i ja zostałam sama:(

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 16 maja 2009, 21:21

dżagaaa, buahaha ile on ma lat 15?:D naprawde faceci za pozno dojrzewaja:D:DD: Niech sobie wpada, niech innej uprzykrza zycie:) . Śmieszny ten koles :p
Nie muszę być idealna, ważne że jestem wyjątkowa =)

Awatar użytkownika
Michitka
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Michitka » 16 maja 2009, 21:26

Dżaga bądz silna, teraz będzie bolało, ale z czasem zobaczysz sama, że podjęłaś odpowiednią decyzję
Przeznaczenie oddaje kobietę pierwszemu. Przypadek - najlepszemu. Wybór - pierwszemu lepszemu...

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 16 maja 2009, 21:35

GosiaczEq, wiem że żałosne ale działa na nerwy...cała chodze...w moim wieku heh ale rozum ma jak 15 latek albo i gorzej
6.04.2009 - okrągłe Mentor 300cc
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 16 maja 2009, 21:41

dżagaaa, no nie dziwie sie, ale naprawde sie zachowuje jak dzieciak, tak jak sie chodzilo z chlopakiem w podstawowce ;) i odgrywało scenki przy całej klasie haha. Trzymaj się dżagunia:) my bedziemy tu probować Cię zniechęcić do niego:)) zebyś się tak nie przejmowała :-) bo szkoda marnować czasu na zamartwianie sie 8-)

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 17 maja 2009, 21:54

dżagaaa, i co u Ciebie? Trzymasz się?

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 19 maja 2009, 11:07

nie ;/ codzien płacze do takiego momentu że dławie się łzami...nie wierze że aż tak to na mnie wpłynęło...a najgorsze jest to że on wogóle nie reaguje na to rozstanie i dlatego tak bardzo mnie to boli..w ogóle mam ochotę zniknąć bo wszystko mnie wku*wia nawet matka wypomina mi pieniądze które płaci na studia i szantażuje że jak nie znajde pracy to moge zapomnieć o mieszkaniu w poznaniu heh...normalnie mam ochote sie powiesic
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
Majusia
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Majusia » 19 maja 2009, 11:27

dżagaaa, spokojnie. To wszystko się uspokoi. Musisz przetrwać te pierwsze dni, potem juz bedzie lepiej. Teraz masz wrażenie, że wszystko wali Ci się na głowę, ale tylko tak Ci się wydaje. On na razie cieszy się wolnością, ale w końcu zatęskni, a Ty wtedy (mam nadzieje), że juz będziesz na tyle twarda, że nie pozwolisz mu wrócić, nawet jak będzie skomlał pod Twoimi drzwiami...

Awatar użytkownika
GosiaczEq
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GosiaczEq » 19 maja 2009, 12:03

dżagaaa, jemu duma nie pozwala, bo to jeszcze takie zachowanie dziecinne, ze kto pierwszy zerwie ten jest lepszy ;) kiedys sie z takim czyms spotykalam, ze np facet uprzykrzał zycie lasce, zeby ona z nim zerwala, a nie on z nia, albo jak cos sie nie układało to facet 1 zrywał, zeby laske upokorzyć, no rozne dziwne pomysly maja ludzie :-) .
Szkoda, ze nie jestes gdzies blizej nas to bysmy Cię rozkręciły ;) .
A z mama to faktycznie niebardzo :( przeciez chyba wie, ze szukasz itd? i to nie twoja wina, ze nie ma pracy.. no kurcze :?
Jak bedzie Ci sie chcialo plakac to przychodz tutaj i pisz co Ci lezy na sercu, a nie bedziesz sie sama smutakować, my pocieszymy PDT_Love_02

Awatar użytkownika
dżagaaa
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: dżagaaa » 19 maja 2009, 15:02

jeny jakie wy kochane jestescie...na prawde dziekuje za to wsparcie..duzo mi daje! przeczytałam Wasze posty przestałam płakać, umyłam sie, popatrzyłam na siebie w lustrze i stwierdziłam że nie może tak być..zobaczymy na jak długo mi wystarczy tej siły ale póki ją miałam poszłam do Roostera o którym pisałam i zapytałam czy moj dzien probny jest jeszcze aktualny bo nikt sie nie odezwał..i kazali mi przyjsc jutro :-D

a moja mama to chyba nie umie być 100% mamą..jak miałam 3 lata wyjechała do pracy za granice, wychowywała mnie i babcia i zanim wróciła do kraju miałam 16 lat i byłam już po częsci wychowana..nie ma ze mną więzi i ma trudny charakter. Dla niej moje zerwanie z chłopakiem to takie proste przecież tak mnie skrzywdził i powinno mi z dnia na dzień przejsc uczucie..a ja jestem zupełnie inna i ona tego nie rozumie.

No ale zobaczymy..teraz musze sie modlić żeby mnie przyjeli..ehh
dr.Kolasiński.

Awatar użytkownika
k_asiaczek
TOP Beauty
TOP Beauty
Kontakt:

Post autor: k_asiaczek » 19 maja 2009, 16:38

dżagaaa, widzisz, z pracą się ułożyło więc teraz już może być tylko lepiej 8-) mnie np moja matka w ogóle nie wychowywała bo nie miała instynktu macierzyńskiego. wychowywała mnie babcia, a teraz moja matka po tylu latach sobie o mnie przypomniała bo pieniędzy potrzebuje :doubt:
05.03.2010-dr Kubasik HP okrągłe es prawa:400cc lewa:500cc applaus

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/ ... -event.png

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”