czuje sie niekochana

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
ulla10
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: ulla10 » 12 gru 2006, 19:22

O nie :evil: Teraz to przegiął :|
Nie każdemu się zdarza, nie każdemu :roll: Niech się tak głupio nie tłumaczy.
To powinien być dla Ciebie znak ostrzegawczy :idea:
Trzymaj się !!!!
24.02.2017. Dr Mariusz Wysocki- CKN

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 12 gru 2006, 20:19

:shock:

Tylko teraz sa to slowa. A co bedzie pozniej, za pare lat (jesli bedziecie nadal razem)? Mysle, ze jak tak go "ponosi" to kiedys moze dojsc do rekoczynow :?
23.03.07 Kubasik 400cc HP

eve
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: eve » 12 gru 2006, 20:33

Dokladnie tak; widac ze chlopak w ogole ma Cie gdzies i zero szacunku do Ciebie; przykro mi to mowic, ale on CIE NIE KOCHA i chyba nigdy nie bedzie! Wedlug mnie nie powinnas nawet tracic czasu na olewanie go - poprostu z nim zerwij..
op. powiekszenia biustu - 20.12.06 - implanty okragle, profil sredni, 400cc. Jestem szczesliwa!!!

Awatar użytkownika
silvia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: silvia » 12 gru 2006, 21:31

...niestety Dziewczyny maja racje :cry: nikt, kto kocha nie poniza drugiej osoby... wg mnie, on Cie doi z kasy i jak wydoi do konca, to zwieje od Ciebie, mowilas przeciez ze chce jechac za granice... i cos mi mowi, ze on tam pojedzie bez Ciebie :? przykro mi Malenka, ale wszystko na to wskazuje :| oby to sie nie stalo, ale miej oczy szeroko otwarte... i nie kupuj mu do cholery wszytskiego!!! to nie tak ma byc :evil:

Awatar użytkownika
kajojlbn
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kajojlbn » 13 gru 2006, 02:35

czesc powiem wam cos za co mnie opieprzycie ;/ a mianowicie :

on pokechał z tym kolega z tymi czesciami pozniej p 20-30 zadzwonił do mnie i pow.ze kestemy zaproszeni na wieczor do kolegi a ja w tel.usłyszalam bilardzik i pytam gdzie jestes a on ojjj i pyta czy pojdziemy do niego razem wiec ja mowie przyjedz to pogadamy przyjechał i pojechałam po 22 chciałam zeby było normlanie nie chciałam zeby znajomi sie kapnęłi ze u nas taki kryzys wiec pojechalismy on niby miły ja sie broniłam az tu kolega mowi ze jakoos duzo zapłacili za ten bilard aaa on taka mina na niego i sie wydało 2 sprawa obiecał wczoraj ze nie bedzie palił a dzis pet za petem znowu nic sie ze mna nie liczy poza tym cały czas gadał o panienkch ze na polsacie po 24 taaakie duuupy było mi przykro powiedziałam ze musze jechac do domu bo na 8 rano mam badania wyszedł mnie odprowadzic Przepraszał Klękał i znowu powiedział ze spieprzyłam wieczor ;/ nawet mna szarpał ze mnie KOCHA ze jest ze mna 2 lata ze jakby mu nie zalezało to miałby mnie w dupie i pozwolił odejsc wogole 30 min.to trwało wiec mowie ze powinien tez pojechac do domu bo 1-30 byla a zgadnijcie co on zrobil ........

ja wsiadłam w taxe do domku a on ZOSTAL Z KOLEGAMII U KOLEGII ..!

i co powiecie ja siedze w domu a po nim ani śladu pewnie suuper sie bawi a ja mam jutro badania nie dosc ze stresuje sie operacja ;/ to jeszcze tu świat mi sie zawalil nich mnie ktos dobije i tak juz mi wszystk jedno ;/ !!!

[ Dodano: Sro 13 Gru, 2006 ]
A teraz powiem wam najlepsze :?

Moj facet nie wrocił do domu na noc zostal z kolega u kolegii :?

