czy ja go zdradzam...?

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

j.bella
Bywalec Beauty
Bywalec Beauty
Kontakt:

Post autor: j.bella » 05 paź 2007, 09:23

momentami az mi glupio czytac to co piszecie poniewaz macie racje. i czuje sie jeszcze bardziej okropnie. ale moze dzieki gorzkim slowom latwiej bedzie mi podjac jakies konkretne decyzje, an nie odwlekac wszystko w czasie. chyba dobrze mi zrobi ostra krytyka, mimo ze niektore opinbie sa krzywdzace i dzialaja mi na nerwy... ale ja wogole jestem nietolerancyjna wobec odmiennych pogladow. w tym wypadu jednak je przemysle..

Awatar użytkownika
viki
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: viki » 05 paź 2007, 09:35

j.bella, tak na prawdę wszystkie piszemy to samo. jedne mniej inne bardziej delikatnie - robisz ze swojego faceta wała z rogami a z siebie pokrzywdzona księżniczkę, do której przpyałętał sie fałszywy książę. jak fałszywy sie znudzi to zawsze mozna wrócic do wała, najwyżej zapuści włosy żeby rogów nie było widać.
Kocham mój nowy biust. Szkoda, że nie poszłam na zabieg wcześniej....

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 05 paź 2007, 11:17

dokładnie cały czas bębnimy musisz dokonac wyboru !!! ostrożnie i z przemyśleniem ale dokonać i zastosowac metodę ostrego cięcia, i nikt nie mówi że to prosty wybór zwłaszcza wtedy kiedy z Twoich postów wynika że sama nie wiesz czego chcesz.
18.12.2006 - tego dnia na nowo obudzi³a siê moja kobieco¶Ã¦:)

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 05 paź 2007, 17:40

j.bella pisze:
kaas,

w Tobie moze nikt nie zakochal sie nigdy "miloscia pierwsza" i dlatego tak agresywnie podchodzisz to sprawy... tego co prawda nie wiem, ale gdy piszesz ze takie historie przyprawiaja Cię o mdlosci taki wniosek nasuwa sie sam...
zejdź ze mnie, bo ja o zdanie w sprawie życia mojego życia osobistego nie pytam. wnioski Ci się złe nasuwają, od niedawna jestem zaręczona, jestem od kilku lat w szczęśliwym związku, więc jeśli wyobrażałaś mnie sobie jako sfrustrowaną samotnicę, której nikt nie pokochał to cosik Ci się nie udało.

Twoje zachowanie coraz bardziej niskie jest. piszesz tą swoją historię, pytasz o zdanie (nie wiem po co), a jak Ci ktoś napisze kilka słów bolesnej prawdy, to sugerujesz, ze może ten ktoś ma w życiu niepoukładane i go nikt nie kocha. Dziewczyno sorry ale po prostu Twój poziom jest żenująco niski. To że Ty sobie życie pierdzilisz i krzywdzisz ludzi wokół siebie i że ludzie nazywają to po imieniu to naprawdę nie znaczy, że tym ludziom się coś w życiu nie udaje.

p.s. nie podchodzę do sprawy agresywnie. ja podchodze do sprawy normalnie.
gosia29 pisze:dokładnie cały czas bębnimy musisz dokonac wyboru !!! ostrożnie i z przemyśleniem ale dokonać i zastosowac metodę ostrego cięcia, i nikt nie mówi że to prosty wybór zwłaszcza wtedy kiedy z Twoich postów wynika że sama nie wiesz czego chcesz.
nie tylko ona musi dokonać wyboru. nawet jesli się zdecyduje zostać przy swoim facecie.... może niech on tez ma prawo zdecydować, czy chce być z kimś, kto go tak potraktował.
ja na jego miejsu bym nie chciała 8-)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 05 paź 2007, 22:38

Sorry kaass, ale dla mnie Twoje wypowiedzi są bardzo agresywne, można swoje zdanie przedstawić na o wiele wyższym pozimie.
Poza tym ten ostry atak na j.belle jest dla mnie pozbawiny sensu ponieważ, tak naprawdę nic o niej wiemy, jaką jest osobą, jakie są prawdziwe relacje z jej partnerem itd., więc to Wasze oburzenie mnie zadziwia.
Decyzja należy do niej, dla mnie to jak po niej "pojechałyście" jest oburzające.
Nie mówię tu o wszystkich osobach, które się wypowiedziały.

Awatar użytkownika
gosia29
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: gosia29 » 06 paź 2007, 12:11

Nadia125 pisze:Sorry kaass, ale dla mnie Twoje wypowiedzi są bardzo agresywne, można swoje zdanie przedstawić na o wiele wyższym pozimie.
Poza tym ten ostry atak na j.belle jest dla mnie pozbawiny sensu ponieważ, tak naprawdę nic o niej wiemy, jaką jest osobą, jakie są prawdziwe relacje z jej partnerem itd., więc to Wasze oburzenie mnie zadziwia.
Decyzja należy do niej, dla mnie to jak po niej "pojechałyście" jest oburzające.
Nie mówię tu o wszystkich osobach, które się wypowiedziały.
Wybacz Nadia125 ale jeżeli ktoś decyduje się na takie zapytanie na forum musi się liczyć z każdym typem odpowiedzi, nie tylko z "eci peci" i "jaka ty biedna jesteś" - taki urok forum ze nie znamy się wszystkie, nie wiemy o sobie nic poza tym co napiszemy - a to co pisała j.bella zasługiwało na takie a nie inne odpowiedzi. Ostry ton niektórych postów był wynikiem tego że j.bella zachowuje się jak osiołek z wiersza i nie czyta lub nie chce zrozumieć odpowiedzi dziewczyn.
18.12.2006 - tego dnia na nowo obudzi³a siê moja kobieco¶Ã¦:)

