Dziewczyny czy wierzycie w astrologie i sens znaków zodiaku

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
Olka
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Olka » 27 maja 2005, 09:29

Jak czytam co piszecie o sobie czyli strzelcach to dochodzę do wniosku - :P jesteśmy bardzo podobne

Szczególnie zainteresowalo mnie to co napisala Frida charakterki mamy takie same (12 grudz.) i facetów z pod wagi :P (malo zazdrosnych przez co możemy czasem bez zadnych awantur wyskoczyć gdzieś z kolezankami (kolegami również) za miasto czy na piwko.
Ja równiez nie lubię mieć tego co ktoś ma i robic to co "trzeba" bo wypada itp.
Lubię byc sobą! Kocham "inność" Zawsze jak kupuje sobie np. ciuch to szukam czegoś innego, nie jest to latwe... w moim miescie.. Mieszkanie urządzam tez po swojemu, lubie zmiany.

Kocham podróże, latanie samolotem, morza, jeziora, zwierzeta - wszystkie (przede wszystkim duże psy - jest do kogo sie przytulic :lol: ) mialam kiedys dobermana - nie byl zbyt mądry, ale kochany!

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 27 maja 2005, 09:39

Witam Cleo,
Skorpiony kobiety i skorpiony mezczyzni sa zupelnie inni. Dokladnie tak jak piszesz. Moj tata byl skorpionem z 8 listopada i wlasnie taki byl jak twoj facet czyli spokojny, opanowany i cichy, rowniez byl zazdrosny w "ukryciu" czyli nie dawal tego po sobie znac i zawsze mial swoje wlasne zdanie, ale rowniez umial przyznac racje, jesli sie mylil. Jego minusem bylo to, ze byl bardzo wplywowy....ale generalnie wspanialy czlowiek :D
Kobieta skorpion, moim zdaniem jest bardzo trudna(charakter) :wink:

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 maja 2005, 11:15

jakośnie potrafie sobie wyobrazić faceta skorpiona jako powolnego i nie zazdrosnego......????????????????????
mój ojciec to skorpion chyba z 23.paźdz. - furiat, krzykacz, bezwzględny, podły, mściwy, zazdrosny, zaborczy!!!! po prostu potwór :!: :!: :!: :!:
mój były też był skorpionem i był taki sam..... oczywiście nie na początku ale jak juz przestał grać wyszło szydło z worka.....:evil: :evil: :evil:
dziś odskorpionów trzymam się zdala- od mężczyzn ma się rozumieć :!:
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Valentina
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: Valentina » 27 maja 2005, 13:18

GAGA pisze:...mój ojciec to skorpion chyba z 23.paźdz. - furiat, krzykacz, bezwzględny, podły, mściwy, zazdrosny, zaborczy!!!! po prostu potwór :!: :!: :!: :!:
...skąd ja to znam... tatuś jest skorpionem z połowy listopada... może nie do końca podły i mściwy, ale furiat jak najbardziej :!: on ma zawsze racje i nikt inny :!: ...a jak ktoś ma inne zdanie, to krzyk, że pół okolicy słyszy... i itp..
...także... to wiem na pewno... jak najdalej od facetów - skorpionów :!: ...
Kamila pisze:Witam Cleo,
Moj tata byl skorpionem z 8 listopada i wlasnie taki byl jak twoj facet czyli spokojny, opanowany i cichy, rowniez byl zazdrosny w "ukryciu" czyli nie dawal tego po sobie znac i zawsze mial swoje wlasne zdanie, ale rowniez umial przyznac racje, jesli sie mylil.
...a gdy akurat nie wrzeszczy to właśnie jest spokojny, cichy, opanowany, ale aż za bardzo... taki mruk :roll: ... a z tym swoim zdanie to jak już pisałam, on zawsze ma rację i nie ustąpi nawet jak jej de facto nie ma...
...poza tym pracoholik...
Już po operacji nosa - 7 lipca 2005 oraz chirurgicznej korekcji ust - 12 października 2005
Dr PIOTR SKUPINhttp://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... doping.gif

Awatar użytkownika
Eko
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Eko » 27 maja 2005, 13:52

Czytam opis Gagi ojca i Valentiny to czuję się jakby ktoś mego ojca opisywał - czy te skorpiony wszystkie tak mają? Podziwiam moją mamę że z nim wytrzymuje.......