Ciekawa jestem jak sie czul jak ja wsiadałam do taxy a on mowil ze zaraz z kolega tez jada g...o prawda !!!!!!!!!

Ja jak widzicie nie spie a o 8 mam badania ;/

Pewnie było mu zawalicie patrzec mi w oczy i kłamac ze wraca do domu wiecie nigdy nie byłam tak zgonojna ciekawe co sobie znajomi pomysleli .... w sumie nie chce nawet wiedziec :cry: :cry: :cry:

Boooze co ja za idiotke z siebie robie ;/

brakuje mi slow bo odkad wrociłam to płacze boooze jak mozna tak kłamac narzeczonej prosto w oczy boooze ja juz naprawde jestem strzepkiem nerwow :cry: :cry: :cry:

Ja juz nie chce z nikim byc booze za to jaka jestem dobra za to co dla niego robie i jaka jestem moze powinnam zdradzac go na kazdym kroku boooze nigdy bym nie pomyslała ze ktos ze On tak mnie bedzie traktował boooze za co :cry: :cry: :cry:

człowiek sie tak stara świata nie widzi nie zdradza baa nawet nie patrze na innych ugotuje pomaga zawsze dopinguje podtrzymuje na duchu stara sie i tak dostaje po dupie !!

no nic trudno najwyrazniej mnie nie nalezy sie nic dobrego i najwyrazniej nie mam przydzielonej przez los takiej osoby ktora kochalaby mnie i opiekowala sie mna dała poczucie bezpieczenstwa JA TYLKO TEGO POTRZEBUJE TYLE WYMAGAM CZY TO DUZO ?

NIE CHCE PREZENTOW ANI TYM PODOBNYCH TYLKO UCZUCIA I TEGO ZEBY POCZUC SIE KOBIETA KOCHANA PRZEZ MEZCZYZNE DLA KTOREGO ONA JEST NAJWAZNIEJSZA OSOBA :cry: :cry: :cry:

Nie jest mi to dane trudno mam jeszcze mojego ukochanego pieska :* jakos moze dam sobie rade o 8 ide na badania chociaz moze pojde o 7-30 aby jak najwczesniej wyjsc z domu by nie miec czasu myslec :cry: :cry: :cry:

zaraz wstanie moja mama do pracy a ja jak siedziałam tak siedze i wiecie co wygladam jak chodzacy nieboszczyk od miesiaca nie spie nie jem to teraz sobie mnie wyobrazcie ;/
ja sama nie wiem jak jeszcze funkcjonuje chociaz przyznam ze wolałabym Przstac Funkcjonowac Wogole i prolemy same by sie rozwiazały :(

Nie zycze nikomu tego przez co Ja teraz przechodze uwazajcie dziewczyny bo mozna sie wykończyć !!!!!!!!!!!!

xenia523
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: xenia523 » 13 gru 2006, 08:21

:? wez sie w garsc dziewczyno bo to nie skonczy sie dobrze :doubt:

Poztym ile on ma lat??????? Chyba przez to swoje zachowanie chce powiedziec "Nie jestem jeszcze gotowy do wspolnego zycia"

A ty masz operacje i zamiast sie cieszyc to tylko sie martwisz i stresujesz :( :( A ciekawe czy z Toba pojedzie do kliniki tym samochodem :roll: :idea:
23.03.07 Kubasik 400cc HP

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 13 gru 2006, 09:04

oj kajojlbn!!!! odnosze wrażenie ze powinna Cie jakas kolezanka gumowym młoteczkiem porządnie walnąć w główkę... Ty masz chyba jakies skłonności cierpiętnicze ze z nim jesteś:(
Facet Cię nie szanuje, nie liczy się z Twoją osobą a TY sie nim przejmujesz...
Naprawde kopnij go w dupkę, bo zachowujesz się jak ta bita Marta z Magdy M która przyjęla po raz kolejny raz męża (który ją potwornie bił) bo przyszedł skruszony z kwiatami.... szok tak nie można ile jeszcze chcesz wysłuchiwać że coś spieprzyłaś... itp. itd...???? Zmień cos a nie zamartwiasz się - myslisz że on to zauważy????!!!!!!
18.12.2006 - tego dnia na nowo obudzi³a siê moja kobieco¶Ã¦:)

