brutalny w łózku; zdradził ją w koncu;
3-dziewczyna która znalazła gazety i filmy u chlopaka; czuła sie nieatrakcyjna, gorsza, niewystarczajaca itp, nie rozumie po co on to robi skoro ma ją i mówi jej ze jest piekna itp; ona jest zazdrosna o te kobiety z filmikow i dopatruje sie u nich czegos ladniejszego niz ma ona (np piersi) - boi sie ze kiedys ja zdradzi bo filmy przestana mu wystarczac i bedzie chcial sprobowac jak to jest z inna kobieta; ona nie moze z nim wspolzyc bo jej sie filmy przypominaja i jej sie odechciewa; zaczela go sprawdzac i nekac 9gdzie jestes, co robisz itp) - panowie z widowni twierdza ze ona zle robi ze go "sledzi" i ze facet obejrzy filmik i zapomina a to ona mu ciagle te filmiki przypomina bo ciagle o nich gledzi i jak mu bedzie gledzic ze kiedys ja zdradzi to on to w koncu zrobi skoro ona go o to oskarza
4-kobieta ktora na poczatku ogladala z mezem filmiki xxx i sie z nich uczyli nowych pozycji itp; potem on mial coraz wieksze potrzeby i pomysly typu trójkąt, orgia - nie zgodzila sie bo to bylo wbrew jej naturze; on odszedl do innej kobiety
Ogólnie wypowiedzi mezczyzn w stylu: to normalne ze facet oglada bo jest wzrokowcem, to tylko filmy, gazety;
wypowiedzi kobiet w z widowni: jezeli kobiecie to przeszkadza (a ma prawo) to ultimatum - ona albo filmy/swierszczyki
Wypowiedzi pani psycholog: kobiety których mezczyzni ogladaja takie filmy i probuja podobnie zachowywac sie w łóżku czesto czuja sie jak kobiety z tych filmow - jak kawal zeszmaconego mięcha; ogladanie takich scen jest uzależniające i czesto potrzeba coraz mocniejszych wrazen co niszczy zycie seksualne partnerow