Awatar użytkownika
GAGA
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: GAGA » 27 maja 2005, 14:15

Ja pod tym względem mojej mamy nie podziwiam :!: :!: :!: ja zawsze sie zastanawiałam jak ona to może znosić i nie wiem jak :?: :?: :?:
moim największym marzeniem jako dziecko było zawsze "żeby rodzice się rozwiedli" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
niestety niespełnione do dziś...... do ojca się nie odzywam od ok 7lat. omijamy się szerokim łukiem i nawet cześć sobie nie mówimy, na szczęście ułatwia to fakt że mamę odwiedzam raz na 2miesiące....... z powodu odległości i mojego braku czasu.
M³odym ludziom wydaje siê, ¿e pieni±dze s± najwa¿niejsz± rzecz± w ¿yciu. Gdy siê zestarzej±, s± ju¿ tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....

Awatar użytkownika
Don Kichot
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Don Kichot » 27 maja 2005, 15:21

Dziewczyny ja jestem skorpionem z 9 listopada, jestem stanowczy zdecydowany ....myślę, że w pewnym sęsie zaborczy, czyli typowy skorpion.
Ale czy tylko znaki zodiaku mają wpływ na naszą osobowość to rozmawiałbym raczej w kategoriach ciekawostek. Bo gdyby nasze osobowości zależały od znaków zodiaku to mielibyśmy 12 modeli postaw i zachowań . A co z horoskopem chińskim ....itd

Fajnie jest czasem u siebie lub innych doszukać się cech charakterystycznych dla danego znaku zodiaku ale dla mnie to jest tylko zabawa.
:wink:

Awatar użytkownika
Cleo
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty

Post autor: Cleo » 27 maja 2005, 16:16

Don Kichot,ja też jestem z 9 listopada i mam te same cechy co ty.Ogólnie jestem bardzo żywiłowa,impulsywna i taka właśnie jak ojcowie skorpiony,których dziewczyny wyżej opisały.
Okropny znak,ale walcze ze sobą:-)

Awatar użytkownika
Kamila
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty
Kontakt:

Post autor: Kamila » 27 maja 2005, 17:31

A jednak dziwne, bo ja takiego skorpiona nie znam. :wink: Zawsze jak mowi sie zle o skorpionach, to sie nie zgadzam, bo oceniam ich po moim ojcu. Moj tata chyba byl wyjatkiem. :D
Nigdy nie mialam powaznych starc z tata, zreszta bylam jego kochana coreczka, a on byl moim najkochanszym tatusiem :wink: :D Opanowany, spokojny, zazdrosny - bardzo, ale w latach mlodosci :wink: , jak ktos mu zalazl za skore to wtedy nie zostawil suchej nitki. Raczej balam sie o ta druga strone czyli mama - baran -straszny choleryk, krzykacz, klotliwa - szybko wybacza, wszedzie jej pelno, az czasami meczy i dreczy :) , ale jakze ma wielkie serce :shock: tylko baran jest taki :!: :!: :!: Naiwny, uczciwy, pomocny i kochajacy :wink:

pozdrawiam Kamila :)
"Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
"Uroda ciała, kondycja umysłu i ducha – to elementy wzajemnie sie przenikajace – wewnetrzna rownowaga zapewnia piekno, zdrowie i spokoj".
W każdym przypadku człowiek ponosi konsekwencje własnych wyborow.

Gość

Post autor: Gość » 27 maja 2005, 17:33

Kiedyś bardzo interesowałam się tym tematem , czytałam przerózne horoskopy , czytałam książki itp; obecnie już tak bardzo nie przywiązuję wagi do astrologii, na pewno mozna powiedzieć,że każdemu znakowi przypisane są określone cechu charakteru , ale zawsze znajdą się wyjątki.
Ja mam pomieszane cechy z dwóch znaków zodiaków- koziorożec- strzelec, jestem z przełomu tych znaków. Wspólne Cechy , które zauważyłam u mnie i u innych koziorożców to na pewno ambicja i dążenie do celu, upartość i wytrawałość, a jeżeli chodzi o cechy, które mam od strzelaca to na pewno spontaniczność, poczucie humorku i indywidualność...
Piszecie tutaj o najlepszym dopasowaniu pod względem znaków zodiaków, muszę wam powiedzieć,że mnie zawsze interesowali ci faceci, którzy według astrologii kompletnie do mnie powinni nie pasować=mój jest zodiakalnym Wodnikiem :!: :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”