Awatar użytkownika
silvia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: silvia » 13 gru 2006, 09:42

...a ja z innej beczki - wiesz, ilu fajnych chlopakow moglabys poznac, gdyby nie ten pasozyt????? Dziewczyno, nie szkoda Ci :roll:

Awatar użytkownika
kajojlbn
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty

Post autor: kajojlbn » 13 gru 2006, 09:49

Byłam własnie na badankach on obiecał że ze mna pojdzie ale od wczoraj a w sumie od dzisiaj w nocy nawet sie nie odezwał zreszta zadnego z tych panow nie ma nawet na gg ale to nie wazne najwazniejsze ze zrobiłam badania wyniki bede miała w piatek takze akurat ;)

A on pewnie sobie śpi u kolegii pozniej beda na kompie grac itp.a do mnie sie pewnie odezwie jak uzna za stosowne :?

Ps. jesli chodzi o samochod ... i o moj zabieg rozjasnie wam sytuacje ;)

2pkt.

1.Nie jade tym samochodem

2.On WOGOLE NIE JEDZIE ZE MNA NA OPERACJE
( co lepsza powiedział mi ze juz lepszego terminu to nie mogłam sobie wybrac TYLKO przed samymi świetami i zebym nie gadala ze nie ide na Sylwestra bo ide a jak nie to On i tak pojdzie nawet beze mnie ... wczoraj sie wlasnie tego dowiedzialam :roll: :? noo pochwalił sie u kolegii a tak na marginesie dodam ze ani 1 ani 2 a tym bardziej 3 kolega nie maja dziewczyn one odeszły i oni mowia ze bardzo chcieliby zeby były przy nich i ze je bardzo szanowali na to moj ZE ON TEZ BARDZO MNIE SZANUJE ... yyy :roll: :? :roll: tylko pytanie kiedy ... :?

zarowno badania jak i sama operacja go nie obchodza nawet mi to kilka razy powiedział ze zacznie go obchodzic jak juz bedzie po a wczoraj po kilku piwach powiedział ze strasznie sie o mnie martwii w zw.z ta operacja i ze dzien w dzien mysli o niej i zastanawia sie czy dobrze robie ... pewnie nie robiłabym jej gdyby nie fakt o ktorym on sam pewnie zapomniał wspomniec : ze non stop gapi sie na cycki jakis panien i mowi ze mu sie podobaja taaakie duze zreszta juz pisałam w 1 poscie jakie ''ładne'' 2 syt.wywinął z czego 1 w moje 21 urodziny ;/

Ja juz nie wiem co mam robic jeszcze musze mu oddac taki papier dot.jego pracy ale tak sobie mysle ze moze by go poczta przesłać :badgrin: :badgrin: :badgrin:

Awatar użytkownika
silvia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: silvia » 13 gru 2006, 10:24

...nie nooo, brak mi slow :? ja wiem, ze mozna tkwic w takim zwiazku i nie miec odwagi tego zakonczyc, bo tez mialam kiedys takiego typa i przetoksyczny zwiazek :doubt: ale TO I TAK SIE KIDYS W KONCU SKONCZY!!!! uwierz mi... tylko wtedy mozesz plakac, ze tyle lat zmarnowalas i bedziesz plakala, ze nie sluchalas tych, ktore to przezyly i maja racje... Boisz sie samotnosci, brak Ci odwagi na to zeby skonczyc - ok, to rozumiem... to w takim razie majac jego, szukaj sobie nowego chlopaka, wtedy bedzie Ci latwiej zostawic tamtego... wiem, to jest trudne, ale tak mi sie wydaje, ze mozesz nie miec sily i odwagi tak z dnia na dzien z nim skonczyc bojac sie samotnosci... trzymaj sie :-)

Zablokowany

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”