Moderator: Zespół I
zejdź ze mnie, bo ja o zdanie w sprawie życia mojego życia osobistego nie pytam. wnioski Ci się złe nasuwają, od niedawna jestem zaręczona, jestem od kilku lat w szczęśliwym związku, więc jeśli wyobrażałaś mnie sobie jako sfrustrowaną samotnicę, której nikt nie pokochał to cosik Ci się nie udało.j.bella pisze:
kaas,
w Tobie moze nikt nie zakochal sie nigdy "miloscia pierwsza" i dlatego tak agresywnie podchodzisz to sprawy... tego co prawda nie wiem, ale gdy piszesz ze takie historie przyprawiaja Cię o mdlosci taki wniosek nasuwa sie sam...
nie tylko ona musi dokonać wyboru. nawet jesli się zdecyduje zostać przy swoim facecie.... może niech on tez ma prawo zdecydować, czy chce być z kimś, kto go tak potraktował.gosia29 pisze:dokładnie cały czas bębnimy musisz dokonac wyboru !!! ostrożnie i z przemyśleniem ale dokonać i zastosowac metodę ostrego cięcia, i nikt nie mówi że to prosty wybór zwłaszcza wtedy kiedy z Twoich postów wynika że sama nie wiesz czego chcesz.
Wybacz Nadia125 ale jeżeli ktoś decyduje się na takie zapytanie na forum musi się liczyć z każdym typem odpowiedzi, nie tylko z "eci peci" i "jaka ty biedna jesteś" - taki urok forum ze nie znamy się wszystkie, nie wiemy o sobie nic poza tym co napiszemy - a to co pisała j.bella zasługiwało na takie a nie inne odpowiedzi. Ostry ton niektórych postów był wynikiem tego że j.bella zachowuje się jak osiołek z wiersza i nie czyta lub nie chce zrozumieć odpowiedzi dziewczyn.Nadia125 pisze:Sorry kaass, ale dla mnie Twoje wypowiedzi są bardzo agresywne, można swoje zdanie przedstawić na o wiele wyższym pozimie.
Poza tym ten ostry atak na j.belle jest dla mnie pozbawiny sensu ponieważ, tak naprawdę nic o niej wiemy, jaką jest osobą, jakie są prawdziwe relacje z jej partnerem itd., więc to Wasze oburzenie mnie zadziwia.
Decyzja należy do niej, dla mnie to jak po niej "pojechałyście" jest oburzające.
Nie mówię tu o wszystkich osobach, które się wypowiedziały.
pewne rzeczy warto nazywać po imieniu. pewne postawy na takie a nie inne "imię" sobie zasłużyły. roztkliwianie się i szukanie na siłę eufemizmów o klasie nie świadczy. czasem tylko mocne słowo jest odpowiednim komentarzem.Nadia125 pisze:Ok. Gosiu, musi liczyć się z różnymi wypowiedziami, ale mnie oburzają stwierdzenia typu: jestś zwykłą K..., masz schizofrenie, powinnaś się leczyć...itd., gdzie dobry ton i kultura wypowiedzi? Nie chodzi mi o "eci peci", można powiedzieć swoje zdanie, ale na pewno można to zrobić z większą klasą.