Tesciowa i TY ????

gniew, miłość, nadzieja, nienawiść, nuda, obrzydzenie, przyjaźń, radość, smutek, strach, szczęście, tęsknota, współczucie, wstręt, wstyd, zazdrość, złość

Moderator: Zespół I

Awatar użytkownika
blondi 222
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty

Post autor: blondi 222 » 15 sie 2006, 08:31

maxi ...widze ze trafilas w wypasiona dzielnice.. :wink: ...ja mieszkam w Solentunie..narazie.. :twisted: :lol: ...bo jak tesciowa nie popusci to sie wyprowadzam.. :twisted:

dziewczyny ..jak macie jeszcze jakies pomysly jak ja unieszkodliwic ..to dawajcie smialo. :lover:
bo maxi pozbawila mnie ostatniej nadzieji.. beska

_Pysia_
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: _Pysia_ » 15 sie 2006, 09:52

prosto z mostu, ze jak się nie zamknie, czy nie odczepi to wyprowadzasz się z jej synem a ona nie dostanie nowego adresu :). a tak powaznie to może mąż by coś poradziła pogadał na spokojnie z mamą
...nie mów nic, nie chce wiedzieæ co naprawdê dzieje siê doko³a nas...

Awatar użytkownika
ewa13
Aktywna Beauty
Aktywna Beauty
Kontakt:

Post autor: ewa13 » 15 sie 2006, 10:10

groszek pisze:a mi się wydaje że wrednej teściowej to już się nie wychowa, to tak jak z wulkanem- niby 100 lat spokoju, ale zawsze jest groźba wybuchu :D . ewa13 muszę ci powiedzieć, bo wiem z doświadczenia, że te "zwierzaki" :lol: to nieźle się kamuflować potrafią i zaatakować mogą w najmniej oczekiwanym momencie. więc zasada ostrożności - zachowana. ale powodzenia w kontaktach ci życzę.
:D Zdaja sobie sprawe ,ze moze chciec USPIC MOJA CZUJNOSC. :twisted: Ale ja sie nie dam :lol:
Juz po operacji noska u Dr Skupina Mega zadowolona ;-)

Awatar użytkownika
ilona_ol
Miłośniczka Beauty
Miłośniczka Beauty
Kontakt:

Post autor: ilona_ol » 15 sie 2006, 10:10

moje stosunki z tesciową nie zaczeły sie zbyt pomyslnie. Po slubie zamieszkałam u męża. Teściowa sprawdzała czy mam porzadek w szafkach, poprawiała za mna odkurzanie i wogóle czułam sie u niej jak intruz.Dodam ze to ona usilnie nas namawiała abysmy u niej po slubie zamieszkali. Historia skończyła się wielką kłótnią i natychmiastowa wyprowadzką. Naszczęście mój skarbek trzymał moją stronę i wyszedł razem ze mną.Potem była półtoraroczna cisza. A że musieliśmy się czasem widywać z okazji wszelkich świąt czy rodzinnych uroczystości wiec powoli zaczęłysmy ze sobą rozmawiać.Ostatnio pewna osoba mi mówiła jak to moja tesciowa mnie przed nia chwaliła :shock: że lepszej żony synowi życzyć by nie mogła.
Ja raczej będę dobrą tesciowa bo mam dwóch synów a na córkę już nie liczę, więc poczekam aż mi córeczkę synuś przyprowadzi :wink: :)

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 sie 2006, 12:12

ja też mam 2 synków i nie wiem czy będę dobrą teściową, bo przeciez to właśnie ja wszystko o nich wiem najlepiej :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
paula
Przyjaciel Beauty
Przyjaciel Beauty

Post autor: paula » 15 sie 2006, 13:46

ja też nie będę dobra teściwą dla synowej,wiem to :wink:
dla zięcia pewnie lepszą :wink:

Samanthii
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: Samanthii » 15 sie 2006, 16:07

paula pisze:ja też nie będę dobra teściwą dla synowej,wiem to :wink:
dla zięcia pewnie lepszą :wink:
http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... %20sie.gif
Paula- ...http://www.beautywpolsce.com/forum/imag ... ktoria.gif

ja chce byc fajna tesciowa (najlepsza ,jaka mozna miec !!! 8) ) - musze miec dobry kontakt z moimi dzieciakami -zeby do mnie przychodzili na kawke i ciasto z jablkami ... :lol: 8) :wink:
jak bede lubic tesciowke Sam , to beda mnie tez sluchac i sie zwierzac... 8p i bede wszystko wiedziec :-))

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 15 sie 2006, 17:54

Tesciowe to takie stare wiedzmy

Na poczatku są fajne milusie i takie troskliwe
Pózniej po latach jak cos jej powiesz nie po jej mysli to sie zaczyna jazda

U mie było ok. na początku zakupy kawki pogaduchy ale jak sie nie zgodziłam w kilku kwestiach no i poszła lawina.....................
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

Awatar użytkownika
groszek
TOP Beauty
TOP Beauty

Post autor: groszek » 15 sie 2006, 18:27

doookładnie syla, nie ma więc co się spoufalać, trzeba na dystans trzymać i jak za bardzo się zbliży to na ogrodzenie drut kolczasty i do tego pod prąd :D . wróg to wróg!

Awatar użytkownika
syla
Rozmowna Beauty
Rozmowna Beauty
Kontakt:

Post autor: syla » 15 sie 2006, 18:31

Groszek

dobre :lol: :lol: :lol:
DR. BRZUCHANSKI -plastyka brzucha juz po 15.05.06
12.10 Simka

ODPOWIEDZ

Wróć do „Emocje - pierwotne i wtorne”