Nadia125
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: Nadia125 » 06 paź 2007, 13:48

Ok. Gosiu, musi liczyć się z różnymi wypowiedziami, ale mnie oburzają stwierdzenia typu: jestś zwykłą K..., masz schizofrenie, powinnaś się leczyć...itd., gdzie dobry ton i kultura wypowiedzi? Nie chodzi mi o "eci peci", można powiedzieć swoje zdanie, ale na pewno można to zrobić z większą klasą.

Awatar użytkownika
ariela
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty

Post autor: ariela » 06 paź 2007, 14:11

J.Bella Ty sie zastanow czy ty kochasz swojego faceta... Bo mysle ze jesli ktos tak naprawde kocha to nie ma takich problemow jak ty. Ja jak bylam z moim facetem ktorego nadal kocham to nawet do glowy mi cos takiego nie przyszlo a dlaczego? bo poprostu inni faceci dla mnie wogle nie istnieli...
7.09.07 --> To by³ mój dzien :)

*75C*

kaass
Nowicjusz Beauty
Nowicjusz Beauty

Post autor: kaass » 06 paź 2007, 20:53

Nadia125 pisze:Ok. Gosiu, musi liczyć się z różnymi wypowiedziami, ale mnie oburzają stwierdzenia typu: jestś zwykłą K..., masz schizofrenie, powinnaś się leczyć...itd., gdzie dobry ton i kultura wypowiedzi? Nie chodzi mi o "eci peci", można powiedzieć swoje zdanie, ale na pewno można to zrobić z większą klasą.
pewne rzeczy warto nazywać po imieniu. pewne postawy na takie a nie inne "imię" sobie zasłużyły. roztkliwianie się i szukanie na siłę eufemizmów o klasie nie świadczy. czasem tylko mocne słowo jest odpowiednim komentarzem.

karolinka
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: karolinka » 07 paź 2007, 19:39

...a co... szukasz psychiatry??? ...chyba tak... jeśli z całej mojej wypowiedzi wychwyciłaś zaledwie jeden wers... :roll:[/quote]

nie, nie szukam psychiatry tylko zadziwila mnie twoja diagnoza, nawet lekarze maja problemy z postawieniem takiej disgnozy ;) , i uwazam ze to wcale nie jest mile tak kogos okreslic, kogos po kilku postach,troszke szacunku, mysle ze troszke sie zapedzilas, ale to tylko moje zdanie, ...... kurestwo, k***a nie równa sie słowu schizofrenik ;) to jest niesmaczne :doubt: , a to ze bella raz pisze tak a raz troche inaczej, to wlasnie swiadczy o tym ze ma dylemat ( chyba jasne?) ale niezanczy ze ma schizofrenie, najlatwiej kogos obrazac, nazwyzywac, a to jak my to widzimy to kazda z nas sie wypowiedziala , rowniez ja,

jak widac sama nie czytalas tego watku oprocz postow belli (wiec nie wypominaj mi ze tylko ten wers wylapalam z twojej wypowiedzi, po co mam powtarzac?) bo inaczej bys wiedziala ze mam podobne zdanie do twojego ;) ( moze troche lagoodniej wypowiedziane) ale nazywanie kogos schizofrenikiem ..... :roll: nie mam słow...... gratuluje klasy ;) ale widac, ze nie uwazasz ze mam racje co do tego, wolalas zaatakowac głupim pytaniem,
ale OK nie chce sie z tobą o nic kłócić

ponadto kass, mam wrazenie ze pojawilas sie tu na forum tylko po to by dopiec belli, ponizyc ja i zmieszac ja z blotem ( a moze ją znasz???) twoj pierwszy post wlasnie pojawil sie w tym temacie (moze sie myle jesli chodzi o twoja obecnosc na forum) ale nie o tym ... rozwniez uwazam ze twoje wypowiedzi sa bardzo agresywne i pozbawione klasy, skoro jestes taka szczesliewa to co cie interesuje bella, jej zdrada itd tylko tym sie interesujesz :?: siedzisz i czekasz co bella dzis napisze, generalnie i tak zrobi to co sama bedzie uwazala za najlepsze, nasze zdanie juz zna, nie trzeba kogos od kurew wyzywac zeby cos do niego dotarlo,

jedno jest pewne bella robisz źle, postaw sie na miejscu swojego chlopaka, pamietaj nie czyn komus tego co tobie mile, a ten nowy tez moze ci sie znudzic, kazdy ma swoje wady i zalety..... daj sobie na wstrzymanie

oczywiscie nie chce sie z nikim kłócic, ale na forum trzeba zadbac o ton wypowiedzi, czemu mamy robic tu bagno??? są rózne problemy, widocznie bella nie ma innych, dla niej ten jest najcieższy
Pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”