gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

Dziś przyjechałam do Darłowa z nim w interesach...... siedzimy w jednym hotelu, w jednym pokoju ale już na osobnych łóżeczkach i nie pozwalam mu wchodzić mi do toalety

dziwne to wszystko....
bardzo głupie uczucie wszystko takie nowe a takie stare jednak... :?
a jak tylko dostane sms albo tel to widze jak stara się zaglądać przez ramie i pyta "kto do ciebie tak pisze..." a ja na to że mój kochanek....

MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
maxi
- Specjalista Beauty

A masz jeszcze motylki w brzuszku?
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

te motylki już dawno zdechły......
mam motylki jak skakam z 4 tys metrów ale to inna historia Maxi :D
MĂâÂłodym ludziom wydaje siĂĆÂŞ, ĂâÂże pieniĂâÂądze sĂâÂą najwaĂâÂżniejszĂâÂą rzeczĂâÂą w ĂâÂżyciu. Gdy siĂĆÂŞ zestarzejĂâÂą, sĂâÂą juĂâÂż tego pewni./ Oscar Wilde
Snobizm jest jak wisienka na torcie - tylko dla wybranych. To rodzaj wtajemniczenia. Wyzwanie rzucone tyranii mas....
-
maxi
- Specjalista Beauty

A moje skubane jeszcze zyja...Gaga skoczylas sama czy z instruktorem?
-
GAGA
- Przyjaciel Beauty

na razie z instruktorem ale może dam rade jeszcze w tym sezonie sama bo na razie nie mam czasu się w d.. podrapać.
a co do związku to widzisz on siedzi ogląda tv a ja sobie z Tobą na foum siedze - tu już motyli nie bedzie....

-
maxi
- Specjalista Beauty

Moze jeszcze sie pojawia pazie krolowej...Ja jak sie pokloce lub nawet go rzuce ,to zawsze jak przypadkiem sie spotkamy, mam takie motylki jak na poczatku.I mam mdlosci a czasami nawet rozwolnienie

A on nie moze spac i jak mnie spotyka to mu sie nogi trzesa.Zawsze udajemy twardzieli ale zwykle po godzinie juz lezymy w lozeczku zaplakani i szczesliwi,ze jestesmy razem.Troche sie boje jak to bedzie bez motylkow...
-
ruta25
- Miłośniczka Beauty

-
maxi
- Specjalista Beauty

Fajne jest tylko to,ze po 8 latach wciaz sie kochamy jak nastolatki a mamy:ja 38 lat a on 48 lat.Oboje wiemy,ze takie cos trafia sie tylko raz w zyciu i chyba dlatego jeszcze nie rozstalismy sie tak naprawde.Niestety nie mozna miec wszystkiego...Ale milosc to nie wszystko, jest jeszcze zwyczajne zycie pelne problemow.A mnie jest coraz trudniej sobie z nimi radzic.Obydwoje jestesmy "po przejsciach",o ile ja swoje sprawy ulozylam i wyprostowalam to on nie do konca.
-
angelika
- TOP Beauty

mam cos dla Gagi :) i innych laseczek tez...
dla rutki wersja o pampersach mi sie podobala :)
http://kobieta.interia.pl/news?inf=779780&pge=1
hihi ja dalam linka ze zdjeciem alexa i innego faceta :) oj podzialalo
mialam widomosc na gg od bylego czy znalazlam alexowi nowego ojca
odpowiedzialam : a mial starego???
i znow opis byl..baby to jednak WIELKIE HUJE....
link warty przeczytania...
Rutka slonko ...maxi tylko gratulowac tylko takiego uczucia...
i życzyc sobie....
ja Tobie zycze....i sobie i innym :)
-
gracja
- Uzależniona Beauty

Maxi motylki po 8 latach!!!!!!

Ja o nich zapomniałam 3 lata temu :?
...czemu ze wszystkich pragnieĂĆÂą na ĂâÂświecie to Ty mnie wybraĂâÂłeĂâÂś.....