gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość
Moderator: Zespół I
-
blondi 222
- Miłośniczka Beauty

maxi ...widze ze trafilas w wypasiona dzielnice..

...ja mieszkam w Solentunie..narazie.. :twisted: :lol: ...bo jak tesciowa nie popusci to sie wyprowadzam.. :twisted:
dziewczyny ..jak macie jeszcze jakies pomysly jak ja unieszkodliwic ..to dawajcie smialo. :lover:
bo maxi pozbawila mnie ostatniej nadzieji.. beska
-
_Pysia_
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
prosto z mostu, ze jak się nie zamknie, czy nie odczepi to wyprowadzasz się z jej synem a ona nie dostanie nowego adresu :). a tak powaznie to może mąż by coś poradziła pogadał na spokojnie z mamą
...nie mĂĆÂłw nic, nie chce wiedzieĂĆÂŚ co naprawdĂĆÂŞ dzieje siĂĆÂŞ dokoĂâÂła nas...
-
ewa13
- Aktywna Beauty

-
Kontakt:
groszek pisze:a mi się wydaje że wrednej teściowej to już się nie wychowa, to tak jak z wulkanem- niby 100 lat spokoju, ale zawsze jest groźba wybuchu :D . ewa13 muszę ci powiedzieć, bo wiem z doświadczenia, że te "zwierzaki" :lol: to nieźle się kamuflować potrafią i zaatakować mogą w najmniej oczekiwanym momencie. więc zasada ostrożności - zachowana. ale powodzenia w kontaktach ci życzę.
:D Zdaja sobie sprawe ,ze moze chciec USPIC MOJA CZUJNOSC. :twisted: Ale ja sie nie dam :lol:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)
-
ilona_ol
- Miłośniczka Beauty

-
Kontakt:
moje stosunki z tesciową nie zaczeły sie zbyt pomyslnie. Po slubie zamieszkałam u męża. Teściowa sprawdzała czy mam porzadek w szafkach, poprawiała za mna odkurzanie i wogóle czułam sie u niej jak intruz.Dodam ze to ona usilnie nas namawiała abysmy u niej po slubie zamieszkali. Historia skończyła się wielką kłótnią i natychmiastowa wyprowadzką. Naszczęście mój skarbek trzymał moją stronę i wyszedł razem ze mną.Potem była półtoraroczna cisza. A że musieliśmy się czasem widywać z okazji wszelkich świąt czy rodzinnych uroczystości wiec powoli zaczęłysmy ze sobą rozmawiać.Ostatnio pewna osoba mi mówiła jak to moja tesciowa mnie przed nia chwaliła

że lepszej żony synowi życzyć by nie mogła.
Ja raczej będę dobrą tesciowa bo mam dwóch synów a na córkę już nie liczę, więc poczekam aż mi córeczkę synuś przyprowadzi

:)
-
groszek
- TOP Beauty

ja też mam 2 synków i nie wiem czy będę dobrą teściową, bo przeciez to właśnie ja wszystko o nich wiem najlepiej :lol: :lol: :lol:
-
paula
- Przyjaciel Beauty

ja też nie będę dobra teściwą dla synowej,wiem to
dla zięcia pewnie lepszą

-
syla
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Tesciowe to takie stare wiedzmy
Na poczatku są fajne milusie i takie troskliwe
Pózniej po latach jak cos jej powiesz nie po jej mysli to sie zaczyna jazda
U mie było ok. na początku zakupy kawki pogaduchy ale jak sie nie zgodziłam w kilku kwestiach no i poszła lawina.....................
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka
-
groszek
- TOP Beauty

doookładnie syla, nie ma więc co się spoufalać, trzeba na dystans trzymać i jak za bardzo się zbliży to na ogrodzenie drut kolczasty i do tego pod prąd :D . wróg to wróg!
-
syla
- Rozmowna Beauty

-
Kontakt:
Groszek
dobre :lol: :lol: :lol:
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka